IRC-Galleria

Annie___`

Annie___`

hämmentynyt
Hyvä matkanjärjestäjä,

tämä kirje on tarkoitettu juuri sinulle, joka olet VIELÄ onnellinen, terve ja reipas nuori matkojen järkkääjä. Jos olet suunnittelemassa tällä hetkellä ensimmäistä matkaasi haluan onnitella; sinulla on vielä toivoa.

Haluan ilmaista tämän julkisen kirjeen avulla, että olet kaikesta huolimatta tekemässä elämäsi suurinta virhettä. Mitä useamman reissun olet jo järjestänyt itsellesi ja ystävillesi, sitä pienemmät ovat paranemismahdollisuutesi.

Puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä todetessani, että kiittämättömyys on suuri ongelma ammattikunnassamme - tai paremminkin sanottuna asiakaskunnassamme.

Jos siis olet vasta suunnittelemassa ensimmäistä reissua rakkaittesi päivien iloksi, tässä sinulle neuvo: VAIHDA ALAA VITUN NOPEESTI !!

Jos taas olet järjestänyt jo matkoja aina minne milloinkin, jotta rakkaasi olisivat tyytyväisiä, en voi muuta kuin antaa HYKS:n johtavan psykiatrin Harri Westin puhelinnumeron: 0400 123 987 (soita ja kerro olevasi matkanjärjestäjä niin pääset jonojen ohi).

Itse olen kärsinyt matkanjärjestän roolistani jo pitkän aikaa ja ennusteeni on todella huono. Matkojen järjestäminen on vienyt minulta iän ja terveyden. Minulla ei ole enää paranemismahdollisuuksia (joka tarkoittaa selkokielellä sitä, etten kykene kieltäytymään minulle asetetuista ehdotuksista lähteä viettämään mukavaa vkl kohteeseen X) mutta haluan pelastaa teidät joilla on vielä toivoa.

Huolta sinusta kantaen:
Annie__`

jälkikirjoitus: sori jätkät, mut tais jäädä haaveeksi tällä kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.