IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

:------------------DDDTorstai 29.06.2006 05:24

Kuvaile äitiäni yhdellä sanalla...
Siis vain yhdellä(!) ja laita sitten tämä omaan päiväkirjaasi,
jotta näet mitä muut äidistäsi ajattelevat.



(innolla odottaen!)

[Ei aihetta]Maanantai 26.06.2006 13:24

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi:

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.


Huhuh. En kyllä ossaa sanoa juuri mihinkään vastaan :D Tää testi on yllättävän paikkansapitävä silleen, kaikilla ihmisillä joilla oon tän lukenu, ne passaa aika hyvin. Melekosta.

Muuten ei mitään erikoista, sound of silenceä vaan.

[Ei aihetta]Tiistai 20.06.2006 22:29

I'd rather be a forest than a street
Yes i would, if i could, i surely would
I'd rather feel the earth beneath my feet
Yes i would, if i only could, i surely would






oon puttaalla. gurjo meinik. vaa se NYt unohtu. vai mite menikää se viesti minkä leena joskus pisti kuoseissaan. iha huippua. ootte huippuja.l

[Ei aihetta]Maanantai 19.06.2006 00:13

mää tajuan joka päivä paremmin miten onnekas sitä voi olla. ei vaa oikiasti. kattoo ommaa menneisyyttä ja mihi entiset ihmiset läheltä on menny. huonompaan. joo. ja sitte tajuaa ite että ei kai tässä. hyvin on asiat. tai siis, ku miettii missä pisteessä sitä vois olla. hotissa tai viettämässä hihi tyttöjen iltaa. tai ostamassa vauvanvaatteita. tai juomassa kahta siideriä kiikelissä. tai laulamassa karaokea kempeleen baareissa. kuitenki. toisille passaa meikälle ei. mutta tää passaa.

tykkään teistä kaikista aika palijon joo.



huomenna uimaan!

taas!

ei kai tässäPerjantai 16.06.2006 14:33

Koita etsiä seuraavista asioista hyviä puolia:

1. JUURIKASVU - saa näyttää typerältä. no ei vaa, saapahan tekosyyn värjätä koko tukan uuestaan nii että väri oikeen säkenöi!
2. TALVI - jos meillä ei ois talvea, oltais aika pöpöinen kansa. talvi tappaa paljon!
3. KOKEET - no kokeista itessään en tiiä mutta koeviikot on parhaita ku käy semmosia kursseja mistä ei oo kokkeita. sitte voi vaa perseillä kaikki päivät ja käyä koulussa sen yhen tunnin viikossa. NAM!
4. MYÖHÄSTYMINEN - mistä? ei kai myöhästely oo koskaan hyvä. no. pysyy altzeheimerit kaukana ku saa vatkata aivoja sopivan syyn keksimiseksi
5. KAHDEKSAN AAMUT - saa herätä kuuelta aamulla ja lähtä seittämän bussilla kouluun<3
6. SURU - mitä pahhaa surussa on. tulee hienompia piirroksia ku on suruinen. joo, ja ilman suolaa ei vois olla sokeria eli nii!
7. KOULURUOKA - ilman sitä kai kuolis
8. RIITELY - sovintoseksi! :
D no ei vaa, saapahan sanottua mitä aattelee. joskus ehkä vähä yliki. mutta eikujooooo, saapahan toisen sanomaan mitä SE oikiasti ajattelee! huippua!
9. FLUNSSA - äiti säälii ja tuo paljon hyviä mehuja ja hedelmiä. eikä oo pakko tehä juttuja jos on kipeä.
10. VÄSYMYS - tilapäisenä, oikeassa tilanteessa jopa nautittava juttu. tai ei se ite väsymys mut se ku sitä saa lähtä parantammaan.



Koita etsiä seuraavista asioista huonoja puolia:

1. KAVERIT - no onhan ne iha kusipäitä. no ei. mutta semmone ärsyttää ku toisista etääntyy kuitenki joskus. ja varmaan aika pitkälti kaikista. ja sitte ku sitä ajattelee liikaa nii ei oikeen tunnu hyvältä :<
2. KESÄ - ku ei pääse sinne minne haluais, liian vähän aikaa tehä kaikkea. kesällä eletään, talvella ootetaan kesää. sitte ku kesä on, on koko ajan hirveä paine tehä jotaki. tiiätte te.
3. NAURU - no joku kusinen nauru bussisa. varmana oon itekki nauranu bussissa, ei sillä, mutta kyllähä se itteä syö jos kasa varhaisteinejä kaakattaa koko kotimatkan ;(( ilo on silti aina kiva asia joo.
4. LOMA - sitä on liian vähän
5. PIZZA - no en pahemmin tykkää siitä. tulee älyttömän raskas olo ja hävettää ku en koskaan jaksa syyä ko ehkä puolet
6. COCA-COLA - hellii hampaista aika ihanat.
7. SAUNA - ärsyttää jos pitää käydä semmsoten ihmisten kans saunassa jotka ei tykkää heittää löylyä vaan "nauttii vaa lämpimästä" . siis no mitävittua. ja tietenki jos pitää mennä mummun ja sen miehen kans, ku ne raivokkaasti heittelee vettä sinne kiukaalle niinku ois tulipalo :/
8. TIETOKONE - ei tuu keksittyä muuta tekemistä sillon ku on tylsää ja laimea olo.
9. AURINKO - melanooma. mutta ite rakastan silti vaa.
10. LEFFA - jos on paska leffa nii vituttaa vaan.

ei mulla muuta!


tai oikiastaan. olipa kivaa käyä raahessa. en oo ennen käyny paitsi että oon, mutta sitä ei lasketa koska en jääny sinne hengaamaan. ja nyt jäin ja ei kai siinä, viini virtas ja chymoslista lyheni. ehkä tää vielä tästä! nyt on vaan rahat ihan oikiasti kertakaikkiaan poissa, nii että mulla on 30senttiä rahaa siitä isosta tilistä, ja nyt oon sitte persauki juhannukseen asti. ehkä parempi, ei tuu ryypättyä ainakaa. vaikka en menis vannomaan siitäkään. aattelin nimittäin omistaa nuo pullot mitä eilisistä äitin pippaloista on jääny, palauttaa ne ja tsekkailla vähä mitä niillä rahoilla tekisin :) ehkä ostan uusia kyniä. tai pinsetit.

[Ei aihetta]Tiistai 13.06.2006 04:47

otin elämästä otteen ja reubasin kaks päivää lissää. antti ja otto tuli pyryn kyyillä iha yllättäen meille mua piristämään ja siinä sitte juotiin äitin viinat jne kivaa. piristyin. ja nyt on aika voittajaolo. kertakaikkiaan. ei millää riittäny neljännen päivän loiventavat - kaks siksaria, vaa piti hakia illaksi toiset kaks. melekonen meno. iha huippua on ollu koko päivän, aivan uskomattoman kesäinen olo. ensin kungfuuta, tussisotaa, kaljasotaa, pyöräsekkoilua, sammumista, järjestysmiehiltä noottia, puskapissaamista.... sitte vaa hyvää seuraa ja jees meno. mää tykkään ihan zikana teistä kaikista ja joku outo tasapainonen olo. moro<3



ps. mun jalat ja käet on vähä palanu tästä kaikesta auringonpaisteesta. ja aivot kans.

mutta hirviän kivaa.

mää voisin vaa hymyillä nyt

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.06.2006 13:10

daily report. jo toinen aamu haukiputtaalla. täällä on ollu helevetin kivvaa ja tekis vaa mieli jatkaa reub. mutta pakko kai ottaa elämästä ote välillä ja lähtä kotia selviämään. oltiin eilen aika glännös ja maikun kans piettii ysäribileet jes! duppiduppidupiduppuppup jne, oh memories :') sitte eetu sammu ja otolla ei ollu penistä. ja mossattii, nyt meikän niska ei liiku mihinkään suuntaan. muttanii.


i'm mister bucket, wee!

jeeeeee

[Ei aihetta]Lauantai 10.06.2006 17:28

nam! ihana aamu, ihana päivä! aurinko paistaa, mulla on olutta, oon haukiputtaalla ja täällä on kivaa!

mulla on aika hyvä olo nytte jes! :>>>>

[Ei aihetta]Perjantai 09.06.2006 16:39

joo taas vaihteeksi tekee mieli leikkiä napalmilla.

vitun isosiskous.
vitun koskilinjat.
vitun kaleva.
vitun tuuli.
vitun turhuus äääeääeädsal

no voivKeskiviikko 07.06.2006 19:01

listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. genrellä ja sanoilla ei ole väliä (eikä myös järjestyksellä), eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

A Perfect Circle - Magdalena
Muse - House of the Rising Sun
The Fall Of Troy - Whacko Jacko Steals the Elephant Man's Bones
Opeth - Ghost of Perdition
Shpongle - The Stamen of the Shamen
Khoma - The Guillotine
Korn - Here To Stay
Tool - Lateralus

mun lyhyellä matikalla tuosa on 7 ok