IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.08.2007 23:27

Viime perjantaina lähettii sit Suvin kans ajelee puolen päivän pintaa kohti Vantaata. Roudattii kauhee kamavuori sisälle ja kävästii kaupas hakees vähä evästystä. Siinä sit pari tuntii ehittii hengähtää ennen ku piti alkaa laittaa itteämme illan keikkaa varten. Mesta oli joku turkkilaisten omistama, ainaki niin päättelin henkilökunnasta. Keikka oli tosiaan ihan loistava! Siel oli taas kaikki L O I S T A V A T tyypit. <hymy> Oli vaa ihan hemmmmmetin kuuma, hiki vaa valu koko ajan.

Lauantaina hengattii vaa kämpillä ku ei jaksettu lähtee mihinkää. Oli niin kuuma ja kaikkee. <kieli>

Sunnuntaina sitte lähettii käymää Kodin ykkösessä ja keskustas vähä ajelees. Tarkotuksena oli ettii "Pihlajakatu 23" ja sehän löyty heti ekasta mahdollisesta osotteesta. Eli nyt on Salkkarien kuvauspaikkakii bongattu. Kiitos hyvän suuntavaistoni. <vink>

Maanantai oli pyhitetty shoppailulle. Lähettii puolen päivän pintaa jo liikenteesee. Ensin käytii Sellos ja sielt mentii Ruoholahtee. Se on kyl aika kuiva paikka, ei siel oo mitää. Sieltä jatkettii Kamppiin ja Forumii. Kaikki muutki kaupat tuli siin kierreltyy. Kaiken kiertämisen jälkee päädyttii sitte ansaitulle siiderille. <cool> Kylläpä oli hyvää.

Tiistaina piti käydä koululla kääntymässä nopeesti. Iltaa vietettii Lintsillä. Oli kyl aika hiljasta, verrattuna siihe yleiseen kohelluksee mikä siel nyt on sen väenpaljouden keskellä. Kivaa oli ja tulipahan käytyy laitteissakii monen vuoden tauon jälkee. Eipä se nyt mitää kummosta ollu, alkaa olee jo liian vanha tommosee. Noh, vaihtelu virkistää. <hymy> Sieltä ku oltii lähös ni vastaa käveli Tomi Metsäketo ja Sanna Hirvaskari siippojensa kanssa.
Eihän me kuitenkaa ihan suoraa kotii sieltä päästy lähtee, vaa vähä pörrättii viel keskustas. "Eksyttii" sit ajelee taas "Pihlajakatu 23:n" ohi, ja siellähän oli jengi kuvaamassa Salkkareita. <hymy>
Vihdoin ja viimein ku päästii kämpille asti ni töllättii sitte telkkuu. Mukava ukkonenki alko siinä vähä ennen kahta yöllä. Hyvin näky salamat ja se miten ne valas koko taivaan. Siinähän se tykkäs jyllätä about puolisen tuntii ennen ku meni ohi, oli aika rankkaa.

Tänää ku heräiltii siin puolen päivän pintaa, ni ei muuta ku kamat kasaa ja alettii lähtee takasin Kotkaa kohti. Oltiihan me puol viiden pintaa sentää jo tääl.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.