IRC-Galleria

Unforgettable memories part 1Tiistai 13.12.2005 02:53

Ja taas yksi mielenkiintoinen tapahtuma tässä monien muiden joukossa. Olin siis eilisen illan Markolla kyläilemässä. Noh, Markohan sitten lupas viedä mut kotiin, mutta kappas kappas, autohan ei sitten startannut (akku loppunut). Noh, ei siinä sitten muuta kun ajateltiin että työnnetäänpäs tämä auto sitten tuo mäki alas ja siitä vielä toinen mäki alas että saataisiin se edes sille varatulle autopaikalle. Nerokasta, eikö? Tosiaan! Niin meki luultiin, mut kappas, ongelmia oli matkan varrella..

nro 1. Auto ei hievahtanutkaan. (liian kaukana mäestä)
nro 2. Vihdoin ja viimein auto liikahti, mutta valui suoraan (yhteen ja ainoaan!) lumipenkkaan. HIENOA!!
nro 3. Auto oli yhtä jumissa kuin hevonen kengissään. Ei siinä sitten muuta ku "lapioimaan" lumiharjalla sitä lumipenkkaa. (Hauskan näköistä? Kyllä!)
nro 4. Auto liikahti ja alkoi liukumaan hiukan, luultiin jo että homma hoituis täst eteenpäin. Ei, tarvittiin lisää työntövoimaa ja sitten se lähti, hyvä et Marko kerkes hyppää autoon sisään ettei se menny ensimmäisee puuhu päin. (oli siinä naapureilla hauskaa)
nro 5. Vastaan tuli tasainen maa/lievä ylämäki. Matka tyssäsi sitten siihen, mutta onneks saatiin se vielä liikkeelle ja siitä se sitten melkein liukui omalle paikalleen. (aika hiton hurjalla vauhdilla, meinas mennä ainoaan valopylvääseen päin) Vielä pieni ylämäki oli vastassa, mutta siellä se nyt seisoo, omalla paikallaan.
nro 6. Marko teki äkäisen puhelun "mekaanikolle" (joka onnekseen nukkui).

Sarjassamme, "älkää kokeilko tätä kotona"...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.