IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 08:35

Noo niin, mitähän kaikkee täs onkaa oikee nyt ollu sit ohjelmas...

Lauantai 18.11. ja sunnuntai 19.11.
Lauantaina juu nukuttii pitkään serkun kanssa, kunnes se sitte lähti kahen paikkeilla kotiin. Mie sit vaa täs chillasin ja illemmalla istuin koneel ja jutskailin Subbiksen kans. Alko tekee illal niin pirust miel lähtee baarii, mut ei nyt sattun olee ketää joka ois lähten seuraks. Väänsin sitte yhtä videoo täs näin ja juteltii Subbiksen kans aamul neljää asti koneel. Sunnuntain taisin sit nukkuu ja kattella telkkarii.

Maanantai 20.11.
Koulus oli sellast ohjelmaa, et jouduttii menee Järvenpäähä Metson tehtaalle kuuntelee luentoo prosesseista. Se oli vaihtelun vuoks ihan mukavaa välil olla jossai muual ku koulus. Siin se tais olla sen päivän ohjelma.

Tiistai 21.11.
Aamul piti herätä aikasin ylös vaikka oli ihan kuollu. Piti mennä kouluun klo 8. Jumitettii siel joku puol tuntii eikä opettajaa näkyny ku se oli "nukkunnu pommii" ja lähettii himaa. Takasin piti mennä sitte puol yhtee. Oli joo todella kehittävä päivä, lievästi sanottuna v*tutti.

Keskiviikko 22.11.
Tais olla vapaapäivä ja nukuin pitkään. Sit tulikii kiire et ehin kolmeks Selloo, ku nähtii pitkäst aikaa Markon kans. Kierreltii siel ja käytii Raxis safkaas. Nopeest se aika sit meni, niinku aina. Mut kiva oli taas nähä. <hymy>

Torstai 23.11.
Oli sit taas vaihteeks kouluu. Sen jälkee olikii siivouspäivä. Ei oikee jaksan muuta tehä sen jälkee ku oli saanu huushollin siivottuu ja pakkailtuu tavarat. Loppuillan sit istuin koneel ja jutskailin Subbiksen kans.

Perjantai 24.11.
Aamul olin koulus ja sen jälkee lähin Kotkaa kohti. Illal nähtii neljästää parin tunnin ajan, jonka jälkee heitin tytöt huoneelle. Ite en jaksan lähtee ku olin niin väsyny ja kauheest muutenkii univelkaa takana. Menin sitte kotiin nukkumaan. *kalkkis*

Lauantai 25.11.
Olin töissä taas pitkän päivän. Oli kyl kivaa, vaikka olinkii todella väsyny. Töistä piti äkkii mennä kotii kiireel laittautumaa, ku piti lähtee pikkujouluihi. Siel oli kivaa. Tai no, eihän se ohjelma nyt ollu kummosta, mut siis juomien suhtee oltii tänä vuonna "anteliait". <vink> Sitte sieltä ois ollu bussikyyti seurikselle ja ne kaikki oli päässy ilmatteeks sisää. Mie sit taas lähin kotii nukkumaa. Olin niin väsyny ettei meinan hereil pysyy ku pääs sielt pois.

Sunnuntai 26.11.
Olin töis sitte taas niinku alusta loppuu. Ihan hyvä ettei tullu lähettyy edellisen iltan minnee jatkoille. Olin silti niin hiton väsyny ku herätys oli aamul. Töis oli aika hiljast, mut kumma kyl ku päivä tuntu menevän ihan suht nopeest kuitenkii. Hyvähän se vaa oli. Just kerkesin sitte kotii kattomaa BB:tä. En vaa ymmärrä miks kaikki tahto Kaarlon takasin taloo, se ei oo sanonu tähä mennes viel yhtää mitää järkevää ja mun mielest se on kyl aika väritön tyyppi kaiken lisäks. Mut niinhän se on, et Suomen kansa äänestää aina väärin. Näkihän sen jo edellisestä Idolsista. <totinen>

Maanantai 27.11.
Aamul sit yritin nukkuu pitkää, mut jotenkii se kello löi hyvin nopeesti 10 ja oli korkee aika heräillä. Laittauduin siinä sitte aamul ja pakkasin tavarat kasaa. Kävi nii hassust et porukat lähti heittää mua tänne. Ei tartten itte ajaa yksin. Ilta sit meni siin et laiteltii jouluvaloi ja nyt on niin joulutunnelma tääl että. &lt;hymy&gt; En kyl millää saanu unta, vaikka oon niin väsyny ollu täs että. Ihan ihmeellist toimintaa, ei voi muuta sanoo.

Nyt sitte ku heräili, viiden tunnin yöunien jälkee, ni ei oo taaskaa kyl elämäsä voimissa. Väsyttää ihan älyttömäst. Pitäis täs nyt sit laittautuu ja valmistautuu kouluun lähtöön. Illemmal pitäis lukee huomiseen tenttiin.
Perjantaina sitte porukat tulee hakee mut taas Kotkaan päin. Lauantaista tiistaihi ois töitä. Lauantaina ois taas pikkujoulut, nyt kyl ei työpaikan järjestämät vaa ihan meidän "omat" pippalot. &lt;vink&gt; Keskiviikkona sitte varmaa pitäis tulla takasi suht ajois, ku iltapäiväl ois luvassa "jouluillallinen" Santun tykönä. &lt;hymy&gt; Seuraava viikonloppu onkii sitte viiminen viikonloppu Vantaalla tän vuoden puolella. Näin se vaan menee... &lt;kieli&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.