IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

KIRJOITUKSET VIRALLISESTI OHIMaanantai 20.09.2010 18:01

....Tältä vuodelta. Jipii. No stress. Vähään aikaan. Englannin kirjoitukset menivät siis ihan OK:sti. Toivottavasti saisin sieltä nyt vähintään sitä M:ää, muuten olen oikeasti pettynyt.

Sweet 18v.-synttärit menivät sitten viikonloppuna. Emilialla yökyläilin. Katsottiin Tim Burton's Alice in Wonderland ja syötiin tortilloita. Piraattilarppaussyntymäpäiväjuhlistuksia luvassa lokakuun lopussa. Niin monella on bookattu jo kalenteri täyteen, että parempi pitää ne saman tien Halloweenina.

Jee. Eipä kai ollut muuta sanottavaa... Sain syntymäpäivälahjaksi piirtopöydän!! Ihanaa. Piirtelin sillä eilen samalla, kun luin kirjoituksiin ja totesin, etten nyt aivan surkea aloittelijaksi olekaan, vaikka niin usein olen kuullut, että piirtopöydällä rustailu on vaikeaa. Käsi tuttui nopeasti ja oli omalla tavallaan helpompaa ja kivempaakin, kuin perinteinen piirtäminen. Voisin laittaa pari tuhertamaani harjoitusta tänne, kunhan saadaan kotona taas netti toimimaan. :< Samalla muuten hajamielisyyksissäni piirrettyä jonkinalaisen hahmon omasta nettipersonallisuudestani, kun pyöriskelen siis ainakin blogissani nimimerkillä Pumpkin.

Eipä siinä kummempia. Kuulemisiin! o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.