IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin vitutukseen ja yleisesti siihen tunteeseen, että olin ollut paska. Muutama viikko sitten olin istuskellut Kiasman nurmikonlaidalla ja kuunnellut erästä ihmistä, joka tulkitsi Sinatraa. Ei siinä mitään, mutta siinä ohessa luoksemme tuli tyttö, joka oli ehkä hädintuskin 12-v, joka keräili pulloja ja tuli pummimaan tupakkaa. Sen silmät kiilu siihen malliin, että se oli sekasin. Koko olemuksesta näki, että sillä ei todellakaan menny hirveen lujaa. Lisäks sillä oli semmonen masu, että semmosen saa ainoastaan jos on raskaana tai kittaa litroittain olutta, kiljua ja viinaa. Kuitenkin kun se tuli siihen, niin en sanonut sille mitään muuta kun, että "ei oo tupakkaa, sori".

Kun se tyttö sitte lähti siitä niiden muovikassiensa kanssa, niin katsoin perään ja totesin sille lauleskelevalle ihmiselle, joka oli mua reilusti nuorempi, että jos en olis nyt tekemässä jotain muuta, ni oisin jääny jututtamaan sitä tyttöä. Voi jumalanvittu kuinka reilu ihminen mä olin!

Tunnen yhden tytön, joka on nuorisotyöntekijänä ja sillä on kanssa tapana olla vapaa-ajallaan vapaalla. Eli se ei lähde "pelastamaan sieluja" jos sillä on muuta puuhaa. Mutta aivan satavarmasti sekin olis tossa tilanteessa jääny jututtamaan sitä tyttöä. NIINKUIN KENEN TAHANSA JÄRKEVÄN AIKUISEN IHMISEN OLIS KUULUNUT TEHDÄ!

Kiva näin jälkikäteen tajuta, kuinka käsittämättömän kusipäinen oon taas ollut. Täytyy miettiä tota seuraavan kerran ku nään tulipalon ja oon syömässä jäätelöä, että viitsinkö mennä auttamaan jotain liekehtivää pikkulasta. Veikkaan, että saa sekin skidi oottaa, että saan hotkittua sen jäden naamaani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.