IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Oho, joulu. Oho, selkouni.Sunnuntai 25.12.2011 20:39

Pääsin taas nauttimaan yhtä harvoista minä-tietokone-minä-hetkistä. Joulu meni ja tällä kertaa suhteellisen leppoisasti. Toinen sisko oli Australiassa, toisen tuskallista seuraa jouduin sietämään, mutta siedimpä kuitenkin. Vuotuista joulu-aattoriitelyä ei tietenkään voinut välttää, mutta eipäs onnistunutkaan pilaamaan tunnelmaa.

Jotenkin hassusti päädyin taas siihen, etten tiennyt mitä toivoa, MUTTA sainpas ne lahjat, joita pyysin. Polkupyöräprinttisen kukkaron, PiratesIV:n ja HP I-VII2-paketin. Sitten päälle käyttökelpoisia vaatteita ja jokunen lahjakortti eri lähteistä. Sitten ehkä voin joskus joulun jälkeen shoppailla vähän eBaystä peruukkeja (kuka hullu nyt ei haluaisi?)

Olen myös suhteellisen tyytyväinen siihen, miten sain hoidettua tänä vuonna ihmisille joululahjoja. Perheenjäsenille kaikille ja joillekin kavereille jotain pientä. Samalla tein kyllä pienoisen tietoisen uhrauksen nimeltä Frostbite. Budjetti joulun jäljiltä: 0€

Näin myös unta viime yönä Frostbitesta. SELKOUNTA. Kävelin unessa Sibeliustalolle, jossa oli kunnon talviconmeininki. Biitti, Hootti, Krautti, Korppu ja Rimppu sinisissä univormuissa pulkkamäessä jäivät jostain syystä erityisesti mieleeni. Sitten joku noin ikäiseni naispuolinen conilainen tuli avautumaan siitä, kuinka Luluni oli kiva yritys, mutta päin seiniä kuitenkin. Tajusin olevani paikalla siviileissä ja sisällepäästyäni pyörin henkisesti ympyrää, koska en keksinyt ihmisiä, enkä tekemistä. Ajattelin, että onpa tämä painajaismaista ja ajattelin, että olisipa tilanne unta. Sittenpä päähän meikällä pälkähti: Entäs jos se tosiaan olisikin unta. (Hassua kyllä, jossain vaiheessa aiemmin ajattelin,,,, öhhöm, että: "Teen muuten tästä unesta Cirque du Cosplayihin merkinnän." Kuinka taukki ihminen voi olla nukkuessaan??? Tai nero. Taukki ennemminkin.) Tein Tiian opettaman nenätestin ja arvatkaa, innostuinko. Kokeilin heti lentämistä ja tajusin, että voin tehdä unessa ihan mitä vain. Tietenkin lentäminen oli liian tylsää, joten piirsin sormellani ilmaan peilin ja muokkasin ihan huvikseni ulkonäköäni. XD Loppuosa onkin tabu, joten en paljasta julkisesti enempää.

En muuten koskaan ikinä milloinkaan arvannut, että selkouni voisi olla noin hauskaa! Jos en olisi herännyt siihen, että kissa riehui jossain huoneessa, olisin voinut tehdä sitä kaikkea varmaan loputtomiin. Alan jopa toivoa ensikertaa. Hassuinta unessa oli se, että se muuttui erittäin tarkka-aistiseksi sen jälkeen, kun tajusin sen olevan unta. Ja fyysiseksi. O//////O Vähän niin kuin analoginen oltaisiin vaihdettu yhtäkkiä HD-teräväpiirrolle.


Haaveilen haikeasti cossaamisesta. MUTTA EN VOI. ;;______;; No money, no honey, no funny.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.