IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Päivä pulkassaTiistai 21.07.2009 03:05

Polttelen tässä suitsukkeita jälleen ja pistin pari kynttilääkin palamaan, kun huoneessani ei oikein muuta valaistusta ole saatavilla. Ihan tosi. Ei ole lampun lamppua. Pöytä lamput ja jouluvalo olivat ainoat, mutta kaikista on mennyt lamppu. Äiti lupasi huomenna laittaa niihin uudet. Pitääköhän lupaustaan?

Sunnuntaina on sisarella rippijuhlat ja sitä varten oli tässä jotain viikon putkeen omien huoneiden siivousta ja vihdoin alkaa näyttämään valmiilta! Pitäisi vain vaivautua siirtämään se 1000:n palan Mikki Hiiri -palapeli tänne omaan huoneeseen, eikä se tule olemaan helppoa kun se on kekskeneräinen ja kahdella epämääräisellä alustalla koottu. Oli tarkoituksena saada se valmiiksi ja seinälle rippijuhliin mennessä, mutta koska lähdemme keskiviikkona serkuille Espooseen, siitä ei taida tulla mitään. Vaikeimmat osat jäljellä ja noin puolet vasta koottu. Mikki Hiiri saattaa monen korvassa kuullosta todella randomilta ja mauttomalta, mutta sitä se ei ole. Se on nimittäin näitä 20-luvun leffajulisteita (...Vai lieneekö aivan niin vanha?).

Nyt tunnen oloni onnistuneeksi, kun huone on kerrankin siisti! Cossejen tekemisen takia täällä on ollut todella kamalaa. Kuin sikala. Nyt se alkaa muistuttaa jonkun huonetta. Olisi tehnyt mieli sanoa opiskelijan huonetta, mutta se ei olisi käynyt laatuun, koska tämä muistuttaa todella enemmän jonkun ipanan huonetta, lukuun ottamatta mustaa jätti-Noteani kuoleman sanoineen. Mutta muissa suhteissa kyllä. Menisi vielä ehkä 6.-luokkalaisen huoneesta. Täytyykin ottaa kuvia, niin voisi tänne virtuaalimaailmaan niitä joskus lisätä.

Periaatteessa huoneeni on melko yksinkertainen. Se on neutraalitapettinen ja neliön muotoinen ja normaalin kokoinen, yhdistettynä makuusoppiini, joka on aika kapeaa luokkaa. Mahtuu kapea sänky ja yöpöytä sinne. Huoneessani on työpöytä ja pieni ompelupöytä (sitä sitten rakastan). Sitten. Olen vähän koristellut... Löytyy Fate Stay Nightin juliste, cosplayalttari, Jack Sparrow -julisteita, kuvia Burtonin animaatioista, Grellistä kuvia, värikäs mangahylly, HAMTARON PÄÄ, lyhyen ihmisen kokoinen Death Note, krääsää, Japanista tuotuja pehmoleluja, cosplaykisan numerolaput, viuhkoja.... Joo. Vedenpitävä otaku olen. Final Fantasy X:n Lulun kuvankin olen kehystänyt työpöydälleni.

Kello näyttää olevan pari minuuttia yli puolen yön. Voisi cosplaykisa videoiden katsomisen jälkeen mennä tutimaan, joten... Öitä, oyasumi nasai. o7

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.