IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Where the hell was I going again?Keskiviikko 07.10.2015 20:55

Kannattais ehkä mennä nukkumaan. Vihdoinkin, kun on vuoden loppuun asti ainoastaan aikaa saattaa koulussa kaikki opinnot sun muut loppuun, niin sitten huomaa, että ei riitä vuorokaudessa tunnit eikä ruumiissa jaksaminen. Hienoa.

Työharjottelun tunkeminen samaan aikaan opinnäytetyön ja parin kurssin kanssa ei sinänsä tunnu ajatuksena kovin ihmeelliseltä. Tosin opparin pitäis olla valmis kahenkymmenen päivän päästä ja oon nyt työstäny sitä kahen päivän ajan vasta kunnolla. Hyvinhän tää menee. Työharjotteluun liittyy vähintään yks kehittämistehtävä, jonka näemmä yritän tehdä kunnolla. Lopputuloksena, että teen ihan samaan opinnäytetyöpohjaan yhtä tiivistä tutkimustyötä kaikkine opparivivahteineen työn puolesta. Eli toista opparityötä samaa aikaa. Mikä vaatii tietenkin miljoonien aineistojen kalastelun ja homman luonteesta liittyen uusien sisältöjen luomista, kun aihepiiri on aika kartottamatonta maastoa. Loistavaa.

Ei siinä jos vaan kävis töissä ja tekis ku ois siellä. Himaan lähtiessä vois unohtaa kaikki työjutut. Mut sit taas mun kohdalla jokaiselle aamulle mun on pakko, omasta mielestä, keksiä jotain uutta ja nerokasta tarjottavaa, ni lopputuloksena on, että mietin kotona melkeen kaiken valveillaoloajan noita työhön liittyviä kysymyksiä. Luen jotain palvelumuotoiludadaa yöhön asti. Aivot menee rullalle. Miten helvetissä pystyy irrottautumaan ja saamaan enää ajateltua ja kirjotettua tota omaa opparia? Huoh. Noi pari kurssia tehtävädeadlineineen ei hirveesti auta. Eikä keikalle meno, ku pitäis ehkä osata soittaa ja laulaaki jotain. Eikä kalastuksenvalvontahommat öisin (tosin nukkuminenhan on heikoille).

Nyt tänään oli eka päivä ku tulin töistä ettei ollu pää kipee eikä tarvinnu mennä makaamaan sänkyyn kaheks kolmeks tunniks. Kaks edellistä päivää ei pystyny illalla tuottamaan enää mitään. Kirjota siinä sit opparia, ku ei fyysisesti pysty.

Ja sitähän ei missään nimessä pidä miettiä mitä tapahtuu vuoden lopussa. Pitäis oikeita töitä hankkia mallia ASAP, jos haluis säilyttää katon päänsä päällä. Katotaan sitä sit hei.

Ja joo, mulle saa ostaa kaljaa. Ja joo, tytöt näyttää kivoilta, ku on vähän tavallista väsyneempi. Ja joo, taidan mennä nukkuu. Kohta. Tai no katotaan nyt vielä noi huomisen hommat ensin.

Mitä helvettiä mä olinkaan äsken tekemässä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.