IRC-Galleria

Tosiaan, lauantaina oltii sitte siellä Subbiksella pelailees pelejä. Oli kivaa ja oli hyvät pelitkii. <hymy>

Sunnuntaina se sitte oli, jouluaatto. Ei lunta ei niin missään. Ei oo kyllä ollu mun elämäni aikana ykskää joulu ilman lunta, en ainakaa muista. Tontut ne onneks pääs tuomaa muutaman lahjan perille asti, vaikkei se pukki tullukaa. <vink> Tulihan sieltä sitte uus puhelin ja voileipägrilli, sekä Pentikin kiva maljajutska ja kaikkee kivaa muutakii tavaraa. Tietty sain etukätee jo sen navigaattorin ja monitoimilaitteen, sekä sen nojatuolin ja peilin. Kyl sielt tuli jotai muutakii mut en muista niit ku ne oli niin pienii. <kieli> Eli olin ollu yllättävän kiltti, lahjoihi nähden. <hymy>
Illalla käytii tosiaa sit saunomas mut ei päästy alkomaholia maistelemaa. <suru>

Eilen sitte meni päivä aika tylsästi. Heti aamul ku heräsin ni oli toivottoman tylsää. Ois halun tehä jotai, mut siinhän se sit meni telkkarii katellessa ja makoillessa.

Tänää sit olin aamul jo heti tosi väsynny ku heräsin, mut kyl sit jotenkii jakso nousta ylös ku suunnittelin heti jo päikkäreitä. <virne> Kattelin sitte siinä taas telkkuu ja makoilin. Tylsäähän seki oli. Miten nää joulut muuttuu vuos vuodelta tylsemmiksi ja pitkäveteisemmiks. Voi elämä sentää! No, sit suunnittelin ottaa ne päikkärit, mut eihän sitä sitte enää väsyttän. Innostuin pelaamaa jotai tylsii pelei koneel, oi niitä aikoja ku niitä on tullu hakattuu joskus. <kieli> Sitä ei kyl kauaa jaksannu ja sit se meni taas tähä telkkarin katteluun. Huomisee ku pääsee ni sit voi huokasta helpotuksesta.

Aamulla ois tarkotus heti lähtee liikkeelle. Ostamaa ensin kännykkäpussukka tolle uudelle kullalle. <sydän> Sitte vähä hakee kaikkee tavaraa ja täytyy pakata auto. Sitte haenkii Suvin ja Hennan ja lähtää mun luokse muutamaks päiväks. <hymy> Sellasta suunnitelmissa... ei kummempia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.