IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kysyy tyttö, joka on tuntenu mut aika kauan. Näin taas jotain valokuvia itsestäni ja härregud! näytin niin umpihomolta, että alan kohta itekin epäillä itseäni.

Niin se ilta. Mun ryhmäläiset oli alottanu dokaamisen kymmeneltä aamulla. Ite mä olin noin klo 10 illalla Onnelan ovella. Sairas jono. Litkin siinä puolet kossupullosta ja totesin, että se oli ehkä paras määrä tommoseen baari-iltaan. Se jono tietenkin veti sairaan huonosti ku puolet kaikista ihmisistä ohitteli ja tunki sinne väleihin. Meinasin menettää hermoni aika urakalla. Muuuutta säilytin tyyneyteni. Kaikista paras oli taas se, että siinä jonossa mun takana oli yks tyttö selvinpäin, ja kaikki ohittelijat jätti sen sinne reilusti mun taakse. Jossain vaiheessa multa meni maltti ja raivasin itselleni tien vähän taaksepäin ja tartuin sitä tyttöä kädestä ja kuljetin sen sinne eteen. Se oli ensin vähän hämillään, mutta luonnollisesti kiitollinen, että joku prinssi pelasti sen. En edes yrittäny mitään muuta. Toivotettiin vaan toisillemme hyvää iltaa siinä narikassa.

Onnelaponnela. Huomattavasti siedettävämpi paikka, ku siellä oli vaan Metropolian opiskelijoita. Sen sijaan, että olisin etsiny omaa ryhmääni, ni etsin yhden tutun tytön ja sen kaverin. Juopoteltiin sit siinä pidemmän aikaa kunnes se toinen tsiksi tuli sen verran huppeliin, että se lähti. All sprite. Eli jäin sitte tän mulle tutun tytön kanssa kahdestaan sinne Onnelaan. "Saat sit pitää mulle seuraa loppuillan." Se meni semmoseks sekoilukännäilyriehumiseks, että huh huh. Ei oo ollu niin hauskaa ehkä vuosiin. Itse asiassa viimeks oli yhtä hauskaa sen saman tytön seurassa joskus 3-4 vuotta sitte. Loppuillasta tanssittiin kahestaan sen kanssa suomipuolen pöydillä. Rahaa palo taas aivan sairaasti, mutta kun jo aikasemmin päivällä tarkistin pankkitilini, niin jouduin toteamaan itselleni, että "saatana sentään, rahaa se vaan on".

Kävin pyytämässä viime viikon toilailujani anteeks yhdeltä tyypiltä. Se sano, et "ei mitään" ja jopa tarkotti sitä. Sen näki sen hymystä. Lisää pongoja hyvästä käytöksestä. Uujee.

Näin meidän tuutorit ja mun piti ostaa niille juomat, mut koska niillä oli jo yhet edessään, ni se sit jäi. Enkä nähny niitä enää sen jälkeen. Ei se nyt niin vahvasti menny.

Koko perkeleen illan aikana en vaihtanu ku noin kaks sanaa yhden ryhmäläiseni kanssa. Ei ihme, että oon ihan pihalla kaikista häppeningeistä.

Tyttö kerto, että yks mun tuntema tyttö, jolla on enemmän munaa ku komppaniallisella venäläisiä spetznatseja, oli ollu parisuhteessa yhden mukavan jätkän kanssa 2 vuotta ilman seksiä. Holy fuck. Se suhde kaatu siihen, että tää toinen tyttö, joka taas oli siellä Onnelassa, oli käyny sitte panemassa sitä toisen tytön jätkää. Whatta fu*c? Mun ois ilmiselvästi pitäny olla siellä pelastamassa sitä hommaa. Oisin ehkä jopa pystyny siihen. Mulla on jonkinlainen perstuntuma siitä, et mikä siinä suhteessa sit lopullisesti kusi. Yää. Maailma tuhoutuu ku en oo pelastamassa sitä. ...juuei.

Oli niin messevä krapula että missasin ekan ruotsintunnin ja menin kouluun vasta seuraavaa tuntia varten. Ja sitä tuntia ei sit ollukaan. Vitutti aika huolella raahata itsensä Myyrmäkeen turhaan. Ja ihan muuten vaan, ni siellä ruotsintunnilla oli ollu 2 oppilasta. Out of 30. Hmm...

En saanukaan tänään sushiseuraa, ku se tyttö, jonka kanssa piti mennä poti maailman kamalinta krapulaa. Taitaa olla vähän mun syy. Tj. Nooh, ens viikolla sit. Tosin jos se tyttö on ihan hirveessä krapulassa ja se ei pääse mihinkään koko päivänä, ni sit oon vaan vitunmoinen voittaja. Suoraan sanottuna maailman paras. Koska siis sillä tytöllä ois treffit tänään jonku australialaisen hurmurin kanssa. Ja mähän haluan, että se pariutuu yhden toisen jätkän kanssa. Joka siis on maailman paras, ja ne sopis niin hyvin yhteen ettei mitään rajaa. En haluu, että joku tommonen asia menee hukkaan.

Ja sain kuulla, että yks 22-v tyttö, jonka tapasin viikko sitte, oli eronnu omasta partneristaan, jonka kanssa oli seurustellu vuosia, ja ottanu sitte saman tien itselleen 16-v pikkutytön. Aiaiaiai. Ei tiedä mitä sanoo. Ne kaks tyttöä siellä baarissa ei hyväksyny, ja munki on pakko myöntää, et se 16-v on vielä aika lapsi. Mut en mä 100% vastaan oo. Paitsi melkeen tässä tapauksessa ku kyseessä on rebound.

Ja näin japsipiireistä yhen kaverin, jonka ei pitäny edes tulla sinne ponnelaan. Se oli vähän hämmästyneen näkönen ku se näki mut. Mahtaiskohan johtua pukeutumisestani. Olin taas aika herutusvaatteissa.

Huomiseks pitäis tehdä yks iso tehtävä ja sit pitää siitä esitelmä. Harmi vaan, että mulla ei ole harmainta aavistusta, että mitä vittua mun pitäis tehdä. Lisäks pari kirjotustehtävää huomiseks. Voin vaan sanoa, että menee toi koulu päin helvettiä, vaikka juuri mitään siellä ei vaadita. Uskomatonta mikä apina oon. 2 päivää poissa koulusta Irlannin takia ja oon ihan totaalisen pihalla. Help?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.