IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vkl nyt heti!Keskiviikko 28.02.2007 19:56

Oulu on paska maa. Joojoo. Mä tiesin sen jo. Ei mitään uutta. Ei liittyny mihinkään. Sähköpostitkin on hanurista. Geneerisen valittamisenkin voi toki tehdä hienosti. Mut ei jaksais.

Mulla meni tänään ehkä puoltoista tuntia aikaa hukkaan sen takia, etten keksiny miten yks maailman yksinkertasin kymmenen sekunnin homma toimii. Enkä kysyny keltään mitään. Koska oon kunigas. Jeps, nimenomaan kunigas, enkä kuningas. Se siksi, että kaikki idiootit, jotka kirjottaa ylväästi aina johonki, että ne on kuninkaita onnistuu sörssimään niin, että lopputulos on kunigas. Monessakohan punkassa toi intissäkin oikeen luki? Vähintään joka toisessa...

Aattelin antaa olla noiden nettisivujen kanssa. Jos ei, ni ei. Opettaja tuli kysymään pärjäänkö mä ja vastasin vaan, et joo, mutta ei vaan jaksa. En viittiny kysyä miten yks toinen homma toimii. Sen selvittämiseen menikin sitte vaan suunnilleen loppupäivä.

Oli kokous opiston nettiprojektista. Mä keskityin juomaan kahvia siellä. Ja kuuntelemaan musaa. Tänään ainoastaan kolme kuppia kahvia. Saa luvan riittää. Jossain vaiheessa jaksoin ottaa kuulokkeen toisesta korvasta pois ja yrittää keskittyä. Tultiin aiheeseen, johon mulla oli idea. Ja niitähän sai ja nimenoman piti esittää. Kelasin, et antaa olla. Ei tota tarvita. Tarvittavat sanat sen idean esittämiseen ois kyllä muodostunu jossain mun aivojen pimeillä vyöhykkeillä, mutta ite ääni kuoli mun huulille. Forget it, it's useless. Mä olin muutenki nukahtanu jonnekkin Ibizan auringonlaskuun.

Jotain rajauksia tohon projektiin tuli. Tehkää näin, eikä tästä saa poiketa. Siinä vaiheessa kirjotin lakonisesti muistilapulle toiseks ainoan muistiinpanon: "Kaikkea vastaan." Hyvä hyvä. Juuri näin. Parasta tossa on, että mulla ei oo edes jaksamista mitään vastaan. Eikä syytäkään, mut mun suonissa virtaa veren sijasta kusi. Tai ainakin päässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.