IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Njoo. Pääsin puoli kolme ja muistin väärin, että teatterikerho alkaa neljältä, mutta se alkoikin vasta vartin yli viisi. Sillä aikaa olen selaillut jotain manganpiirto-oppaita kirjastossa ja nyt tulin koneelle kirjoittamaan psykologian tehtävän, joka annettiin tänään. Hyvä minä! Noh, kohta täytyypi tästä koneelta livetä. Toivottavasti tehdään tänään jotain itse näyttelemiseen liittyvää konkreettista harjoitusta, viimeksi luettiin vain käsikirjoitusta ja mentiin käytännön asioita läpi.

Perjantaina on syntymäpäivä. Toivoin lahjaksi perheeltä pääasiassa vain muutamaa asiaa ja neljää elokuvaa: V for Vendetta, Saksikäsi Edward, Corpse Briden ja Finding Neverland. Hyviä/kohtuullisia leffoja kaikki, jotka tiedän jossain vaiheessa kerääväni muutenkin. Lauantaina on itse juhlat sitten ja olen kutsunut mielestäni liikaa porukkaa. Odotettavissa on noin 11 henkilön ilmestyvän paikalle. No ei se mitään. Ennen ei kukaan edes halunnut tulla muistamaan minua. Se on se ihaaaana cosplay, jota voi tästä kiittää. Tekaisimpa eilen sellaisen jännän kutsukortinkin, jota mesessä sitten lähettelen eteenpäin.

Apua, pitää siivota huone. Se on ihan sairaassa kunnossa, vaikka juuri vähän reilu viikko sitten siivosin sen kuta kuinkin tip top kuntoon.... xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.