IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tän piti olla breaking pointsSunnuntai 25.02.2007 17:35

Menin vierailulle pitkäaikaisimman ystäväni ja sen tyttöystävän kämpille. Kämppä vaan on ihan väärä sana. Se on koti.

Pitkästä aikaa se mun kaveri istutti mut tietokoneensa ääreen ja käynnisti sieltä Tapan Kaikki -pelin, jota meillä oli tapana pelailla aikoinaan. Sen tyttö hymyili ja anto "poikien" leikkiä. Join brandya. Kaveri olutta. Tyttö viiniä. Katottiin elokuvaa, jossa oli "tää Jack Baueri", ja se oli pukeutunu siinä leffassa Neumanniks. Ihan yks yhteen tyylin suhteen. Sutherlandin ite ohjaama filkka, jossa se esitti sekopääpahista. Se oli tylsä. Ei katottu loppuun.

Kaverilla oli paljon vanhoja valokuvia. Ihan päiväkodista asti. Näin kuvan mun yhdestä kaverista, jota en oo tavannu varmaan yli viiteen vuoteen. Haluisin ehkä tavata sen vielä joskus. Se oli ala-astekaveri. Jokaisessa kuvassa sillä mun kaverilla oli semmonen kiltti ja sulonen pikkupojanhymy. Harmittelin sille tytölle, kuinka surullista on, että se ei koskaan ehtiny nähdä sitä pikkukaveria. Se sano ettei huolta. Se jätkä on kuulemma vieläkin joskus semmonen "sulonen".

-Tähän kohtaan en kirjota sitä, mitä piti. Joku raja. Historia on mennyttä aikaa.

Sinne tuli myöhemmin yks tyyppi lisää. Just se sankari, joka saa niitä oikeesti hyviä vaikutteita näiden kahden seurasta. Keskusteltiin homoista ja naisista. "Mistä saa sun mielestä helposti pillua?" --> "No varmaan paikasta, jossa on naisia, jotka haluu munaa." Sen takia ei mennä pikkutyttöbaareihin. Ne ei yleensä tiedä mitä ne haluu. Paaaaaaaitsi tietysti jos on pelimies ja omaa tipan manipulointitaitoja. Mut siihen mä en ala. Tai sit saa olla aika erikoistapaus. Semmonen maailman hotein perse tj. Eli ei kuitenkaan.

Oon sen verran eksyny baareihin jollain tyttöporukalla, jossa ne tytöt menee sinne baariin hakemaan sitä munaa, että siinä on oppinut ehkä parhaiten näkemään, että miltä näyttää tyttö, joka haluu. Mut myös sen, että tytöt on yksilöitä ja ei sitä aina nää naamasta. Kas kummaa. Ylläri. Paskaa paskaa paskaa. Helposti saa seuraa kun on liikkeellä sekä mies että naisseurassa. Parhaimmillaan siinä voi sit aina jeesaa toista. Oon mä skannannu jätkiä joskus parille tytölle. Antaa olla. Se oli tylsä keskustelunaihe.

Kulutettiin aikaa rauhallisissa ja lämpimissä tunnelmissa ja tuttu soittaa, et "tuu tänne". Voi helvetti mä niin RRRRRakastan sitä, että mulle ilmotetaan yöllä, et nyt tänne. Lupasin katsoa asiaa. "Ois kiva jos oisit täällä." Ja kenen mielestä? Halusin kuitenkin mennä sinne. En tiedä miks. Harmi vaan etten ois halunnu lähteä pois sieltä, missä jo olin. Kerroin tunteistani, että ei oo kivaa ku tuntuu, et repee vaan joka suuntaan. Mun ystävä otti mua kädestä ja sano, että "kyllä sä voit lähteä". "Oli kiva ku kävit." Se otti sen letkeesti vastaan. Näin, että se tarkotti sitä. Kun näkee jotain ihmistä miljoona tuntia päivässä yli 15 vuotta, ni sitä ei enää tartte sanoa asioita ääneen. Ne ajatukset näkee suoraan silmistä. Tuli helpottunut olo. Se tyttö katteli mua vähän surullisella ilmeellä. "En mä nyt tietenkään haluis, että sä lähdet, mutta en mä voi sua täälläkään pitää. Haluun silti vaan, että sulla on hauskaa." Oli pakko sanoa, etten haluis lähteä, mut haluun silti näkemään näitä toisiakin ihmisiä. "Mee", se sano lopulta. Vielä eteisessä se halas mua ja sano, että oon aina tervetullut kylään. Siel oli helppo olla.

Kadulla oli ihan väärä olo lähteä klubittamaan. Kohautin hartioita ja rakensin itselleni semmosen viinaa, naisia ja lisää samaa kamaa -fiiliksen. Kusetinko sitte jo itseäni, ni en tiedä. Oli mulla loppuillastakin silti oikeeta hauskaa.

Club Volume. Oli varmasti tyhjin mesta sinä lauantai-iltana koko Helsingissä. Premi oli kuningasmesta verrattuna tohon. Osa kavereista halus pois, mutta kaks tyttöä halus jäädä. Mietin jo, että perhana jos se toinen ei tuntis mua, ni voisin yrittää kääntää sen pään. Jätkätuttu huomautti, että "et sä kyllä sen päätä käännä". Mietin hetken. Se oli aika oikeessa. Siihen on vaikee vaikuttaa mun menetelmillä. Ois ehkä pitäny koittaa sitä toista tyttöä. Mut perse, se oli sitte jostain niin kaukaa, että sen mielestä se paikka oli hyvä mesta. Jos oisin kehdannu, ni oisin takonu päätäni siihen pöytään.

Ei auttanu muu, ku muuttaa omaa mieltä. Se onnistu helposti. Jos on 'bout paikassa ku paikassa, ni siitä voi TEHDÄ hyvän mestan jos on siellä hyvällä porukalla ja avoimella mielellä. Jäädään vaan. "Tääl on hauskaa", ajattelin. Ja tiesin, etten valehdellu itselleni.

Yks jätkä lähti, kun se ei kestäny. Toisella oli taas muut asiat mielessä ja sekin halus pois. Mulle selvis, että se toinen tyttö ei juonu. Kilahdin. Mitä persettä, ei voi olla!?! Katoin hetken sitä tilannetta ja tarjosin muille pöydässä oleville sex on the beachit ja sanoin sille tytölle, et "no en sit hakenu sulle, ku et juo". Vitun daiju kusipää! Jos siitä on alle 24 tuntia kun juttelen hyvälle kaverille siitä, kuinka pitäis tehdä enemmän asioita selvinpäin, ni tää veto ja ajatusmaailma ei tukenu sitä teemaa.

Toinen tyttö poltti. Mä en ollu ottanu vastaan röökiä kaverini luona aikasemmin illan aikana, vaikka oli tarjottu. Tällä kertaa vein tältä tytöltä röökin sormista, käänsin sen ympäri, tungin huulieni väliin, imaisin, puhalsin savua ja sanoin, että "eiks ois parempi lopettaa toi tupakointi". Klassikko. Mut. --> Ei mitään vaikutusta. Ylläri. (At least I tried.) Tein saman toisenkin kerran. Siinä samalla koitin saada sitä lopettamaan nyt kun se on Helsingissä seuraavat 6 viikkoa. Ois tuliaisina himaan mennessä puhtaat keuhkot. --> Ei. (Vähän niinq Maija!!!) No niin.

Jäin sinne lopulta niiden kahden tytön kanssa. Ne meni tanssimaan. Olin tanssinu edellisenä iltana ja halusin nytkin. Mietin vaan, että millä mä pystyn tanssimaan vaan sen tanssimisen takia jos joraan kahden nätin tytön kanssa. (Joista toinen on selvinpäin!) Noh. Päätin sit mennä kuitenkin. Päädyin vaan pidättelemään itseäni ihan perkeleellisesti. Helvetin häiritsevää joraa, ku joku on selvä. Näkökyky hahmottaa niin paljon paremmin kaiken. Ei baareissa oo yleensä selvinpäin juuri mitään kaunista katseltavaa. (Ja kuka mua nyt selvinpäin kestäis hyi helvetti sentään!)

Mut jotain sillä tytöllä kuitenkin oli. Jos se voi tanssia selvinpäin juopuneessa seurassa ja olla välittämättä... Ajatus katkes... Olla välittämättä mistä? Mä en pystyis menemään tanssilattialle selvinpäin. Yleensä kavereidenkin kanssa, oon aika myöhään tanssilattialla. Tankkaan aika usein reilusti ensin. Vaikka oon kyllä huomannu sen, että joraaminen on vaan niin paljon helpompaa, ku ei oo hirveessä tuubassa. Pakko kadehtia. Oishan se helvetin kivaa jos noin. Ois pitäny luottaa siihen, kun tuttu tyttö sano kerran, että elämän tarkotus on tanssia. Ois pitäny mennä jonnekki tanssikursseille. Nyt oon liian vanha. (VITUT VITUT VITUT!!! TEKOSYITÄ!!!)

-Ja tästä pois yks incidentti.

Lähdettiin kai joskus ennen kahta. Vika biisi oli paras. Antti Tuiskun levoton tuhkimo remix -zipale. Vasta sitten annoin itseni vähän rentoutua siellä tanssilattialla. Just hyvää kamaa ja sit pois ääääääh. En osta sen levyä, mut se on hyvä tanssibiisi.

Tytöillä oli iso kiire junaan. Mitä tekee Meske? No se kaivaa lompakosta 15€ ja tunkee sitä tytöille käteen, et menkää taksilla. (Mun on turha kirjottaa tähän sitä, kuinka tyhmää.) Kun kohteliaasti kieltäydytään, niin oon tunkemassa niitä rahoja sen tytön kaulahuiviin. (Niin.) Ei ei kelpaa mulle vissiin vastaukseks. Lopulta silmille pläjähtää ajatus, että viskon ne rahat vittuun, eli kadulle ja toteen, et "jos ette haluu, ni en mä näillä mitään tee. Päätin, et nää kuuluu menoerään." Ja raksutus aivoissa. (Jee! Mulla jopa on semmoset jäljellä.) Peruin sen ajatuksen. Rahat takas taskuun. --> Hölkättiin Rautikselle.

Rautiksella tytöt osti nopeesti liput ja ehti junaan. Toivotin pikasesti hyvät yöt ja ne kauniit unet. Sit tajuan seisovani sillä samalla radanpätkällä, jossa viimeks menin paloiks yksin kotiin mennessäni. No eipä ollu muutakaan vaihtoehtoa. Just ennen siltaa, eli ihan samassa kohdassa ku viimeks tuli vaan epätoivonen fiilis. Aika varottamatta. Mitä vittua? Taas? "Pysy kasassa, pysy kasassa." Parin sekunnin kuluttua päädyn ohjaamaan oman ajattelun ihan eri asioihin ja homma ohi. Pidän kiinni jostain ihan turhasta ajatuksesta, mut parempi niin. Pääsin nukkumaan ihan turvallisesti omaan sänkyyn. Ilta oli onnistunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.