IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

BY jatkoaMaanantai 21.08.2006 19:46

Ja btw, pääsin opiskelemaan lehtijournalismia Hellcityn Helvetinkieliseen Kansanopistoon (HEO). Mutta, silti armoton vitutus.
Se jenkki on jääny vaivaamaan mua pahasti. Ei oo vuosiin ollu tämmöstä ihan puhdasta paskaa fiilistä, varsinkaan jonkun ihmisen takia. Ja jumalauta jos se sai käsityksen, et se feidattiin, ni vittu voiko enää pahempaa olla. Aloin juttelemaanki sille sen takia, et se näytti yksinäiseltä. Ja pari sekuntia, ni sain sen nauramaan. Jos jotain sanottavaa siitä tytöstä oli, ni sillä oli ainaki vallottava hymy. Jäi mieleen. Pahasti. Nyt ainakin ymmärrän mistä Shane MacGowan laulaa biisissä A ghost of a smile.
Just suurin asia, mikä tässä hommassa riivaa on se, et yksinkertasesti hävitin sen tytön. (En tosin kauaa etsiny ku aloin olla aika tuubassa, ja ois tietty voinu käyttää ees jonku minuutin siihen hommaan... vitutusvitutus.) Tietty ois voinu olla et se feidas mut, mutta epäilen, koska se näytti nauttivan mun ja kavereiden seurasta. Ei voi tietää. Ja mä jopa hyväksyisin sen paljon paremmin jos niin ois käyny, koska mistä se voi tietää millä motiiveilla mä sen seurassa hengasin. Tietääkseni Suomi on naisille mielenkiintonen paikka, ku baareissa ei yleensä pääse turhista iskuyrityksiä yrittävistä jätkistä eroon muuta ku pyytämällä, et jätkä painuu vittuun. Ja mitkä mun motiivit sit oli? Ei mitkään. Jumalauta ku näin tytön, joka näytti yksinäiseltä, ni piti vaan koittaa parantaa sen iltaa. Se onnistu kyl. Mut loppu jäi isoks kysymysmerkiks. Ja mulle ois riittäny et oisin päässy sanoo sille goodnight and farewell. Tekee pahaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.