IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 29.05.2007 19:26

Perjantaina tosiaa juu matkasin sitte Stadiin vähäks aikaa shoppailee ennen ku Suvi tuli. Tultii kämpille heivaa tavarat ja käytii kauppareissulla. Ilta meni tosi nopeest laittautues yms.
Hyvinkään Amarillo oli kyl hyvä mesta. Ja hyvä oli myös Hunksien keikkakii. Oltii melkeinpä eturivis, eli hyvät oli näkymät. <vink> Siellä sitte viihdyttiiki ihan tappii asti, ja vielä selvinpäin. Ku päästii sielt lähtee, ni mentii siihe ABC:lle syöpöttelemää. Hidasta oli toiminta, eikä siel ollu ees asiakkaita. Ajeltii sitte takasin Vantaalle päin. Suvi nuokku vieres ja itelläki teki tiukkaa pitää silmii auki. Perille onneks selvittii hengissä ja kello näytti 6:00. Siinä vielä tunnin verran turistiin ennen ku päästii nukkumaa.

Lauantaina nukuttiikii sit johonki puol kahtee asti. Oli joo rytmi nyt vähä sekasin. Ei me sit mihinkää ehitty lähtee muualle, ku illalla sitte sinne Maijan synttäreille. Katri napattii tosta mukaan ja mentiin. Siel tuli hengattuu reilu pari tuntia. Maija laulo meille karaokee ja kämppä oli täynnä tuntemattomii ihmisii. Lähties heitettii Katri assalle ja mentii ajelee. Päädyttii sitte vanhaa tietä pitkin Stadiin. <sydän> Kiva oli ajella ku ei ollu minkäälaista ruuhkaa. Kauhee kosteus vaa alko nousta eikä nähny parii metrii eteepäin. Tultii sit kotii.

Sunnuntaina lähettii siinä iltapäivällä Vuosaarta kohti, kyläilemää Suvin siskolle Jessicalle. Vähä sil oli ihana kämppä. Kattohuoneisto ja jumalattoman kokonen parveke. Oisin voinu muuttaa sinne parvekkeelle. <sydän> Siin hengattii vähä aikaa, ku oli joku Jessin kaverikii siel. Jessi sai ylipuhuttuu meidät lähtee kävelee Aurinkolahteen. Onneks lähettii, oon aina halun käyä siel, mut ei ihan sitä varten viitti koskaa lähtee sinne. Noh, sinne kuitenki päästii. Aivan ihana paikka. Tahon sinne. <sydän> <sydän> Hengattii siel rannal ja katteltii maisemaa. <hymy> Tarpeeks ku oltii sit oltu, ni lähettii vähä kävelemää. Sitte me Suvin kans päätettii lähtee jo, ja päädyttii Stadiin taas pörräämää. Nikulan Jonekii hiippaili Stockan kulmalla meidän nenän eestä letti hulmuten. Ilta meni Simpsoneit kattelles. <virne>

Maanantaina, eli eilen piti aamul herätä aikasee ja pakkaa kamat. Piti mennä kouluun käymään, oli joku 20 minsan palautekeskustelu. Sielt lähettii ajelee sitte Kotkaa kohti. Suvil oli vähä tylsää vissii vaa istuu ku se kävi kuvailee. Voi jösses.
Kotkas en kauaa ehtin olee, heitin Suvin kotii ja kamat porukoille. Kävästii Erkanis ja näin siel Jonnan ja Matin. Siitä kaupan kautta parturiin ja takasin Vantaalle. Olihan seki reissu.

Tänää päivä on menny aikalailla täs siivoilles ja pakkailles. Aika tajuttomast on tota tavaraa jota tarvii roudaa kesäks Kotkaan. Niinku lähinnä just vaatteit, kenkii yms. Viel pitäis lueskella viimisiin tentteihi. Eiköhän se tästä. <hymy>

Keskiviikkona, eli huomenna ois tentti. Sieltä ku pääsee, ni pitäis tulla kotii lukee toisii tentteihi, ja leipoo kakkupohja.

Torstaina sitte ihan vihoviimiset tentit alta pois ja porukat tulee tänne. Siinä se menee loppupäivä leipoes ja ravates ties missä kaikkial.

Perjantaina varmaa aletaa roudaa jo kamaa tonne serkulle päin, lauantaisii juhlii varten.

Lauantaina on serkun yo-juhlat. Siellä siis päivystämässä koko päivän. Tiie sit vielä illasta, josko sitä eksyis yksin sitte Stadiin... <vink>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.