IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Fiksu veto.Sunnuntai 10.09.2006 22:12

Kuluneena viikonloppuna oli sitten tarkoitus juhlia vähän kaverin synttäreitä. Ja ehkä muistella hieman omiakin kun osuivat kuitenkin samalla viikonlopulle. Alkuillasta muutama keppanan ihan vain pohjustukseksi alkavalle illalle, jotta myöhemmin oltaisiin sopivasti meno päällä.

Yhteinen illan vietto alkoi mukavasti ravintolaillallisella, jossa virallinen päivänsankari tarjosi ensimmäisen juomakierroksen. Jokainen toki maksoi oman ruoka-annoksensa itse. Minun teki mieli lihaa. Jotakin missä on paljon lihaa... Selailin rauhassa menua, kunnes silmään pisti annos "Harmageddon". Varoitettiin että annos on todella tulinen. Siitä ei voi valittaa eikä saada rahoja takaisin. Olihan annoksen lihapitoisuuskin sen verran korkea, että päätin tilata tulisen Harmageddonin.

Ilta oli ruuhkainen joten annoksia joutui hieman odottamaan. Kun annokset tuotiin pöytään tarjoilija suositteli minulle maitoa juotavaksi. Tai ainakin kun siltä alkaisi tuntua, hakisin sitä tiskiltä, vaikka jonon ohi ja maksaisin sen myöhemmin. Annokseni siis kuullosti todelta lupaavalta.

Pihvin päällä oli vieläpä puolikas banaani. Ehkäpä hämäämässä makuhermoja sillä ensimmäinen puraisu tuota tulista ruokaa oli oikeastaan melkoisen makea. Ehkäpä vasta toisen puraisun jälkeen mausteiden petollisuus astui esiin. Pala palalta ruoka oli tulisempaa ja tulisempaa. Vettä valui välillä silmien lisäksi myös nenästä. Pakko silti selvitä ilman maitoa. Lautasen antimista tomaatin palaset tuntuivat neutraloivan polttavaa makua parhaiten. Olut sen sijaan välillä tuntui vain polttavan paremmin. Loppujen lopuksi sain koko annokseni syötyä. Lopuksi viimeinen tilkka olutta ja alkoi makuhermojen toipuminen, joka olikin varsin nopeaa.

Lähtiessämme tarjoilija mainitsi että kuuleman mukaan joillekin on Harmageddonin jälkeisenä aamuna noussut jonkin verran lämpöä, joten siitä ei kannattaisi huolestua mikäli niin tapahtuisi.

Matkalla jatkoille baariin pysähdyimme huoltoasemalle vessaan. Päätin turvata vatsani toimintaa ostamalla kaiken neutraloivaa maitoa. Ja koska sitä ei ollut pienemmissä purkeissa, jouduin ostamaan koko litran maitoa. Join sen lähes kokonaan seuraanan puolen tunnin sisään, joka aiheutti ähkyn olon. Lisäksi Harmageddonin mausteet polttivat vatsan pohjalla.

Suuhun kun ei tehnyt mieli panna mitään, en pannut. Ja koska vatsassa kiersi niin perusteellisesti katsoin aiheelliseksi päättää illan vieton hyvin lyhyeen. Ennen nukkumaan menoa otin vielä yhden rennien tasoittamaan vatsan happoisuutta.

Uskomatonta tai ei, mutta tulinen ruoka polttaa kahdesti. Ja se jälkimmäinen kerta ehkäpä on se inhottavempi WC-istunnon aikana. Mieli harkitsee todella, että kestänkö minä mielummin polttelua suolistossa vai ulostuloaukolla. Järki sanoo, että kerran se vain kirpaisee, joten yritän tyhjentää koko suolen niin perusteellisesti kuin mahdollista. Hetken aikaa liikkuminen ja oleminen on varsin inhottavaa. Kunpa polttelu loppuisi.

Loppupäivänäkään ei oikein mikään maistu. Mielummin on syömättä. Ehkäpä vettä olisi hyvä juoda. Kai sitä voisi nimetä joksikin pakkodieetiksi. Ehkä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.