IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

It's hard to be a MeskeMaanantai 09.10.2006 19:07

En pygenny olla siellä Mällissä kovin kauaa. Kestin just ja just irish coffeen ja oluen. Sit tuli sen verran heikko olo, et himaan. Nukuin ihan helvetin huonosti. Näin koko yön painajaisia. Ja niissä painajaisissakin olin jossain klubittamassa ja kiskomassa viinaa. Sit tapahtu aina jotain hirveetä ja outoo. Ja näin myös painajaisia siitä, että nukuin. Luulin olevani hereillä, mut sitte joku asia ei vaan ollutkaan ihan normaalisti. Kuvittelin puhuvani jonkun kanssa puhelimessa ja sopivani, että meen bilee. Keskellä yötä. Tuntu aidolta. Mut sit taas joku shokkiefekti. Tuntu välillä, etten saanu happee ja et koko vartalo ei ois enää kovin yhteistyöhalunen mun kanssa. Oikeesti semmonen fiilis, et hikoili viinaa pois. Voi saatana sentään. Koittakaa nyt hyvät ihmiset yrittää ymmärtää kuinka vaikeeta työtä tommonen päiväkausia kestävä viinan litkiminen on!
Ja oon lähettäny tän viikon aikana miljoona tekstaria. Vissiin vähän joka paikkaan. En muista niistä ku murto-osan. Sisältö on ollu vissiin aika tyhmyys-orientoitunutta. Mä en enää haluu juoda näin paljon. Et pliis, voisko joku tuoda mulle lasin maitoa. Mieluiten vodkalla.
Diggasin omasta kuvastani Baarikärpäsen peilissä lauantaina. Lisää meikkiä vaan silmiin. Alan huolestuu itsestäni. Ja mul on vieläki huono olo. Oikeestaan ihan jumalattoman kuollu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.