IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

[Ei aihetta]Torstai 09.03.2006 15:57

no tulihan tuota oltua pitkästä aikaa ihan niin maan perkeleen kännissä että

(oon vissii vieläki ku en tunne sanaa krapula ja kirjottaminen on aika vaikiaa?)


detailed recollections will be posted as soon as the CONFIRMERS wake up

no tämän voin tehäSunnuntai 26.02.2006 23:58

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten kaverisi nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

EIJO JÄRJESTYKESÄ VAIKKA NUMEROITU

1. Kingston Wall - Nepal
2. The Mars Volta - 30.11.2005 Birmingham - Drunkship of Lanterns
3. Shpongle - Periscopes of Consciousness
4. The Features - The Idea of Growing Old
5. QOTSA - Give the Mule What He Wants
6. I Mother Earth - I is Us
7. Marx Villiana - Take The Veil remix (http://myspace.com/cthrubeats eka biisi ;>)
8. Animal Collective - Who Could Win a Rabbit
9. The Mars Volta - 27.1.2006 - Drunkship of Lanterns
10. The Black Keys - Act Nice And Gentle

jotaki vaa joka pyörii paljo soittimessa jne. ja oho vaihoin näköjää tuon kymmeneksi, no, olkoon.

enkä haasta kettään. miksei näitä juttuja voi tehä ilman tuota vammasta haastejuttua, oikeesti, vittu eihhhäe

":>"

GRRRRRRR

LOLlo0lo0llollo09l909lo09Tiistai 21.02.2006 00:29


[22:26] chrisa510: it's just like, of all the girls on the coma
[22:26] chrisa510: Gee would be the one with a retarded kid in her sig

JAMaanantai 13.02.2006 19:43

VITTU JOS KUKAAN MUNAPÄÄ PISTÄÄ MULLE NOITA TUON EKAN "HAASTE" SYSTEEMIN SEURAAJIA (sinut on haastettu kertomaan mitä päälläsi on juuri nyt etc) NIIN SAA OLLA VARMA ETTÄ LIVAUTAN SEN LASIIN RUOKALASSA TAI WINGERISSÄ TAI MISSÄ TAHANSA TUHDIT TUJAUKSET VALIUMIA NII ETTÄ KYKY KÄYTTÄÄ KONETTA TAI MITÄÄN MUUTAKAAN LÄHTEE AINAKI VIIKOKSI :<<<<<<<<<<

kiitti pyry arvostan tätä todellaTiistai 31.01.2006 01:58

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Totun ja sitä kautta addiktoidun sikahelposti aika pitkälti ihan mihin vaan arkipäiväiseen. Tupakkaan, kahviin, wingerin sisällön jokapäiväiseen tsekkaamiseen, foorumeihin, englanniksi kirjoittamiseen.

2. Mulla on pakkomielle jäädä joka ikinen kerta bussista ulos kaksi pysäkkiä liian aikaisin ja juosta äkkiä pihatien kulman taakse ennen kuin u-käännöksen tekevä bussi porhaltaa ohi, ja mielellään ennen kuin kukaan bussissa voi nähdä että "tuo on se muija joka just jäi pois, miksei se jääny vasta tuolla pysäkillä?" oon parikin kertaa juossu niin väsyneenä hirveässä paineessa että lopulta vaan lysähtäny maahan :DD Jippii!

3. Siivoan/järjestän mun huoneen kyllä montakin kertaa viikossa, mutta saan sen uskomattoman lyhyessä ajassa ihan järkyttävään kuntoon. Ja, oikeasti semmoiseen, eikä vain "ohnose mun koulukirjat on levällään ja saunatakki lattialla" .. Drucilla ja grejor pystyy todistamaan tämän.

4. Kiinnostun äärettömän harvoin _oikeasti_ kenestäkään vastakkaisen sukupuolen edustajasta. On "vitun hyviä tyyppejä" ja viehättäviäkin vielä, on musta kiinnostuneita ja whatnot, mutta omat fiilikset jää lähes aina sillä tietyllä tasolla laimeiksi. Mutta sitten kun tulee kiinnostuttua, sitä mennäänkin ja lujaa. Sukelletaan syvälle ja viivytään siellä pitkään.

Sama muuten pätee musiikkiin. Kuten ehkä moni on huomannu, he-öh-heh.

5. Oon niin mielikuvitukseton että kysyin kavereiltani mitä omituisia tapoja/piirteitä mulla on.
[23:51] <vilia-> pidät päätä vinossa ku tupakoit
[23:51] <Sepsis> heilut edestakaisin ku selität jotain
[23:53] <Sepsis> laulat paljon itekses
[23:54] <Gee202> hä
[23:54] <Gee202> no en vitussa :D
[23:54] <Sepsis> lähestulkoon jatkuvasti
[23:54] <vilia-> kingston wallia hoilaat aina
[23:54] <Gee202> ENHÄN MÄ EES OSAA LAULAA :D:D:D:D
[23:54] <vilia-> varsinki ruoan jälkeen
[23:54] <Gee202> niinno semmosta "BÄÄBÄÄBÄÄ"
[23:54] <vilia-> elina, se lasketaan

;<

[23:55] <vilia-> tykkäät esittää kyklooppia tai vastaavaa muotopuolta ;>
[23:56] <Sepsis> teet sitä kehari-liikettä

:::D:DD

ehkä riittää. oon lame ja oisin kyllä oottanu iteltä jotaki parempaa mutta tuli vaan nii henkilökohtasia juttuja että ei taida ihan tänne sopia.

sain muute enkun aineesta 10- , aiheena "life after death" ..

stinky hippies all around me!OHBEIBEMONIT, VALITSEN TEIDÄT!

Drucilla
dollface
emmau
helikko
efetius


n'oh!Sunnuntai 15.01.2006 20:12

Jotenki mystisesti taas päädyin näköjään istumaan koko tämän kohmeisen päivän saunatakissa koneella.

Saatan ehkä sittenki onnistua tuossa koulussa, oon jo alottanu yrittämisen ja aion oikiasti tämän vuoden aikana saada kaikki viime vuodenki rästihommat vittuun. Ois taivaallista alottaa joku jakso niin että ei tarvi huolehtia mistään rästijuttuista, hm-hm.

Meinaa vähän vituttaa. Ei oikeen kiinnostais mikään, kukaan, mikään. Tää on nyt vähän tämmönen vaihe mikä seuraa näköjään aina kun on jonkun aikaa tosi hyvä olla. Ei masenna tai mitään semmosta, mutta ei oikeen mitään muutakaan. Kyllästyttää. Ees musiikki ei kuulosta niin hyvältä ku joku vaikka kk sitte.

Mutta ei haittaa, tiesin että jotaki tämmöstä vielä tulee ja saa tullakki, tästä lähetään sitte uuteen nousuun kun aika on kypsä :)) kevättä odotellessa..

joodeäärTiistai 10.01.2006 01:11

Tein justiinsa ihan yllättävän itestään englannin kurssille leffa-arvostelun (josta tuli kyllä ihan jumalattoman pitkä kun rajotuksia kattoo) , ja päätin sen jälkeen vauhti päällä vilkaista vähän ruotsia, ekaa kertaa tässä jaksossa..

"Lue teksti ja sijoita indefiniittipronominit lauseyhteyteen sopivalla tavalla"

.. .. många .. . öö, hmm .. . .. alla ... .. ähh .. . vitut.

TÄÄ ON IHAN USKOMATONTA :D Olin peruskoulussa hyvä ruotsissa, tykkäsin siitä jopa, ja ekalla kurssillaki se meni vielä ihan sutjakasti. Nytten oon jotenki alkanu niin vihhaamaan koko kieltä ja sitä miltä se kuulostaa, sitä miltä se näyttää ja miten vammanen sen sanajärjestys on ja kaikki.. Ja unohtamatta tietenkään sitä että en tosiaankaan osaa enää paskanhäränvittua mittään en niin ihan mittään! Ärsyttää! Mutta ei kyllä kiinnosta yhtään alkaa ottamaan kiinnikään, en tykkää niin paljoa koko kielestä että viitsisin tuhlata elämästä ylimääräistä siihen :((((

Ja on vielä pakko kirjottaa se kun matikan keskiarvo on jotaki vähä alle vitosen, noh. Miten nyt käy jatko-opiskeluiden? Mitä mä nyt teen elämälläni, pitääkö sittenki alkaa taiteilijaksi? Miten mä kehtaan sanoa ihmisille mun kirjotusten keskiarvon? Vittan?

ÄÄÄÄÄHHHHHHH mää niin vihhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn

mutta englantia haluan oppia lissää lissää ja vielä lissää. Sitä sentään tarvii :((

Röh ngräh byöörgh sniffMaanantai 02.01.2006 16:33

Fuck fuck fuck oon kipeä. Ei ollu tämän arvosta tuo uusvuosrylläys!

Tiiättekö, mulla on täällä semmonen kaveriryhmä ku "Upeat" , johon tallennan semmosia tyyppejä joilla on joko ihania kuvia mun mielestä, tai jotka on mun mielestä hullun kauniita tai komeita. Ok story base clear --- mikä nyt pistää vituttamaan, on se, että tässä kuumeessa selailen noita kaikkia ihme taideyhteisöjä jne mistä vois ehkä löytää pari helmeä, mutta ei tietenkään, vittu! Jos jotaki vihhaan niin sitä kun tää taiteellisuus on lähteny kasvaan huolestuttavaan suuntaan täällä, porukka laittaa niitä vitun cooleja kuvia jostaki omenasta tai järvestä mökillä, sitte laitetaan hienot reunukset ja kuvateksti joku tyyliin

"k a i p a u s"

tai

":: ice ::"

tai siis, no mitä vittua. Sitte jossain ihkuboksissa lukee että "kamerani on Nikon se ja se" , no onnea. Sitte porukka mielissään kommentoi miten tuo sininen väri tuossa noin symboloi nii ihanasti yksinäisyyttä, ja miten joillakin vaan on taiteelista silmää, lataa kännykän taustakuvaksi kuvia jotka ei ees oo sopivan kokosia kännykkään :D Mitä vittua! En tajua sua maailma!

Tai sitte nää vitun jebajes-muodikkaat miehet, joilla on kuvat tosi staileja ja kaikkea. Vaikka ne on kyllä useimmiten samoja ku nämä omena/järvi -tyypit. Tiiättekö, joku dressmannin kauluspaita päällä istuu pellolla tosi vakavan näkösenä, ja pilvet muokattu ahdistavan tummiksi, oih.. Tai jossai järven rannalla katsoo kauas horisonttiin, miten kaunista, voi elämä!

Enkä myöskään tajua niitä hullun suosittuja mallikuvia mitä kaikki tunkee tänne, sanokaa vaan kateellisen panetteluksi mutta useimmat mallikuvat on imo täyttä paskaa. Pistetään muija jonku auton päälle kohtalokkaan tai ylipirteän ilmeen kanssa, sitte joku tuuletin päälle että hiukset heiluu ja tadaa.

Kattelen mielummin joitaki aivan hirveitä tenutuskuvia kuin mitään ylläolevista, niistä on sentään jo jauhettu niin pitkään että ne ei enää jaksa muutaki herättää pientä myötähäpeää ja saada ehkä aikaan aikuismaisen hymähdyksen.

Oon kipeä ja agressiivinen :((

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.01.2006 04:49

Aika hirviä olo. Oon aika hukassa je ntiiä mitä tapahtuu,

Ansku, missä sä oot?!!

np. Mew - white lps kissedd

you damn hippiePerjantai 30.12.2005 04:28

[01:19] <Gee202> tulee joku seiskaluokka mieleen tämmösistä <3
[01:20] <Gee202> minä joskus aamuyöllä jollaki pellolla tanssimassa sumuisena kesäyönä
[01:20] <Gee202> oh the times

Voi äitimaa, on ollut ikävä <3


";We want to know the shape of eternity";