IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Om kärlekTorstai 15.02.2007 18:59

Vaikka Äiti Amma on kaikkien maailman ihmisten halattavana, niin hänkin tarvitsee jonkun, jonka syliin käpertyä.

Yks kaveri sano mulle vähän aikaa sitten, että "muista, älä koskaan rakastu varattuun naiseen". Ennen kun se ehti muuta sanoa, ni otin jo pultit ja selitin sille, että ottaa järjen käteen eikä törttöile. Ei oo hyvä pelikenttä tehdä virheitä.

Se ties jotain siitä, mistä se puhu ja ties myös sen, että mäkin tiedän. Se pikemminkin vaan totes ääneen kummankin tietämän neuvon. Mä yritin selittää sille ihastumisen ja rakastumisen eroista. Ja joo. Kyllä se sen vivahde-eron ties. Mä saarnasin sille siitä, ettei missään helvetin nimessä satuta itseään, eikä missään jumalan nimessä sitä naista, tai sitte sen naisen jätkää.

Lisäks yritin ehdottaa, että se pitäis kovan linjan esittäis kovaa jätkää, joka ei kärsi heikkojen kuolevaisten tunteista. "Et saatana sano sille mitään suoraan. Et sano, et kysy, et mitään." Real men keep their cool. Toi fraasi on televisiosarjasta, jossa jalkansa loukannu vanhempi poliisi yrittää rauhottaa pikkupoikaa, kun ne on juuttuneet sortuvan tornin katolle. Mut kelasin sitä kohtaa monta kertaa. Se oli hyvä. Se ei vaan oo ihan paras ohje oikeeseen maailmaan.

Mut jos se tyttö ei tiedä mitään, ni se voi olla hyvä. Ei mitään tietoa miten sillä menee sen vanhan oman jätkän kanssa, mut jos siin on vaan jotain pientä vaiheilua, ni sit siihen ois ikävä leikata väliin. Turha rikkoa koko kristallipalloa jos siinä on pieni särö. Mut, mut, mut... Pitääkö sitte antaa itsensä kitua?

Älä rakastu varattuihin ihmisiin. Älä päästä käsistäsi ihmisiä, joista välität.

Noi kaks sotii osittain toisiaan vastaan. Jos toi eka menee vituiks, ni sit toi toka ei oo kiva jotain kohtaan. Tj. Mulla on omat kokemukset noista. Mä oon tehny typeryyksiä, mut mä kuvittelen tehneeni oikeet valinnat ja mulle tuli niistä hyvä olo (lopulta). Ton kakkosen rikkomista omalla kohdalla vapaiden naisten piirissä en osaa perustella itsellenikään.

Pitäisi pystyä perustelemaan itselleen, että on parempi kuin joku toinen...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.