IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Kaikkea ja ei mitäänSunnuntai 30.01.2011 02:10

Höpötyttää, tosin väsyttää. Toisin sanoen en saa mitään sanotuksi. Okei. Jos kirjoitan jotain turhaa. Olin arjen loppupuolella todella alakuloinen ja sitä jatkui eiliseen saakka, kunnes Iinalla melulaisten iltamassa pimahdin tai jotain ja olo oli erinomainen. Leikimme Ihmissutta ja pantomiimia, jossa pyörin lattialla Lara Croftina. Pimputin pianoa. Ehkä se johtui siitä.

Huomasin samana aamuna saaneeni Krautilta tilaamani peruukin kotiin ja tänään oli aika leikellä sitä ja meikkailla Lucciolaksi kuvitellakseni lopputuloksen etukäteen. Kun jonkin aikaa sitten sain tietooni, että Maiju Härkönenkin oli tehnyt Lucciolan vuonna nakki ja peruna, tunsin yhtäkkistä painetta rinnassani. Yksi suurimmista esikuvistani suomicosplayn saralla. Myönnettäkööt, että olen tietyssä mielessä varsin kilpailuhenkinen; Haluaisin tehdä niin oivallisia pukuja, että ihan sama mitä muut tekevät, mutta olen silti paras. Paino virkkeen ensimmäisessä lausessa.

Huomenna on suunntelmissa toteuttaa erään...... asiakkaan kaapu tilaustyönä. Saa nähdä kuinka pitkälle etenen. Kiire ei ole, mutta haluaisin ajoissa valmsta, jotta aikaa jää kirjoituksiin lukemiseen.

Sushi himottaa. MITEN KESTÄN OLLA ILMAN SUSHIA SEURAAVAT NELJÄ KUUKAUTTA?! D8

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.