IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

FridaySunnuntai 29.01.2012 02:38

Käväisin eilen ostaston kanssa Finnish Catwalkissa Helsingissä. Matka sujui kivutta, eikä aika ennen näytöstä tuntunut kauhealta kidutukselta. Hamstrasin kaupungintalon Vuoden muotoilijat 2012' -näyttelystä Kokoro&Moin flaikkuja, joista voi askarrella kaikkea ihunaa.

Itse näytös ei ollut kamala, mutta kaukana ihmeellisestä. Vain yhden pukukokonaisuuden kohdalla huudahdin: "Oi, miten ihana!" ja ehkä kolme muuta kokonaisuutta herättivät kiinnostusta. Eli se siitä. Viime syksyn näytös oli mielestäni hyvin hapuileva, eivätkä ihan omasta näkökulmastani edustaneet kesän trendejä mitenkään ihan nappiin.

Lisää tyttöjen juttuja. Isä suostui maksamaan muutaman numeron Oliviaa ja saan kaupan päälle himoitsemani Ivanahelsinki-laukun. Se on ihana. Siitä unelmoin.

Äsken sain Tiiaa painostettuani nähdä vihdoinkin Chicagon. Muistan lukiossa kovaäänisesti protestoineeni sitä, mutta voin varmin ottein nyt julistaa sen olevan elokuvamusikaalejen kärkikastissa. Ja Colleen Atwoodin puvustukset! Ahhhh. Eyegasm.

...Erityisesti tämä kolttu. Hassua, teen koulussa hiukan samantyyppistä paitaa.... Reilu, tummanvihreä ja iiiiiso kaulus. Isompi kaulus. Tämä toki on hienompi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.