IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.05.2006 02:32

mua jotenki vähä ärsyttää ku ei oikeen saa innostuttua juttuista ja en pääse oikee mihinkään ja ei oo oikee rahhaakaan.

aattelin vaa ku en oo pitkään aikaan valittanu että jotaki piti sanoa.

go homePerjantai 26.05.2006 12:13

on niin voimaton olo että tuntuu suoranaiselta ihmeeltä että jaksan ees kirjottaa tätä tässä.

tulin sitte kouluun ensimmäistä kertaa viikkoon, täällä pakataan jo kamppeita muuttoa varten ja kaikkea. kävin juttelemassa äikänopen kanssa ja saan tehä novellipäiväkirjan syksyksi kuulemma. luojan kiitos. nyt mun pitäis tehä joitakin lisätehtäviä aleksis kiven nummisuutareista, jota en oo ees lukenu, mutta sitä en voi sille myöntää. viis poissaoloa kolmoskurssilta, seittämän vitoskurssilta. kerto myös että tänään on vitoskurssin kirjallisuushistorian koe, sano että oman harkinnan mukaan kato tuutko siihen vai et. en taia olla menossa. seitsemän poissaoloa on puolet kurssista - ts. saisin tehä aivan saatanallisen määrän lisätehtäviä kesän aikana että saisin tuosta kurssimerkinnän. ja kirjallisuushistorian kokeesta ei mitään hääppöistä numeroa tuu.

kuvisluokka on aika pitkälti pakattu, en siis saa kuvistöitäkään tehtyä enää. eli ei suoritettua naamiokurssiakaan, sama kai se sitte. kemia taas.. no, kaikki meidän koululaiset tietää että jos pylkön kurssilta on ollu 4 kertaa pois, ei oo toivoakaan päästä tekemään koetta. käydään sitte kolmannen kerran ysikymppisten kans ens vuonna, jehuu

viime yönä nukkuin tosi paljon joo. piirtelin ja kävin pyöräilemässä joskus aamukahelta, ei oikeen pystyny mihinkään, varsinkaa nukkumaan. kun sitte vihdoin päätin mennä maate, äitille tuli pari kaveria kylään baarista ja tulihan siinä nukuttua iha vitusti sitte. aamukuuelta äiti tuli herättelemään mua että josko tuo sari ja sen mies vois nukkua täsä sun sängyssä nii tuu nää vaikka mun viereen nukkumaan. tjoo. suihkun kautta alakertaan jossa haisi niin oksettavasti korsteenille että meinasin lervata heti aamusta, se oli miellyttävää se. myöhästyin kahesta bussista ja en tiiä. on vaa taas nii vitun hyvä aamu että vois melekeen mennä takasin nukkumaan.

koko ajan sitä toistaa lausetta "ois jo kesä, ois jo loma" ? mutta nytten kun se oikiastaan on tässä ihan nurkan takana, nii mitäs nyt. ei tunnu oikeen miltään. saa nukkua enemmän, joo. kuitenkaan oo tyytyväinen mihinkään mitä tapahtuu. aloin ressaamaan niistä ruissilipuistaki, alan olla aika varma ettei "born to be wild" -isä oo muistanu villeyksissään ostaa niitä. siinä vaiheessa ku jään oulun masentavalle juna-asemalle vilkuttamaan ku kaverit lähtee ruissiin, heitän itteni jojoon. eeeääääääääääääääääeeeeeeeeeeeeee

saa kai sitä joskus vähä angst

-

ps. kuunnelkaa lapset rakkaat (tv yh-äippä43) khomaa, joo.

hahaTorstai 25.05.2006 19:15

Katso kännykästäsi 5 vanhinta tekstiviestiä ja listaa ne tänne. Haasta sitten 5 ystävääsi tekemään samoin.

:D

"Alkon lakko loppu onnea :D" -Laura

"Milloin tulet muuten käymään? Katson juuri Kärppien matsia ja... Olen tässä ollut jo 4vk sairaslomalla ku 3 kylkiluuta murtui. Taas vaihteexi. Born to be wild...." -Isi :
D

"Lesta ite. Matka hannalle alkaa :D" -Ansku

"aivan hirviä lammi :?d D D i ha ha haabaa ha vik ONPA MENO ! =. ?. ." -Emma

"äääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
ääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
ääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
ääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää" -Ville

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.05.2006 13:06

tännään euroille?

keksikääpä mulle joku pikaisa tienesti.

EDIT: KYLLÄ RAHAA LÖYTYY!

nuori kulttuuri rock on!Maanantai 22.05.2006 10:59

vitun kiva yllärihä tää on että mulle ei oo ladattu bussikorttia ja viimenen oikia päivä koulua. menee mitä luultavimmin kolme kurssia kesken nyt. oon kipeäki nii en vitussa lähe tuolla pyörällä hinkkaamaan jossa ei pysy ees ilma renkaissa, ja kun ei henkikään kulje paljo paskaakaan. aika hyvä fiilis. saatana :((((

seinäjoella oli kyllä ihan helevetin kivvaa. parasta. muut ryhmät nukku jossaki kynyssä koulussa lattialla, saivat osakseen repputarkastuksen juomista ja tupakeista. päiteitten hallussapitäjät poistetaan alueelta, sanottiin. ITEHÄ OLTII HOTELLISSA :> kekkekekeke! Perjantaina vedettiin semmoset baskeri-edustus-nuorisokulttuurikännit että ei mittään rajjaa. aivan uskomaton meno. ääni lähti kyllä sitte siitä kaikesta huutamisesta ilosesti pois, puhun nyt lähinnä semmosella puolikuollu pesukarhu -äänellä. mutta kuvat on aika hauskoja, pistän niitä tiistaina iha ommaan kansioon.

lauantai-aamuna oli tosi kiva herätä 8.20 ohjelmantäyteiseen päivään, ku naamassa oli permanent-tussilla pillut ja kirjotukset, mahassa from the north (jota en oo vieläkää saanu irti) ja pää kipeämpi ja sekasempi ku aikoihin. hotelliaamiaisella kaadoin kahvit ja jugurtit lattialle ku ei käsi pysyny vakaana. siinä päivän aikana kerkesin vähän toipua ja 18.20 alko sitte meiän esitys (Tehostettu Ulkomaalaisvalvonta, oma muokkaus Othellosta) ja vähä se meni hyvin. vaikka lava oli 3 kertaa isompi ku kotopuolessa ja kaikkea. yleisö nauro iha julmetusti ja saatiin vittu VÄLIAPLODIT! Mmmmm. Mahtava meno. Raati anto ihan tosi hyvää palautetta ja sanoivat että vahvimmasta päästä ehdottomasti <3 Huibs.

Sitte siinä kaljoteltii uuestaan ja katottiin euroviisuja, lordin voitettua lähettiin ulos ja karjuttiin seinäjokilaisten kans hard rock halleluujaa ja suomea ja kaikkea. piti ottomaattijonoltaki kysyä "KUKA VOITTI VIISUT TÄNNÄÄÄÄÄN" "SUOOOOMIIIII" "RAAAAH" ! oli mahetsua KYLLÄ. ja meikällä oli vielä ehkä parhaat huonekaverit, artte ja nelli. jau. menin kuitenki jo yhen jälkeen nukkumaan sitte ku alko syömään päätä se meno, ja kun nelliki nukku.

Sunnuntaina oli päätösjuhla, jossa jaettiin kunniakirjat. 41 ryhmää joista 15 sai pienet kunniakirjat, 11 ryhmää jotka sai rahapalkinnot. Kolme ryhmää sai suurimmat kunniakirjat, 750e, me mukana. Uskomatonta. 41 ryhmästä kolmen parhaan joukossa Oulun Taidekoulu, yhteisenergiasta ja tinkimättömästä läsnäolosta. Tykkäsivät meistä vissiin ihan oikiasti. Ja hulluna tuli kehuja kyllä tyypeiltä jotka oli kattomassa :> Päätösjuhlassa oli iha mieletön meininki, ihmiset sekos ihan kunnolla joka ikisestä pienestäki vitsistä mitä lavalla olijat heitti. Katto meinas lähtä lentoon!

Sitte väsytti ihan perkeleesti, mutta piti 4 tuntia keksiä jotain tekemistä ulkona kun hotellihuoneetki oli pitäny jo luovuttaa. Ostettiin arten nellin ja hillan kans mässyä ja makkoiltiin nurmikoilla, heitettiin huonoa juttua ja naurettiin epätoivonsekasesti. parasta vaan.

Mää en halua takasin tähän arkeen. Oli vaan niin huippua. Oli vaan niin KIVVAA.

KIITOS SEINÄJOKI <3
http://www.seinajoki.fi/nuorikulttuuri/kuvat/juliste260.jpg

[Ei aihetta]Perjantai 19.05.2006 09:23

Näin unta viime yönä että uin vedessä ihan tuhottoman nopeaa, oli siinä joitain kavereitakin kai, ja mun alla risteili sähköankeriaita. Niitä oli PALJON, ja pelkäsin niitä aluksi ihan hirveästi. Sitte kiihdytin vauhtia ja jotenki pääsin irti siitä kammosta, vaikka välillä suhahdin yhtä vasten tms. En pelänny koskea niihin vaikka tiesin että saan sähköiskun?

Sitte yks niistä alko oikeen hyppelemään mun kanssa, ja yhtäkkiä se olikin joku norppa eikä sähköankerias - se seuras mua rannalle ja pelleiltiin siinä vaikka kuinka kauan.

Tuosta tuli tosi hyvä mieli! Harvoin nään vesiunia jotka ei oo ahistavia. Vesi on aina mun unissa jotenki hirveän pimeä, kylmä ja ahdistava elementti - hyiset joet, viemärit, villiintyneet meret, kliiniset ja autiot uima-altaat.. Mutta tässä unessa vesi oli elävää, vihertävää mutta selkeää - pohja näkyi aika selkeästi ja niitä kaloja tosiaan oli paljon. Mutten niitäkään tajunnut pelätä, paitsi sähköankeriaita aluksi.

Hetkinen. Muistin just että katsoin sitä samaa lampea tai jotain mun "ikkunasta" myöhemmin unessa, ja ne ankeriaat oli yhtäkkiä hirveän ahistavia ja vesi ihan tummaa. Vaikka just oli ollu niin kivaa. Hmm.

Sitte näin joitaki aiva ihme reub-unia jossa oli vaikka keitä kavereita. Muistan et kävin kaupassa ja mulla hajos joku jäätelö siellä käsiin, pistin sen takas altaaseen ja lähin käveleen.. sitte mulla hajos siksari käsiin, pistin senki vaan takasin kaappiin tai jottain. Ne pullot oli jotenki murskana mut ei levinny vielä? Hajottelin siellä vahingossa vaa paikkoja ja kävelin lopulta kassan ohi ihan paineissa ostamatta mitään. Oli sitte visi paska ilta ku en saanu olutta ollenkaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.05.2006 09:45

tiiättekö, tää on taas näitä aamuja. kello kuus. mogwai. aurinko paistaa, ulkona on kirpakkaa mutta ei haittaa. ei tarvinu ees mennä aamusta suihkuun.

[Ei aihetta]Tiistai 16.05.2006 04:02

haha


With a black heart undercover, watching you sleep every night. <3
"I wish you'd watch me too..." We're made for each other! <3
Honey if you only knew, Every night I'm watching you... <3

. . . . .

Mom and Dad can't help you anymore.
Get in the car we'll drive far to the end of the shore <3
Under the docks, on top of the rocks.. <3
KNOCK! KNOCK! KNOCK! KNOCK!
Why the fuck are the doors locked!?

....maybe she forgot about our talks or maybe i'm mistaken _but i swear to GOD!_
SHE'S NOT GETTING OUT OF THIS WITHOUT SOME KIND OF EXPLANATION!
OH I'M STRAINING ON YOUR PATIENCE?! MAYBE SCARING YOU A LITTLE??!

JUST BECAUSE I CAME TO VISIT DOESN'T MEAN YOU HAVE TO HIDE!!
I'll be waiting on the side of your house
with an empty bodybag
AND A LOADED .45!!!

AND NOW YOU WON'T FORGET MY FUCKING NAME!!!

hehhohe semmosta se on se rakkaus.


pippadaa pappajau sepablidum

dadam

vähä tulee hyvä kesä, pääsen kattomaan animal collectiveaki tavastialle :')<3

voi perkele.

väsyttää vaan niin älyttömän paljon.

[Ei aihetta]Maanantai 15.05.2006 01:35

Step 1: Open your MP3 player.
Step 2: Put all of your music on random.
Step 3: Write down the first 20 songs it plays, no matter how embarrassing.
Step 4: Add shortly what you think of each song after you type the list of songs

saa nyt winamppi kelvata ku soittimesta on patterit loppu

--- 1. The Mars Volta - A Plague Upon Your Hissing
Vähä tämmöstä punkimpaa mars voltaa, julkaisematon biisi.. Iha jees, ei parhaita mutta hyvvää kuitenki. Oikein menevä ja loistava riehumisbiisi etenki alkoholisiin oloihin ku tekee mieli räyhätä!

--- 2. The Smashing Pumpkins - Mayonnaise
smashing pumpkinsiaha kuuntelee mielellään, tulee aina jotenki tietty olo. tää on kans näitä "kaikki on lopulta iha jees<3" biisejä. kävellä kaupungilla ja hymyillä itekseen. ihanaa.

--- 3. The Lightning Seeds - You Showed Me
aivan aivan ihana ihana. oon viime aikoina kuunnellu tätä paljon. mahtava keinuva rytmi ja hempeä miesääni. tästä tulee joskus tosi onnelline olo, joskus itkettää ihan ku tulee nii haikea olo. haikea nimenomaan.

--- 4. Animal Collective & Vashti Bunyan - I Remember Learning How To Dive
Aijaiaji näitä kevättalven biisejä mitä oon kuunnellu <3 stemmalaulua ja kitara. aiva ihana. animal collectivesta tulee aina jotenki nii oma olonsa, hyvä semmone. ja vashti bunyanin ääni on jotain niin rauhoittavaa :)

--- 5. The Mars Volta - Roulette Dares (This is the haunt of..)
AAAAAAH!!!! RÄJÄHDYS! EUFORIAA! CAVEAT EMPTOR!! Saatana! mää niin rakastan tätä biisiä ettei mittään mittään MITTÄÄN järkeä! Yks lemppareista ikinä ikinä. Oon fiilistelly tätä niiiiiin paljon viime syksynä ja talvena että voisin räjähtää jo pelkistä muistoista. Kuolisin varmaan siihen paikkaan jos kuulisin tän livenä.

--- 6. The Black Keys - All Hands Against His Own
black keysiä, huippua! kesämusiikkia. tämmöstä menevää, hyväntuulista chillailua. vähän niinku white stripes mutta eri kuitenki. tykkään kyllä tosi paljon. ei herätä mitää suuria tunteita mut pistää jalan vippaamaan!

--- 7. Kate Bush - Moving
:')<3 mitä muuta voi sanoa. kate bush. <i>..moving liquid - yes you are just like water</i> , kyllä pistää herkäksi minä hetkenä tahansa. jotenki autiota, avaraa ja vereslihaista musiikkia. you crush the lily in my soul!

--- 8. Shpongle - Eclipse live 1
No en oo tätä nii paljo kyllä kuunnellu ku monia muita shpongleja. Perushuippua silti. Tulee vaan kaikki pahat vibat tästä tunnelmasta mieleen välillä, mutta alan siitä päästä jo yli. Shponglehan ois aika friikki nähä livenä, mutta pakkohan se ois joskus kokea. Are you shpongled?

--- 9. Muse - Plug In Baby
aijaijaiaiii! muse! plug in baaabyyyyyy! taas tätä euforiaa. älyttömän hyvä biisi. ei muuta.

--- 10. Estradasphere - The Jailing of Whoolicious!
Huippua pärisyttelyjamittelua. Vois kuvitella joissaki bileissä tyyppien tekevän tämmöstä ja se kuulostais _niin_ hyvältä. Mahtava rytmisysteemi ja semmone tiivis tunnelma livemeininki. Tykkään kyllä. Paitsi sitte ku tuo mies alkaa laulamaan nii mulla vähä lopahtaa mielenkiinto.

--- 11. Mogwai - Tracy
perusmogwaita. ei se kaikista kolahtavin biisi mutta mielelläänhän tämän tahtiin nukkumaan pistää. uskomatonta että näkee nämäki sitte ruississa. tykkään jotenki nii älyttömästi. kuuntelen mogwaita yleensä vähä angstisissa oloissa, se saa aina rauhottumaan jotenki jännästi. nyt kun tätä biisiä kuuntelee, niin voi että tykkään tästäkin. mmh<3

--- 12. Mew - White Lips Kissed
voi mew. voi tätä biisiä. älyttömän kaunis. sanattomaksi vetää, meen aina ihan lukkoon ku tämä soi. jotenki avaa aina nii paljo juttuja ja pistää tunnevirrat liikkeelle.

--- 13. Aerosmith - Come Together
Mummielestä se parempi versio tästä biisistä. Tulee vetkutusolo. Seksikästä ja piinaavaa. Ihana. Tulee yläasteajat mieleen kun fiilistelin paljon aerosmithiä.. nyt se on kyllä vähä jääny. vaa aina ku näitä kuuntelee nii kyllähä se olo on iha vitu hyvä.

--- 14. The Misfits - American Psycho
woooo ooo woooo ooo! kyllähä misfits rokkaa. ei mikkää paras näitten biisi mutta menneehä tämä. huippu tää mättörytmi TÖNTÖTNÖTNNTÖTNÖÖDÄÄDÄÄ. alakaa vaa tuo rallatus vähä rassaamaan jossai vaiheessa.

--- 15. Mr Bungle - The Holy Filament
ei mikään suokkari bunglelta tämä, mutta toki bunglemaisen hyvä. autio ja piinaava. enemmän tykkään noista bunglen menevämmistä biiseistä, tää tuntuu lähinnä vähä tämmöseltä välibiisiltä.

--- 16. Kate Bush - Rocket Man
<3 emminä ossaa mittää sanoa. kate bush on kuitenki yks niistä elämäni ykkösistä, vaikka viime aikoina onki jääny vähälle. tää on tämmönen b-puolen biisi joka ei mikään tunnettu ole. alun haikeus on vaan jotenki niin ihana että iha itkettää. "she packed my bags last night - pre-flight"

--- 17. Explosions In The Sky - Time Stops
namnam. tällasta musiikkia mitä kuuntelen ku pistän nukkumaan. tää rauhottaa kans aina. ensimmäisiä lemppareita kyseiseltä orkesterilta.

--- 18. Kyuss - Demon Cleaner
aaah. ego paisuu jottai potenssiin kolme ku tätä kuuntelee. iha mahtava rytmi, pistää jotenki veren liikkeelle ja kaikkea. ja laulu kans. en ossaa mittään pahaa sanoa tästä, tulee aina iha helevetin hyvä ja energinen olo ku kuulee. NAM!

--- 19. Gåte - Sjå Attende
JJJAU! Tää on mun uusin ihastus johon jesse mut tutustutti puolivahingossa. Ihan sikana tykkään tästä hienoisesta joikaajoikaamenosta tässä, en oo ollu tykkäämättä vielä yhestäkkää biisistä mitä oon kuullu. Ja haluan lissää. lissää. lissää.

--- 20. Queens of the Stone Age - If Only
kyllähän mää tästä biisistä tykkään, on vaa jo aika kulutettu loppuun :D vappuna varsinki sain kuulla tän usiammasti ku monesti. mutta kyllähän qotsa uppoaa aina.

[Ei aihetta]Lauantai 06.05.2006 23:50

[20:34] <Gee202> saattaapa olla että
[20:34] <Gee202> riipaisen kovan AAMUYÖkännin tänään

kunhan äiti töistä saapuva on.


joiiiiin me

joiiiiiiiin me