IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

Projects of tomorrowKeskiviikko 19.07.2006 20:26

Lienee taas aika kirjoittaa tännekin jotain. Minulla on aivan liikaa päiväkirjoja netissä enkä voi pitää kaikkia yllä kuten haluaisin. DeviantART Journal toimii lähinnä "ilmoitustauluna", jonne kirjoitan kaikki suunnitelmissa olevat työt ja muut niitä koskevat tiedot. LiveJournaliin pääasiassa valitan kaikkea, mitä mieleen juolahtaa ja tänne kirjoitan vähän noita kaikkia. MSN Space-tili on edelleen auki, mutta sinne en kirjoita enää mitään. Tulin yksinkertaisesti siihen tulokseen ettei se kannata.

Ensimmäisenä voisi kirjoittaa tuon LiveJournalin kaltaiset tekstit ja jättää projekti-tiedotteet loppuun. Intin aikana poistin lähes kaikki päiväkirjamerkintäni täältä nollatakseni tilannetta. Kaikki tuntui jokseenkin selvemmältä kun intin loputtua (7.7.06) pääsi aloittamaan "puhtaalta pöydältä". Aika intin jälkeen kuluu todella nopeasti ja tuli erittäin hiljaista. Osa kavereista lähti inttiin ja osa jäi sinne vielä, joten ei ole oikein mitään menoja tiedossa. Koulupaikoistakaan ei ole kuulunut vielä mitään, paitsi Voionmaan opistolta, jonne on haastattelu 31. päivä tätä kuuta. Motivaation suhteen on ollut monessakin mielessä vaikeata. En ole saanut aikaiseksi aloittaa mielessä harhailevia projekteja, enkä ole kovinkaan halukas loikkimaan elämässä eteenpäin suurilla askelilla. Puoli vuotta on kulunut kuin en olisi tehnyt yhtään mitään. Aivan kuin intin alussa minut olisi kytketty johonkin Matrixin kaltaiseen maailmaan, jossa aivot hoitaa kaiken. Intin liikunnasta ja raskaasta toiminnasta huolimatta lihaskunto tuli ryminällä alas enkä ole jaksanut löytää sitä urheilukipinää, jolla sen voisi palauttaa. Harrastusten ym. suhteen tilanne on samankaltainen, muttei aivan. Sen vain tuntee, kun pitäisi aloittaa tekemään jotain, että puoleen vuoteen ei ole tullut tehtyä yhtään mitään.

Motivaatiota on nyt kerätty ja seuraavana on edessä rankka urheilusyksy. Kesä on lähes kokonaan livahtanut ohitseni ja lienee aika suunnata katseet sen suhteen tulevaisuuteen. Taide-puolella on tiedossa paljon uusia töitä vielä tämän vuoden puolella. Töitä olen sillointällöin täälläkin maininnut ja deviantARTin journalissa etusivullani ne on nähtävissä kaikki.

Viimeisin suuren luokan työ oli 2006-versio Wounded Angel teoksestani. Teos on nähtävillä täällä gallerian puolella, mutta suuri versio vain deviantARTissa http://www.deviantart.com/view/36153868/. Alla on listattuna lähitulevaisuuden työt.

Frozen Hell (Vol. 2 - jatkoa viimeisimmälle Wounded Angel kuvalle)
World of Balance (Vol. 3 - tämän pienimuotoisen teos-trilogian viimeinen osa)
Ariel (Avaruustaidetta ja kaunista järvimaisemaa hyödyntäen toteutettava merenneito-aiheinen kuva, jonka toteutus näyttäisi tällä hetkellä siirtyvän jonnekin tulevaisuuteen [sääli])
Eternity (Tämä avaruustaidetta ja naiskauneutta yhdistelevä teos siirtyy myöskin tulevaisuuden pimentoon)
Armegeddon 2006 (Teksi alapuolella)
Death Triangle (Tämä on vasta projektinimi, mutta kyseessä on raskaan luokan DarkArt teos)
Pinocchio 2006 (Projektinimi tämäkin ja toteutus on lykkääntynyt odottamaan lisää parempia ideoita)
Force of Poseidon (Massiivinen katastrofiteos, josta en suostu paljastamaan vielä mitään. Sanon vain, että kyseessä on toiseksi massiiviin teos tämän vuoden puolella)

FryGuy & Undast presents: ARMAGEDDON
(Jarmo Ellilä & Eero Koistinen)

Vuonna 2005 tein ensimmäisen suuren avaruusteokseni, jonka pohjana käytin Tampereelta ottamaani valokuvaa http://www.deviantart.com/view/23460295/
Lopputuloksena oli työ, jolle annoin yksinkertaisesti nimeksi "Armageddon". Kyseessä ei ole mikään jatko-osa tai päivitetty uusioversio kuten projektinimi "Armageddon 2006" antaa luulla. Lopullinen nimi tulee olemaan näillä näkymin pelkkä "Armageddon".
Eero hoitaa tässä tapauksessa sen haastavimman osuuden eli valokuvauksen ja itse valmistaudun tekemään paljon tuhoa siihen. Kuvan tavoitteena on olla suuri ja sen tulisi sisältää paljon näyttäviä yksityiskohtia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.