IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Elikkäs. Oon todella pitkästä aikaa näemmä lupautunu lähtemään keikalle, ja tällä kertaa kyseessä on jopa ei jonkun firman kaoottiset pikkujoulut eikä Maijan ja Jannen ruusuisat häät, vaan ihan muuten vaan semisti vapaamuotonen rock/folk/pop/taidepläjäysSEKOILUtapahtuma.

Me polkastaan ilta käyntiin kahen jonku randomin tyypin kanssa joskus kasin pintaan ja soitellaan joku ehkä tunti+? (Toinen niistä kavereista on entinen linnakundi ja toinen taas vitun tiukka veitsenkäyttäjä. Truu stoori.) Sit ilta jatkuu parin muun porukan toimesta. Jotka on ite asiassa MAHDOLLISESTI ihan hyviksiä. Tosin tää mun linnakundikaveri on lauteilla vielä loppuillasta toisessa porukassa isommassa kännissä. Ja jos nyt rehellisiä ollaan, ni soittoa saattaa olla suht spontaanistikin pitkin iltaa. Näkee sit paikan päällä. Ehkä maybe, ehkä maybe. Soittojärjestyskaaos ja hevoset lippuluukulla.

Mulla on ollu viime viikkoina järkyttävin aikapula suunnilleen koskaan, eli oon aivan liian vähän valmistautunu tohon hommaan, enkä vieläkään muista ulkoa ku ehkä suunnilleen kymmentä prosenttia biiseistä. Tai edes muista, mitä oon menossa esittämään. Tai jotain. Tulee muuten olemaan hauskaa.

"Mikä tää biisi on? Millä tää alkaa? Mikä mun nimi on?", saattaa olla joka toisen biisin teema omalta kohdalta. Jipii. TAI SIT UUDELLEENSYNNYN ENNEN KEIKKAA JA OON PARAS! Ihan yhtä mahdollista. Betting is open, boys and girls.

Ja niin joo. Laulelen suurimman osan meidän setistä ja ehkä esitän muka osaavani soittaa kitaraa soittamalla paria eri sointua taiteellisesti tekemällä siitä soittamisesta hirvittävän vaikeen näköstä. (Koska se on. Mulle. Koska en tiedä salee, mitä oon tekemässä.)

Meidän setissä on enimmikseen folkkia, irkkumusaa, merihenkisiä biisejä, pari pop-iskelmää ja "Suurta Taidetta". Jos yleisö on tarpeeks vaikeeta, ni heitetään yks Morrisseyn biisi sekaan. (Ja sit itketään. Ja nauretaan. Ja kirotaan naama punasena maailman hirvittävyyttä. Koska, miksei?)

Jos oot siis ens tiistai-iltana 30. päivä tätä kuuta Helsingissä vailla tekemistä ja pidät itsensä sivistämistä uusiin kulttuuritempauksiin tutustumalla todella fiksuna ja filmaattisena toimintana, ni tuu ravintolalaiva Wäiskiin. Voidaan opettaa sulle pari biisiä, joita voit lauleskella keskenäs aina iloja ja suruja kohdatessas.

Narikka on 3e. Ota kalja tai sata kaveriks, ni seuraava työpäivä tuntuu enemmän aidolta elämältä. Eiku ihan oikeesti, ota jallu tai rommi ja lähe siitä eteenpäin. Mä otan ainaki. Ei oo penniikää kii koko hommassa, mut jos kaikki kusee, ni linnakundi joutuu varmaan taas myymään persettä tai kääntämään jonku mummon. Mulla on illassa kiinni vaan mun pa-vehkeet, ku niitä käytetään äänentoistoon. Ja ne on vaa menoerä. Koska salee levii käsiin.

Ps. Jos jotain on joskus tippaakaan kinostanu nähdä meikäläinen lavalla, ni nyt on harvinainen mahdollisuus, ku mä en ikinä oo juuri missään julkisissa mestoissa tykittämässä. (Soita toki heti jos haluut firmas pikkujouluihin juomaan glögiä ja kertomaan huonoja pilluvitsejä. Lupaan muidenki bändiläisteni puolesta, et me ei tulla jos ei jakseta!) En lupaa tällä keikalla omasta laadusta mitään. Paitsi toki, et lopputulos on laadukasta plus miinus kuun ja tähtien asennot. ++ Mulle tarjotut ilmaset tuopit ja Linnanmäen hupirannekkeet.

Pps. Kirjotinki salaa tän melkeen saman tekstin Fuckbookkiin. Ite tapahtuma on tää: https://www.facebook.com/events/270695186464137/https://www.facebook.com/events/270695186464137/

ois pitäny vvvvvvvttttuuuuuuuu käyttää hashtageja vaan joka paikassa. tää ois niin #artistimaksaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.