IRC-Galleria

Hyvää iltaa!Keskiviikko 30.08.2006 19:17

Eilen tuli kauheesti taas uutta informaatioo koulusta, ei olekaa nyt sit enää tollasii pitkii päivii (8:15-17:30) koska ne ketkä on käyny lukion ni ei tartte suorittaa noita viimisiä tunteja, jotka on matikkaa. Ja sitte eilen ilmottauduin Venäjän alkeiskurssille, mielenkiintoista sinänsä. <vink> Ja yhen tutunkii löysin sieltä koulusta, samaa aikaa lukiossa ollut yks Piia. Kiva et on joku tuttu, harmi vaan ku ollaan eri luokilla. <suru>

Sit kun pääsin koulusta niin tuli soitto että porukat on kymmenen minsan päästä tossa pihalla ja et lähtäis jonnee shoppailee. Yllätysvieraita, ihanaa. Sitte kierreltii vähäsen aikaa jossain ja tultii tänne miu kotio. Sit tuli Juha-eno kylää ja ne kaikki istu vähä yli kaheksaa asti ennen ku lähtivät kotio. Olinki sitte jo niin väsyny et kävin vaa nukkumaa.

Tänään olikii pitkä päivä. Ekat luennot alko tänää ja kuunneltii kaikkee projektiorganisaatioo yms judansseja. Vähän ehkä sekavaa vielä tässä alussa mut eiköhän se sit ala mennä tonne järkeen ku päässää pienryhmätunneille. Huomenna siis aletaa tekee jo noita ryhmätyöprojekteja, et sinänsä ahistavaa ku ei tunne omalta luokalta ketää. Ois ollu niin kiva tehä noita ryhmäjuttuja ees sen yhen ainoan tutun kanssa.
Onneks kuitenki yks tyttö tuli ja pelasti mun ekan vuoden. Vaihettii päittäin luokkia, ni nyt pääsin Piian kans samalle luokalle ja voidaa tehä ryhmätöitä yhessä! Tänää sitte saatii jo eka tehtävä huomiseks jossa onkii pohjustamista, huhhuh.

Tänää oli myös enkun lähtötasotestit. Sata kohtaa avoimia kohtia tekstissä ja A-D vaihtoehdot. 60% pitäis saada oikein ni sit ei tartteis mennä valmentavien kurssien tunneille. Viikonloppuna tulee tiedot et kui käy. Pelkään kyl pahinta. Huomen ois eessä ruotsin lähtötasotesti jossa pitää olla 50% oikein. Ja sama kohtalo käy jos ei saa ton vertaa lävite. <totinen> Mut ehkä pien preppaus ois ihan hyvästä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.