IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Kolme outoa unta.Maanantai 23.02.2009 23:53

Kolmena päivänä peräkkäin olen nyt nähnyt kolme erittäin outoa unta. ...Tai ainakin omasta mielestäni ne ovat outoja. Ehkä ne ovatkin normaaleja, enkä ole vain nähnyt aiemmin elämässäni normaaleja unia näin usein. O_O Kylläpäs meni monimutkaiseksi. Mutta sellainenhan minä olen. Outo kaikin puolin. Ja jokainen niistä oli aika iso klisée.

Uni numero 1.

Aion esiintyä Särkänniemessä ja aion laulaa. Aluksi luultiin, että konsertti on jossain eläintarhan puolella, mutta sitten se olikin siinä isolla lavalla. Esitin jotain jo suosittuja lauluja. Ja mulla oli fanejakin. :DD ISO klisée.


Uni numero 2.

Olen jossain Turussa ilmeisesti. Kokonaista viisi miestä on rakastunut juuri minuun. Ja arvatkaa ketkä näistä viidestä kolme on? Visual Gayn pojat. Se oli niin outoa. Miten ne tyypit uneeni joutuivat? Lopussa päädyn Jukion kanssa kimppaan ja lausun Kissojen Valtakunnan Harun sanat leffan lopusta... Kaiken lisäksi Jukio ei edes ole henk.koht. näkökulmastani VG-duudeista se viehättävin. Sori Jukio xD

Uni numero 3.

Maailman loppu on tekemässä tuloaan. Ja vain minä tiedän/uskon sen. Muutama päivä aikaa päästää itsensä pahuudesta ennen The Tuomiopäivää. Kaikki tapahtuu Tampereen keskustassa. Paikalle ehtii iskeä paha hiekkamyrksy, joka aika kummallisella tavalla pystyy myös tuhoamaan rakennuksia. Pelastan ihmisiä myrskyltä. Sitten Leninin, Hitlerin ja Saddam Husseinin risteytys on ilmestynyt takaisin maan päälle ja se saarnaa jonkun talon edessä puhujapöntöstä kansalle, joka on aivan riemuissaan. Minä yllytän kapinan ja eräänlaisena sankarittarena yritän saada ihmiset tajuamaan, että pahuus yrittää saada niitä puolelleen ennen viimeistä hetkeä... Okei tämä uni kuullosti aika sekavalta ja oudolta, enemmän sitä peruskamaa mitä unissani joskus olen nähnyt muutamia vuosia sitten.

Kaiken kaikkiaan siis todella outoja unia. Repeilen vieläkin tuolle kakkos unelle. Se oli vaan jotenkin niin naurettava.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.