IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Peruukkikatastrofeja ja muuta pientäSunnuntai 24.04.2011 23:30

Hei, jes, se toimi! o/ Galleria vaan kiusaa huvikseen ja pelottelee merkintöjen uhraamisella bittiavaruuden alttarilla.

Tämä viikonloppu on kulunut mukavaisesti Jojon syntymäpäivillä. Pelailtiin erimuotoisia tietovisoja ja illalla katsottiin V for Vendetta, kaikki kivoja. :3

Olen muutaman päivän tuntenut syyllisyyttä siitä, että en ole oikein ottanut härkää sarvista ja saanut aikaan kunnolla jotain cosplayrintamalla, vaikka muun muassa tuhosin Lulun koruista osan kokonaan ja pistin massa kuivumaan hiottavaksi. Silti haluaisin vaan saada kaiken nyt kerralla niiden osalta pois alta, niiden suhteen kun ei ole mitään viivyteltävää tai epäselvää. Samalla, kun Baka lähestyy, tulisi saada aikaan mm. yo-mekko ja Lucciolan haalari.

...Mistä tulikin mieleeni, että modasin Lucciolan peruukkia perjantaina. Ja totean, että EN OLE HYVÄ LEIKKAAMAAN PERUKKEJA. Siinä on akileksen kantapääni. Kaikesta huolimatta yritin. En ehkä parastani, mutta koitin saada siitä siedettävän näköisen. Suunnittelen vaalentavani sitä vielä kloriitilla, sillä se on muutenkin jo vaalea, eli kloriitin voisi (ehkä) toivoa tekevän sille halutun loppusilauksen puuteroinnin lisäksi. Voisin ehkä myös mainita, että onnistuin tappamaan kuitua aika pyllyn näköiseksi toiselta puolelta peruukkia, mutta en usko, että se on niin huomattavissa, koska sliippailen lakkaamalla koko hommaa vielä kasaan. Eheh.... .'D Enkä minä ainakaan saanut aikaan mitään aivan perseen näköisiä aukkoja taakse. 8'''D (TÄSTÄ EI SITTEN PUHUTA).

Onneksi tämä cosplayotaku on kuitenkin sen verran terävä, että otti talteen leikatut kuidut ja osaapa tehdä niistä täysin huomaamattomat paikkaukset kyseisiin kohtiin. Eli nou hätä. (....huh.) Yhden hienon asian sain peruukin suhteen kuitenkin aikaan: pulisongit, jotka eivät näytä siltä, että niissä olisi joku härö kiinnitysnauha. Ja tämä ei siis tällä kertaa ollut sarkasmia. Olen oikeasti niihin tyytyväinen. Hyvä minä. o/ Ja vilkaisinpa vielä viisaana tyttönä cosplay.comin foorumeita ja luin, että jotkut olivat lisänneet peruukkehinsa vaaleamapaa kuitua sekaan näyttämättä tyhmältä. Eli saatanpa kokeilla sitä ja samalla siis tihentää peruukkia, jos näin on vain todella mahdollista.

Että tällaista tällä kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.