IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

[Ei aihetta]Lauantai 12.04.2008 14:37

Itehän löysin juuri Värttinästä itelleni uuden henk.koht. voimavaran. Jumankekka että on hyvää musiikkia tähän väliin. Takaisin juurille! Männikköihin ja soille käy tämän tytön kaipuu.

Mummo kertoi joskus eksyneensä hailuodon metsiin marjastaessaan. Oli joutunut viettämään yönsä mättäillä nukkuen. Vaikka pelkään pimeää ja yksinäisyyttä, jotenki salaa toivoisin että mulle kävis samalla tavalla.


Kun tulloo tuulinen ilma
huudan tuulta turvakseni
huudan tuulta turvakseni
viileää viimaa vierelleni

Niin tulloo tuulinen ilma
huudan tuulta turvakseni
mielen mustan muuttajaksi
synkän syämen sytyttäjäksi

Kanna kaihoista syäntä
syksyisen yön sylihin
Nyt on miula mielessäni
mennä tuulta tuntemahan
jok on tullu taivahasta
päältä pilvien puonnu

JUMALAUTAMaanantai 07.04.2008 20:02

VITTU MITEN VAIKIA PELI

HERMOT = TUHANNEN PÄREINÄ

SAATANA

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.08.2007 11:28

JA TERVEISET TEILLE KAIKILLE JOTKA PUDISTITTE PÄITÄNNE TAI NAUROITTE KU LUIN HARRY POTTERIN VIIMESTÄ HÄPEILEMÄTTÖMÄN JULKISESTI


SAIN SEN JUST LOPPUUN (klo 8:29, yön valvominen no big deal) MÄÄ MÄRISIN IHAN HOMOSTI JA AATTELIN ALOTTAA HUOMENNA ALUSTA KOKO KIRJAN JOS PSYYKE KESTÄÄ!

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.04.2007 16:17

meiä äiti äänesti aria 12 kertaa

vitun sossutTiistai 27.03.2007 12:16

ne ei maksa mulle laseja koska en nosta opintolainaa. reilu meininki gg _b

uiss uiss uissTiistai 20.03.2007 19:39

huomenna netti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


edit! se onki jo nyt toiminnassa!!!!!!!!!!!!!!! sääli että oon jussilla!!!!!!!!!!!!! mut ei se mittää

nähhää huomenna o/

[Ei aihetta]Tiistai 13.02.2007 21:29

en oo vieläkää ostanu uusia silmälaseja, korjasin vanhat sinitarralla että pystyn kattomaan telkkaria ja käymään jussilla netissä.

öh

taas yksi kaunis päivä maan päälläKeskiviikko 31.01.2007 10:32

Selästä repes iso luomi ja mun silmälasit hajos lopullisesti -> eka ajotunti kaheksaan kuukauteen ois ollu tänään, piti peruuttaa. Olin jo niin mielissään että vihdoinki saan jatkettua sitä autokoulua. Nyt pitäis ostaa uuet lasit että pygee käymään koulussa, mutta verokortti on työnantajalla ja en voi mennä sossuun ilman sitä. Itellähä ei oo rahaa.

Elämä, anna mun jo vittu olla! :c

päivä alkaa lupaavastiMaanantai 29.01.2007 14:19

Mietin tuossa että mitenköhän vammasena ihmiset täällä koulun puolella mua pitää. Oon viimesen vartin juossu ympäri koulua ettimässä mun silmälaseja, kontannu käytävillä pöytien aluksia ja huutanu turhautuneena vittua ja perkelettä ryhmänohjaajan seisoessa takana. Se vaan onneksi nauro ja hihkas luokkaansa että ravistelkaa takkeja jos löytyis ylimääräisiä silmälaseja. Ei siinä, ne oli lopulta mun laukussa sittenki eli elämä on jees!

Paitsi että. Toinen linssi on kolmessa osassa (ollu jo muutaman viikon) ja muutenki ne on ihan rämät koska astuin lievässä päihtymystilassa niitten päälle. Pariki(kymmentä) kertaa itseasiassa. Tarvin siis uuet mutta lol että maksanki ite ku valtio on olemassa! Soitinpa siis vihdoin sossuun tännään että plx gief moneys. Langan toisessa päässä nasaalintäyteinen sossuemäntä sanoi että mun pitää varata aika ja tuoda kaikennäköisiä lappusia mukana, esim 2kk tiliotteet. Köh köh.. Vähän on jännäkakkaa housusa ku miettii mitä ne sannoo ku vien tiliotteen jonka mukaan oon saanu viime perjantaina 472,5e palkkaa ja se kaikki on liuennu viikossa pois. "Oon köyhä opiskelija eikä mulla oo varaa :'(" JEJEJE! Kattelin nettinpankisa sitte niitä nostoja jne - "pkorttimaksu oulu las vegas night club" kertaa 10 ja semmosta. En usko että ne arvostaa! Saapa siis nähä saanko uusia laseja ennen ku nää on katki keskeltä ja oon nii köyhä ettei oo rahaa teippiin jolla korjata.

SYYTÄN KAIKESTA YHTEISKUNTAA.

määki ku tylsääKeskiviikko 10.01.2007 23:51

Klikkaa kymmenen satunnaista galleriasta ja laita niiden oletuksen kuvatekstit numeroiduille paikoille klikkailu järjestyksessä heittomerkkien väliin.

1. Heräsin tänään aamulla ja totesin: "pimiä huone."
2. Toistelin: "uskotko mörköihin.?"
3. Sanoin luokkatoverilleni: "she only wants the wrong way!"
4. Sitten piti tehdä: "Pim! Olet orava!"
5. Joka kerta kun oon kännissä sanon: "MÄ HALUUN TALVEN NYT! ..kohta haluun kuiteski kesän mut ei se tunnu missään jos ei eka oo ollu talvi..."
6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: "tässä se persenaama ny möllöttää koko ruhollaan"
7. Oon saletisti: "Marzi Nyman - Outo tyttö"
8. Kiljasin eilen kaupungilla: "SALLA MURUN <3"
9. Ensivuoden tuleva mottoni on: "Ilmeel... Lordi on vaan niin hyvä...Nean<3<3<3<3"
10. Viimeiset sanani tulevat olemaan : "mie tuun hakeen sut tän ruudun läpi...vai lopetatko??"