IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Pääskynevä vappunenLauantai 30.04.2011 16:12

Outo on otsikko.

"Ayy, Jack Sparrow does not know what he wants."


Kaivoin Sparrown varusteet pitkästä aikaa esille huomista varten. Aion tehdä korjauksia, jotka ovat roikkuneet ilmassa (päässäni) jo Traconista asti. Ensinnäkin: Lisään. Todella. Tuhtia. Kovikekangasta. Saappaanvarsiin. Se oli viime kerralta kaikista ärsyttävin asia, joka oli jäänyt häiritsemään feilaamisellaan. Saappaanvarteni siis tosiaan valuivat niin kauniisti alas, kun kävelin, että ei muulla väliä. Sen lisäksi täytän saappaiden kärjet (Kengät ovat kenties neljä kokoa liian suuret) ja katson, jos saisin nätisti piilokorkoa livautettua kantapääni alle.

Penkkareissa suurempi vyö vihdoin sanoi itsensä irti kirjaimellisesti, joten nyt, kun omistan kuumaliimapistoolin, liimaan soljen keskustan hyvin solkeen kiinni ja vielä turvaksi heitän hieman ilmastointiteippiä päälle.

Mukaan en aio ottaa miekkaa, mutta pistoolin saattaisin jopa sujauttaa taas shaalin alle, koska ainut asia, mikä kyseisessä pyssyssä ei ole hajalla, on sen kahva. Penkkareissa muuten tapahtui kompassilleni jotain hirveää: Ajelun jälkeen huomasin kadottaneeni sen kannen, joka oli repeytynyt irti ilmeisesti siinä samassa, kun joku astui pudonneen vyöni päälle, joka lensi todella nätisti siinä kaiken kiireen keskellä lumiseen maahan ihmisten alle. DDDDD8 Onneksi en ole niin materiaan kiintynyt, että olisi harmittanut sen kummemmin. Nyt ei vaan ole kompassia tässä puvussa, vaikka pitäisi. Se harmittaa. Teen uuden puolikkaan kompassiin jahka vain kerkeän.

Ja sitten: Hetki jota olen odottanut. Lisään vihdoin kolikkoja ja naruja peruukkiin. Niitä ei ole ollut koko puvun olemassa olon aikana! Nyt vihdoin teen sen hommankin loppuun. Jospa joskus tuntisin, että puku olisi edes valmis, vaikka täydellinen ei vielä olisikaan.... :'D

Mjmhm. Blogissa asioiden selvittelyn jälkeen onkin siis helpompi lähteä tekemään hommia.

[ ] korjaa saappaiden varret
[ ] modaa peruukki
[ ] korjaa vyö
[ ] lisää nyörit paitaan
([ ] korjaa pistoolia)
[ ] maalaile saappaiden kulumat umpeen

Ja viime kerralla muuten keksin, miten saan lievän tissivakoni pois, vaikka päällä onkin bindit. o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.