IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

you damn hippiePerjantai 30.12.2005 04:28

[01:19] <Gee202> tulee joku seiskaluokka mieleen tämmösistä <3
[01:20] <Gee202> minä joskus aamuyöllä jollaki pellolla tanssimassa sumuisena kesäyönä
[01:20] <Gee202> oh the times

Voi äitimaa, on ollut ikävä <3


";We want to know the shape of eternity";

[Ei aihetta]Torstai 29.12.2005 21:47

Miten sen nyt sanois.

On vähän semmonen olo niinku oletuskuvassa. Tuulee jne.

Joulu jihuu jeee jebaa jihuuSunnuntai 25.12.2005 20:38


Äiti: Syö nyt. Aattele kun joillaki lapsilla ei oo jouluna ruokaa ollenkaan.
Pikkusisko Aada: NIINNE MITÄ NÄHTII TELKKARISSA SILLON (hymy perseessä)
Äiti: nii.
Aada: NE JOILLA EI OO RUOKAA JA VAAN LIKASTA VETTÄ (edelleen hymy)
Äiti: nii.
Aada: NII. SAA KUOLLA.

:
D


Hajottaa istua vaa kotona koska on PYHÄPÄIVÄ. Vittuun tapaninpäivät, jos vielä huomenna kaikki nysvää kotona niinku tänään nii rakennan pommin.

"Swing your hips not your fists"Keskiviikko 07.12.2005 23:45

joo o.

väsyttää. vituttaa. pohjimmiltaan on oikeestaan hyvä olo mutta muuten nyt ei. yleensä se on toisinpäin, mutta ei näköjään enää, ihanaa näin päin.

hirveä joku sisäinen palo. levoton olo, suunnattomia tunnetilaheittelyjä (välillä vitunmoinen ärsyyntyminen - euforia) ja ääretöntä turhautumista vähän kaikkeen ja kaikkiin.

yhtäkkiä tuntuu taas että olis jo kesä ja ah - lomaa koulusta.


"I'm gonna put you into an emo-concentration camp for carrying around kleenex boxes! That'll give you white kids something to cry about."
- Cedric Bixler-Zavala

^____________^Maanantai 05.12.2005 02:31

hyi perse mää vihhaan animea päivä päivältä enemmän tiiättekö.

en yleensä hyökkää animesta pitävien ihmisten kimppuun, ainakaa jos ne ei tuo sitä esille nii että huomaan mistä on kyse, mutta nyt tuntuu että voisin täyttää kaikkien animekoulutyttömekkosten polvisukkanahkaremmikenkäisten kimeä-äänisten sikiögoblinilepraNEKONEKOCHANien pesimäpaikan (joo kyllä tiiätte mitä tarkotan) jollaki haisevalla ja lämpöisellä tahnalla joka menee pienistäki ruumiin rei'istä sisään ja loput varmaan arvaatteki >:DD

on animepoikia, jotka on rumia eikä tee mitään muuta ku kattoo animea ja puhuu siitä irkissä eikä ketään kiinnosta, sitte on animepoikia jotka vaikuttaa ihan normaaleilta ja muilta osin sitä onki. semmoset on ihan jees, tunnen jopa pari (peukkua teille, ehkä vielä joskus pääsette irti) .. Sitte muijat taas, vittu, en tunne yhtään siedettävää animemuijaa, en yhtään! ne on kaikki joko kaikin puolin ihan vitun ärsyttäviä ja haulikelpoisia, tai sitte ne on muuten vaan ärsyttäviä ja kaiken lisäksi vielä salaa nee-nee-chibijeejeeitä. jos joku teistä kaverit animesta tykkää nii informoikaa nii saatan jopa muuttaa käsitystäni tästä tällä hetkellä vallitsevasta .. yleiskuvasta.

ja no jos henkkoht synnit vois tunnustaa nii joku horroranime tai vastaava missä ei oo naisia kyllä menee, mutta siihen se jää.

ja sit pakko vielä mainita tää vitun j-rock ja -pop - en tiiä oonko se vaan minä vai miks tuntuu että niillä laulajilla on aina joku piikkipuskakarnevaali perseessä, kun niitten lauluääni, jos sitä siksi voi kutsua, heittelee niinku meidän edesmenneellä (r.i.p.) kuurolla kissalla kiima-aikaan?

VOI SEITAN SEITAN SSSEITAN!

mutta muuten mulla mennee aika hyvin :<>

><Maanantai 28.11.2005 23:10

";this is the altar
the one that you let me die in";

die you all!

[Ei aihetta]Maanantai 28.11.2005 11:02

vittu kun leviää pää ja perse.

nukuin sitte kolme tuntia viime yönä, aamulla suurin vaivoin pakotin itteni sängystä ylös koska "ei oo ku pitkä kuvistunti tänään, pakko mennä kun tehdään sitä ryhmätyötä..nnnggh" .. Ja onko mun ryhmä täällä, EI!

Nyt istun täällä kun en jaksa lähtä kotiinkaan, atk-luokkaan ajattelin tulla Kingston Wallia kuuntelemaan, mutta jotkut jeejeemuijat kuuntelee ehkä paskinta suomiräppiä mitä oon ikinä kuullu.

Voisinpa rakentaa vetypommin tulostinmusteesta ja paperimassasta, ja räjäyttää koko koulun!

Joo! \o/

Funky Blue NoteTorstai 24.11.2005 23:29

Koeviikko, enpä oo paljoa jaksanu ressata. Tämä jakso näyttää tällä haavaa vähän tältä:

Matikka: 4
Englanti: Keskeytetty
Latina: Suoritettu
Psykologia: ? (opiskelun vois aloittaa)
Äidinkieli: 8 (tai 9? ehkä?)
Kuvis: 9

Mutta meiän koulu saa mun puolesta vaikka upota paskaan, ei kiinnosta! Mulla on muuten niin hyvä olo nyt että en anna koulun pilata sitä.

Mutta 2: Huomaan kyllä tän saman vanhan paskan kummittelevan nyt mun päässä, sen vittumaisen epävarmuuden, joka koettaa ahkerasti muistuttaa mua mun kykenemättömyydestä tähän onnelliseen tyytyväisyyteen. Antaisivat mun olla!

Näen ihan ääliöitä päiväunia nykyään, on ollu pakko kirjottaa ihan ylös niitä. Oon joka päivä unessa joko humalassa tai jossain tuntemattomassa aineessa... Esimerkiksi tänään oon pistäny pääni sekasin (tahattomasti) ..
a) portaista putoamalla,
b) pitkän putkitunnelin alas laskemalla,
c) näkemällä kirkon,
d) yhdellä siideripullolla.

Ehkä pitäis lopettaa nukkuminen kokonaan?

Mua vituttaa olla lukiossa kun siellä on kuitenkin niin vähän ihmisiä joita kiinnostaa nähä. Mua vituttaa että mulla tosiaan menee elämästä tuohon paskaan neljä vuotta, enkä saa ees opiskella vain niitä aineita mitä haluan. Miks vitussa mun pitää mennä piirtään aliskakikkeleitä ja dinosauruksia jonnekki kemiantunnille kun oon ollu aina ihan satavarma etten tuu koskaan jatkamaan sen opiskelua.

Yhtä isoa vittua koko elämä näemmä!

:>Tiistai 22.11.2005 03:24

mää niin paljon tykkään nähä teitä oi te.

hitto kun on ollut kiva päivä.

millonkoha mulla ois viimeksi ollu näin kiva päivä - tai ei, pikemminkin - millonkoha mulla ois viimeksi tullu näin arkisen kivasta päivästä näin kiva mieli.

sieltä se jostakin se vanha sosiaalis-elina pilkistää, aijaijai!

:>>

III'VEEE LOOOST MYYY WAYYYYYY!Sunnuntai 20.11.2005 01:59

just because, just because, just because
do you come here ohhh
shiver around, shiver around