IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Minäkin, BrutukseniMaanantai 15.11.2010 22:40

Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.

1. Olet pirun ärsyttävä ja lapsellinen ihminen. Aikuistu jo, ja tule ulos muovikuoristasi.

2. Tiedät tämän tai sitten et, mutta olet aina merkinnyt minulle paljon. Toisinaan sinusta on mielettömän kiva keskustelukaveri, ja toisinaan tunnut ihan pikkuveljejltä, jollaista minulla ei ole koskaan ollut. Olet luovasti lahjakas ja arvostan sitä piirrettä sinussa ihan mielettömästi. Filosofiointi kanssasi on varmaan yksi lempiasiostani. Tunteitahan minulla oli sinua kohtaan heti alussa, mutta kaikkien parhaaksi päätin sivuttaa ne, vaikka ne aina välillä palaavat takaisin. Toivotan elämällesi kaikkea hyvää tietäen, että et koskaan voisi ajatella itse minusta niin. En tiedä miten reagoida outoon käyttäytymiseesi, anteeksi siitä. En usko, että voisin auttaa niin, että apuni kelpaisi sinulle. Anteeksi siitäkin.

3. En edes muista kunnolla, miten tutustuimme toisiimme, mutta olet aina ollut helposti lähestyttävä ihminen ja tuntuu melkein siltä, kuin olisimme olleet kavereita jo vuosia. Kanssasi on mukava jutustella kaiken maailman asioista, mitkä ovat päällimmäisinä mielessä. On kiva, että minulla on joku, jolle puhua melkein mistä vain. Toisinaan pessimismisi on raskas taakka, mutta yritän aina ymmärtää ja auttaa parhaani mukaan. Älä välitä, mitä muut sinusta sanovat, olet hyvä juuri tuollaisena.

4. Muistan, kuinka olimme yhdessä aina ensimmäisenä lukiovuotena. En tiedä mitä loppuvuodesta tapahtui, mutta minusta tuntui, että jäin yksin. Nyt, kun olet palannut, olet muuttunut hyvin paljon sellaiseksi, kuin pelkäsin sinun muuttuvan. Kuullostan hirviöltä sanoessani tämän, mutta en usko, että sinusta on laulajaksi. Tiedän, että aikuisena haaveesi on jo menneen talven lumia. Jos se on kuitenkin unelmasi ja jaksat yrittää ja kestää pettymyksiä, go for it. Ärsyttävin puolesi on ihan tosissaan se, kun ylistät itseäsi toistuvasti. Vaikka teetkin sen leikkimielellä ja minäkin sanon tämän vain osin kateudesta, koska voi sanoa niin itsestäni, ole kiltti ja löydä oikea itsesi. En suostu uskomaan, että olisit oikeasti tuollainen.

5. Huokaus. Muuta en jaksaisi sanoa. Emme ole tainneet olla väleissä tai ainakaan pitäneet yhteyttä jokuseen aikaan, mutta minä en ole vihainen, en ole ollut missään vaiheessa. En viitsi lähestyä sinua, ennen kuin itse tulet luokseni toteamaan saman asian. Haluaisin tietää olinko oikeassa. Enhän yrittänyt kuin ajatella sinun parastasi. Tiedän, että jännä asenteesi asioihin johtuu vielä nuoresta iästäsi. Jonain päivänä tulet vielä ymmärtämään.

6. Olet usein apaattinen ja melko etäinen ja se saa minut surulliseksi. Haluaisin pitää sinuun enemmän yhteyttä ja nähdä jossain pitkästä aikaa. Haluaisin nähdä sinun hymyilevän. Haluaisin nähdä sinun taas cossaavan. To be happy. Mutta ei se niin yksinkertaista olekaan. Olet yksi niistä ihmisistä, jonka tunnen tunteneeni polvenkorkuisesta saakka. Täytyypä tekaista sinulle oikein joululahja, näin kun tulin ajatelleeksi.

7. En tiedä, minkälaisen kuvan olen antanut itsestäni sinulle. Emme tunne kumpikaan toisiamme, saati tiedä sitten muistatko sinä minua yksittäisenä ihmisenä. Minulle on jäänyt sellainen fiilis, että jotain on kuitenkin jäänyt hampaan koloon. Onkohan sitten ollut kyse kommentista, jonka laitoin aiemmin blogiisi. Vastaukseksi sain jotain aavistuksen tulenkatkuista. Hassua on, että minä totesin sillä hetkellä olevani jotenkin samanlainen, kuin sinä. Minäkin kestän kritiikkiä huonosti, koska tiedän itsekin, mikä mättää ja mitä pitäisi tehdä. Olet loistava cossaaja ja suoraan sanottuna olet paras, jonka Suomen kamaralla tiedän asustelevan. Olet yksi niistä cossaajista, joiden puvun näkeminen muutama vuosi sitten ajoi minut tähän harrastukseen. Kiitos siitä. Et tiedä, miten ison palveluksen olet minulle tehnyt ja olet myös pysynyt yhtenä roolimalleistani alusta asti.

8. Sinä olet samalla merkitystasolla, kuin numero 7. Olit toinen yhtä suuri vaikuttaja päätökseeni alkaa cosplayaamaan ja vielä oikein olan takaa. Muistan, kuin innoissani olin, kun vihdoin sain tutusta sinuun. Lähes heti sen jälkeen katosit tapahtumista. Tiedän, että tavoitit unelmasi ja niin edelleen, mutta minä syvällä sisälläni edelleen kaipaan sinua tänne takaisin. Olit aivan erityinen ja tärkeä osa minun conkokemuksiani. Toisinaan pohdin, minkähänlaisen kuvan olen itsestäni sinulle jättänyt. Olet avoin, ystävällinen ja vapaamielinen, mutta vaikea kuvitella kovinkaan monen elämässään menestyneemmän muistelevan 14-vuotiasta puoliernua, joka käytti kaiken maailman kawaii-hymiöitä kovinkaan lämmöllä. Vielähän me tapaamme, kunhan minäkin saan urani urkenemaan.

9. Minua häiritsee kovasti, mitä minun pitäisi ajatella sinusta. Saan koko ajan negatiivisa viboja, ja mietin, ovatko ne vain kuvitteellisia. Minun on vaikea lähestyä sinua, koska jotenkin tunnen, että emme kuulu samaan maailmaan ja että olemme jotenkin "kilpakumppaneita". Silti vaikutat ihan mielettömän kiinnostavalta. Kaikki tämä siitä huolimatta, etten tunne sinua.

10. Te kaksi olette muodostuneet minulle cosplayn kautta jotenkin äidilliseksi yksiköksi, joista kovasti haluaisin ottaa mallia. Liitelette siellä jossain taivalla pinkeillä sarvikuonoilla antaen minulle "elitismistiä" hyvin glitterisen kuvan. Ihan kiva näinkin. Taivas vaan on hyvin kaukana täältä maankamaralta katsottuna.

Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession

Huöm. Ainoastaan ensimmäinen tapaus ei ole tekemisissä cosplayn kanssa, eikä tuosta tapauksesta kannata ottaa stressiä, sillä se et ole sinä, etkä sinä, etkä sinä. Etkä myöskään sinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.