IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näin jännää unta. Hyvä tunnelma, puita, rantaa, huvimaja ja aurinkoa. Lilluskelin jossain järvenrannan tuntumilla. Sitten siellä tuli vastaan kiviportailla eräs tyttö. Tyttö, jonka tunnen jotenkuten tosielämässä, mutta näen sitä ääriharvoin ja satunnaisesti. Eikä sekään tunne mua liian hyvin. Joten oli sinällään outoa, että se oli siinä.

Siinä kahdestaan ollessamme kuulin itseni sanovan, "jos et olisi ollut silloin tavatessamme sen toisen pojan kanssa, niin olisin sinut kyllä ottanut". Se tyttö hymyili kauniisti, oli hetken hiljaa, kohotti kasvonsa ja kysyi: "Miska, mitä luulet, olisikohan siitä tullut jotain?" Tuuli havisutti lehtiä. Heräsin valkoiseen.

Kesti heräämisen jälkeen vähän aikaa tajuta, että oma mieli oli tehnyt hienon trikin. Tuottanut jotain, mitä en ikinä olisi osannut odottaa. Tytön kysymys oli liian hieno. Ei jeesus tykkään kyllä välillä omasta päästäni. Vaikka koko homma oli oman pään tuotos, omaa päänsisäistä monologia, niin toi keskustelu oli aivan liian hieno dialogi. En olisi ikipäivänä keksinyt laittaa mitään tollasta sen tytön huulille. Vaan mitäpä mitä. Keksin silti.

Vaan miks ihmeessä just se tyttö?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.