IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Why bother?Maanantai 05.03.2007 16:20

Menin kokouksen jälkikokoukseen. Fyysisesti. En kirjoittanut muistiin mitään, mitä olisi kannattanut. Muistiinpanovihkoon tarttui toki yksi kommentti: Työt alle. Huvituin siitäkin vain siksi, että jos siihen lisää yhden t-kirjaimen, niin siitä tulee tytöt alle.

Koko selitysseremonian ajan kuuntelin ämppäriltä kamaa sen verran lujaa, etten edes kyennyt saamaan ihmisten puheista puoliakaan selvää. Ehdotuksia olisi taas voinut esittää. Siinä vaiheessa korvissa soi "juna kulkee". Ja niinhän se kulkee, kauas kauas pohjoiseen. Minä mukana. Sillä hetkellä.

Piti täytellä jotain kirjekuoria. Multa meni ehkä reilu minuutti ennen kuin tajusin, että 1. ne oli kirjekuoria ja 2. niihin piti kirjottaa osoitteet edessäni näkyvästä osoitelistasta. En ollu ihan messissä. "Pitääks sua auttaa?" "Eeeeei toki..." --> Ja muut täyttää.

Meen kävelylle. Siellä paistaa aurinko ja kohta on taas kesä. Mä haluun puistoon makaamaan aurinkoon ja nauttimaan hyvästä seurasta ja viinistä. Mut toi aurinko saa nyt riittää ihan kävelylenkkiin. Ehkä saan siellä ideoita huomiseksi. Niitä pitää olla... niitä ideoita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.