IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Päätöspiste yhdelle janalleKeskiviikko 31.01.2007 17:47

Kirka on kuollut. Sairaskohtaus keskellä yötä. 56v. Näin sitä itse asiassa aika usein. Viimeks kesällä. Sillä oli tapana juosta Töölöönlahden paikkeilla. Jaloissa lenkkarit, verkkapuku.

Sain tehtyä eilen illalla sen yhden harjotustehtävän. Luonnollisesti se on paska. Sille on omat syynsä.

Suunniteltiin tänään taas opiston Trombit-projektia. Teki taas pahaa olla siellä tunnilla. Alkaa olla vaikee olla huoneilmassa. Äskenkin kun nousin penkiltä istumasta, ni suussa maistu ja nenässä tuoksahti veri. Terve ihminen. Tulis jo kesä.

Kuitenkin saatiin organisaatio aika lailla lopulliseen muotoonsa. Kaikki tietää mitä ne tekee. Ideoitiin jo juttuja. Ihmisillä on hyviä ideoita. Mul oli jotain. Vähän. En pysty luovaan ajatteluun aamusin väsyneenä. Tai pystyn jos on pakko. Mut ei se helppoo oo.

Ja luulin tässä ihastuneeni vahingossa varattuun naiseen. Sitten tajusin onneksi olevani vaan pöhnässä ja huomasin, että se on yksinkertasesti hyvännäkönen chicksi ja mulla on aivoissa enemmänkin jotain fyysistä kuin henkistä draivia. Mun kannattais pitää mielessäni, että mun halut ja toiveet ei aina kohtaa. Mä uskon niihin satuihin, mutta toimin kuin eläin. Pässi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.