IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

I DIDS IT!Keskiviikko 09.07.2008 04:54

"Sinut on valittu opiskelijaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulun kulttuurialan yksikön viestinnän koulutusohjelmaan. Tulet opiskelemaan kuvallisen viestinnän suuntautumisvaihtoehdossa 15 muun opiskelijan kanssa. Samalla aikaa aloittaa journalismin ja mediatuottamisen suuntautumisvaihtoehdot, joissa on yhteensä 29 opiskelijaa. Yhteensä uusia opiskelijoita on siis 45 henkilöä."

Ensisijaisesti hakeneet: 492
Kaikki hakeneet: 984
Valittuja: 34
Sijoituksesi hakujonossa: 1
Alin hyväksytty pistemäärä: 5
Omat pisteesi: 56.50 (/65)


O___________________________O

Hämmentävintä tässä on tuo sijoitus kaikkien hakijoiden joukossa. 1? En kai mää niin valtaisan hyvä voi olla? Vai onko kaikilla sisäänpäässeillä tuo ykkönen sijoituksena? Ei kai siinä olisi mitään järkeä? Mutta onko tässäkään?

Golly! Tätä täytyy juhlia!

PS. Ohessa yläasteella yh-opin vihkoon piirtämäni muijake, jonka kanssa jaan tällä hetkellä niinkutsutun olotilan "MIELISSÄÄÄÄÄÄÄÄN" !

EDIT :

Ystäväni Annemari Lahtinen soitti juuri ja kertoi että OLLAAN SAMASSA KOULUSSA WOOT! Ja parasta on että Annemarin sijoitus oli 2 - pistemäärä 56 eli ollaan oltu yhessä ylivoimaisen kuvallisia viestijiä siellä ja nyt ollaan ihan supermielissään! Melkeen ei malttais oottaa että koulu alkaa, mutta kieltämättä on aika päheetä kun saa olla lomalla vielä elokuun.

PPS: Konemetsä countdown: SE ON YLIHUOMENNA! :
) \o\ \o/ }o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.