IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Pinnistys!Torstai 22.03.2012 21:50

Luulin, että tämäkin päivä on ihan harakoille heitettävää, kun tulin kolmen aikaan väsyneenä kämpille. Ajattelin, että mitään en saa aikaan. Sitten alkoi potuttaa ja aloin toivoa, että kaapista löytyisi jotain lohdukesyömistä. Noh. Söin sitten neljän aikaan runsaamman annoksen ruokaa kuin esimerkiksi eilen. Pelasin puolisentoista tuntia Sims Keskiaikaa ja suuntasin sitten katseeni huoneeni pölyisessä nurkassa mököttävään mummin takkiin, joka oli siinä odottanut vetoketjunsa vaihtoa jo toista viikkoa.

Huomenna sitten pitäisi saada tuo kaveri mummille korjattuna. Purin vanhan vetoketjun pois. Ajattelin olla höpö oppilas ja ommella sen uuden muovihampaan koulukoneilla. Neljän tunnin päivä. Katsotaan mitä tästä tulee. Vetoketjussa kun näytti olevan ainakin kolme eri ommelta kumminkin puolin, jonka lisäksi yksi takin pitkä sauma on ommeltava käsin siististi kiinni, koska en sitten millään löytänyt vuorista kohtaa, josta olisi päässyt sekä helposti vuorien sisään, että saanut vielä ommeltua sen nätisti koneella sisältä edes jonkun matkaa kiinni.

Varsinainen boggart, oletan.

En tiedä, mistä tämä päättäväisyys tulee, mutta kaikesta tätä iltapäivää koskevasta luovutuksesta huolimatta lähden taas hölkälle. Suurin päivän boggart on ollut pyykkääminen. En tajua, miksi olen koko ajan väittänyt itselleni, että tupa on varattu, ei kannata mennä. MUTTA. Sainpas tietää tiistaina, että voin ihan hyvin käyttää luvallisesti luvatta tupaa vielä hieman pyykkäämiseen kello yhdeksän rajoituksen jälkeenkin. Olen aina ollut huono rikkomaan sääntöjä, mutta tämä näemmä ei vielä liian pahasti kolkuta omatuntoa, koska siitä ei ole kukaan saamassa kiinni, eikä se näemmä sitten vaikutakaan muiden yöeloon.

Nyt se lenkki?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.