IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ulos asunnostani homoTorstai 02.06.2011 15:58

Nyt se on sit vissiin todistetty. Naiset ei pidä hymyilevistä miehistä. Olin aika vitun vittuuntuneena käskyttäny yhtä miespariskuntaa ulos rappukäytävästä riitelemästä keskellä yötä ja siinä vieressä oli tuttu tyttö kattomassa. Sen episodin jälkeen tyttö tuli luokse ja sano: "Näytit hyvältä tolleen vihasena."

... ... ... Okei.

Ja tosiaan taas tuli huomattua, että en pysty olemaan mukana missään ryhmätekemisessä. Kaikissa ryhmäpeleissä sun muissa pullonpyörityksestä äässin sheikkaamiseen ringin keskellä on mulle "no can do". Ei pysty. Meen ihan lukkoon tilanteissa, joissa mulla ei oo valmista kaavaa, minkä mukaan toimia. Tai, että en pysty vaikuttamaan siihen, mitä mulle seuraavaks tapahtuu. Ei oo kivaa. Menee toimintakyky.

Sopivassa mielentilassa kuitenki... Ehkä.

(Ja osittain sen takia ihailen spontaaneja ja aitoja ihmisiä. En vaan osaa vissiin osottaa sitäkään, ku musta muokkautuu ylimielisen, paremmuudentuntusen kusipään kuva. Kivakiva. [Tai sit jään vaan ihan totaalisen etäiseks.])

Ja taas jonku apinan piti pakottaa mut siirtymään lähemmäs muita ihmisiä jossain puistossa, ku en ite pystyny liikkumaan ja negasin keskenäni.

Pärjään vaan kotikentällä. Ja se on pieni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.