IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

kiitti pyry arvostan tätä todellaTiistai 31.01.2006 01:58

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Totun ja sitä kautta addiktoidun sikahelposti aika pitkälti ihan mihin vaan arkipäiväiseen. Tupakkaan, kahviin, wingerin sisällön jokapäiväiseen tsekkaamiseen, foorumeihin, englanniksi kirjoittamiseen.

2. Mulla on pakkomielle jäädä joka ikinen kerta bussista ulos kaksi pysäkkiä liian aikaisin ja juosta äkkiä pihatien kulman taakse ennen kuin u-käännöksen tekevä bussi porhaltaa ohi, ja mielellään ennen kuin kukaan bussissa voi nähdä että "tuo on se muija joka just jäi pois, miksei se jääny vasta tuolla pysäkillä?" oon parikin kertaa juossu niin väsyneenä hirveässä paineessa että lopulta vaan lysähtäny maahan :DD Jippii!

3. Siivoan/järjestän mun huoneen kyllä montakin kertaa viikossa, mutta saan sen uskomattoman lyhyessä ajassa ihan järkyttävään kuntoon. Ja, oikeasti semmoiseen, eikä vain "ohnose mun koulukirjat on levällään ja saunatakki lattialla" .. Drucilla ja grejor pystyy todistamaan tämän.

4. Kiinnostun äärettömän harvoin _oikeasti_ kenestäkään vastakkaisen sukupuolen edustajasta. On "vitun hyviä tyyppejä" ja viehättäviäkin vielä, on musta kiinnostuneita ja whatnot, mutta omat fiilikset jää lähes aina sillä tietyllä tasolla laimeiksi. Mutta sitten kun tulee kiinnostuttua, sitä mennäänkin ja lujaa. Sukelletaan syvälle ja viivytään siellä pitkään.

Sama muuten pätee musiikkiin. Kuten ehkä moni on huomannu, he-öh-heh.

5. Oon niin mielikuvitukseton että kysyin kavereiltani mitä omituisia tapoja/piirteitä mulla on.
[23:51] <vilia-> pidät päätä vinossa ku tupakoit
[23:51] <Sepsis> heilut edestakaisin ku selität jotain
[23:53] <Sepsis> laulat paljon itekses
[23:54] <Gee202> hä
[23:54] <Gee202> no en vitussa :D
[23:54] <Sepsis> lähestulkoon jatkuvasti
[23:54] <vilia-> kingston wallia hoilaat aina
[23:54] <Gee202> ENHÄN MÄ EES OSAA LAULAA :D:D:D:D
[23:54] <vilia-> varsinki ruoan jälkeen
[23:54] <Gee202> niinno semmosta "BÄÄBÄÄBÄÄ"
[23:54] <vilia-> elina, se lasketaan

;<

[23:55] <vilia-> tykkäät esittää kyklooppia tai vastaavaa muotopuolta ;>
[23:56] <Sepsis> teet sitä kehari-liikettä

:::D:DD

ehkä riittää. oon lame ja oisin kyllä oottanu iteltä jotaki parempaa mutta tuli vaan nii henkilökohtasia juttuja että ei taida ihan tänne sopia.

sain muute enkun aineesta 10- , aiheena "life after death" ..

stinky hippies all around me!OHBEIBEMONIT, VALITSEN TEIDÄT!

Drucilla
dollface
emmau
helikko
efetius


n'oh!Sunnuntai 15.01.2006 20:12

Jotenki mystisesti taas päädyin näköjään istumaan koko tämän kohmeisen päivän saunatakissa koneella.

Saatan ehkä sittenki onnistua tuossa koulussa, oon jo alottanu yrittämisen ja aion oikiasti tämän vuoden aikana saada kaikki viime vuodenki rästihommat vittuun. Ois taivaallista alottaa joku jakso niin että ei tarvi huolehtia mistään rästijuttuista, hm-hm.

Meinaa vähän vituttaa. Ei oikeen kiinnostais mikään, kukaan, mikään. Tää on nyt vähän tämmönen vaihe mikä seuraa näköjään aina kun on jonkun aikaa tosi hyvä olla. Ei masenna tai mitään semmosta, mutta ei oikeen mitään muutakaan. Kyllästyttää. Ees musiikki ei kuulosta niin hyvältä ku joku vaikka kk sitte.

Mutta ei haittaa, tiesin että jotaki tämmöstä vielä tulee ja saa tullakki, tästä lähetään sitte uuteen nousuun kun aika on kypsä :)) kevättä odotellessa..

joodeäärTiistai 10.01.2006 01:11

Tein justiinsa ihan yllättävän itestään englannin kurssille leffa-arvostelun (josta tuli kyllä ihan jumalattoman pitkä kun rajotuksia kattoo) , ja päätin sen jälkeen vauhti päällä vilkaista vähän ruotsia, ekaa kertaa tässä jaksossa..

"Lue teksti ja sijoita indefiniittipronominit lauseyhteyteen sopivalla tavalla"

.. .. många .. . öö, hmm .. . .. alla ... .. ähh .. . vitut.

TÄÄ ON IHAN USKOMATONTA :D Olin peruskoulussa hyvä ruotsissa, tykkäsin siitä jopa, ja ekalla kurssillaki se meni vielä ihan sutjakasti. Nytten oon jotenki alkanu niin vihhaamaan koko kieltä ja sitä miltä se kuulostaa, sitä miltä se näyttää ja miten vammanen sen sanajärjestys on ja kaikki.. Ja unohtamatta tietenkään sitä että en tosiaankaan osaa enää paskanhäränvittua mittään en niin ihan mittään! Ärsyttää! Mutta ei kyllä kiinnosta yhtään alkaa ottamaan kiinnikään, en tykkää niin paljoa koko kielestä että viitsisin tuhlata elämästä ylimääräistä siihen :((((

Ja on vielä pakko kirjottaa se kun matikan keskiarvo on jotaki vähä alle vitosen, noh. Miten nyt käy jatko-opiskeluiden? Mitä mä nyt teen elämälläni, pitääkö sittenki alkaa taiteilijaksi? Miten mä kehtaan sanoa ihmisille mun kirjotusten keskiarvon? Vittan?

ÄÄÄÄÄHHHHHHH mää niin vihhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn

mutta englantia haluan oppia lissää lissää ja vielä lissää. Sitä sentään tarvii :((

Röh ngräh byöörgh sniffMaanantai 02.01.2006 16:33

Fuck fuck fuck oon kipeä. Ei ollu tämän arvosta tuo uusvuosrylläys!

Tiiättekö, mulla on täällä semmonen kaveriryhmä ku "Upeat" , johon tallennan semmosia tyyppejä joilla on joko ihania kuvia mun mielestä, tai jotka on mun mielestä hullun kauniita tai komeita. Ok story base clear --- mikä nyt pistää vituttamaan, on se, että tässä kuumeessa selailen noita kaikkia ihme taideyhteisöjä jne mistä vois ehkä löytää pari helmeä, mutta ei tietenkään, vittu! Jos jotaki vihhaan niin sitä kun tää taiteellisuus on lähteny kasvaan huolestuttavaan suuntaan täällä, porukka laittaa niitä vitun cooleja kuvia jostaki omenasta tai järvestä mökillä, sitte laitetaan hienot reunukset ja kuvateksti joku tyyliin

"k a i p a u s"

tai

":: ice ::"

tai siis, no mitä vittua. Sitte jossain ihkuboksissa lukee että "kamerani on Nikon se ja se" , no onnea. Sitte porukka mielissään kommentoi miten tuo sininen väri tuossa noin symboloi nii ihanasti yksinäisyyttä, ja miten joillakin vaan on taiteelista silmää, lataa kännykän taustakuvaksi kuvia jotka ei ees oo sopivan kokosia kännykkään :D Mitä vittua! En tajua sua maailma!

Tai sitte nää vitun jebajes-muodikkaat miehet, joilla on kuvat tosi staileja ja kaikkea. Vaikka ne on kyllä useimmiten samoja ku nämä omena/järvi -tyypit. Tiiättekö, joku dressmannin kauluspaita päällä istuu pellolla tosi vakavan näkösenä, ja pilvet muokattu ahdistavan tummiksi, oih.. Tai jossai järven rannalla katsoo kauas horisonttiin, miten kaunista, voi elämä!

Enkä myöskään tajua niitä hullun suosittuja mallikuvia mitä kaikki tunkee tänne, sanokaa vaan kateellisen panetteluksi mutta useimmat mallikuvat on imo täyttä paskaa. Pistetään muija jonku auton päälle kohtalokkaan tai ylipirteän ilmeen kanssa, sitte joku tuuletin päälle että hiukset heiluu ja tadaa.

Kattelen mielummin joitaki aivan hirveitä tenutuskuvia kuin mitään ylläolevista, niistä on sentään jo jauhettu niin pitkään että ne ei enää jaksa muutaki herättää pientä myötähäpeää ja saada ehkä aikaan aikuismaisen hymähdyksen.

Oon kipeä ja agressiivinen :((

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.01.2006 04:49

Aika hirviä olo. Oon aika hukassa je ntiiä mitä tapahtuu,

Ansku, missä sä oot?!!

np. Mew - white lps kissedd

you damn hippiePerjantai 30.12.2005 04:28

[01:19] <Gee202> tulee joku seiskaluokka mieleen tämmösistä <3
[01:20] <Gee202> minä joskus aamuyöllä jollaki pellolla tanssimassa sumuisena kesäyönä
[01:20] <Gee202> oh the times

Voi äitimaa, on ollut ikävä <3


";We want to know the shape of eternity";

[Ei aihetta]Torstai 29.12.2005 21:47

Miten sen nyt sanois.

On vähän semmonen olo niinku oletuskuvassa. Tuulee jne.

Joulu jihuu jeee jebaa jihuuSunnuntai 25.12.2005 20:38


Äiti: Syö nyt. Aattele kun joillaki lapsilla ei oo jouluna ruokaa ollenkaan.
Pikkusisko Aada: NIINNE MITÄ NÄHTII TELKKARISSA SILLON (hymy perseessä)
Äiti: nii.
Aada: NE JOILLA EI OO RUOKAA JA VAAN LIKASTA VETTÄ (edelleen hymy)
Äiti: nii.
Aada: NII. SAA KUOLLA.

:
D


Hajottaa istua vaa kotona koska on PYHÄPÄIVÄ. Vittuun tapaninpäivät, jos vielä huomenna kaikki nysvää kotona niinku tänään nii rakennan pommin.

"Swing your hips not your fists"Keskiviikko 07.12.2005 23:45

joo o.

väsyttää. vituttaa. pohjimmiltaan on oikeestaan hyvä olo mutta muuten nyt ei. yleensä se on toisinpäin, mutta ei näköjään enää, ihanaa näin päin.

hirveä joku sisäinen palo. levoton olo, suunnattomia tunnetilaheittelyjä (välillä vitunmoinen ärsyyntyminen - euforia) ja ääretöntä turhautumista vähän kaikkeen ja kaikkiin.

yhtäkkiä tuntuu taas että olis jo kesä ja ah - lomaa koulusta.


"I'm gonna put you into an emo-concentration camp for carrying around kleenex boxes! That'll give you white kids something to cry about."
- Cedric Bixler-Zavala

^____________^Maanantai 05.12.2005 02:31

hyi perse mää vihhaan animea päivä päivältä enemmän tiiättekö.

en yleensä hyökkää animesta pitävien ihmisten kimppuun, ainakaa jos ne ei tuo sitä esille nii että huomaan mistä on kyse, mutta nyt tuntuu että voisin täyttää kaikkien animekoulutyttömekkosten polvisukkanahkaremmikenkäisten kimeä-äänisten sikiögoblinilepraNEKONEKOCHANien pesimäpaikan (joo kyllä tiiätte mitä tarkotan) jollaki haisevalla ja lämpöisellä tahnalla joka menee pienistäki ruumiin rei'istä sisään ja loput varmaan arvaatteki >:DD

on animepoikia, jotka on rumia eikä tee mitään muuta ku kattoo animea ja puhuu siitä irkissä eikä ketään kiinnosta, sitte on animepoikia jotka vaikuttaa ihan normaaleilta ja muilta osin sitä onki. semmoset on ihan jees, tunnen jopa pari (peukkua teille, ehkä vielä joskus pääsette irti) .. Sitte muijat taas, vittu, en tunne yhtään siedettävää animemuijaa, en yhtään! ne on kaikki joko kaikin puolin ihan vitun ärsyttäviä ja haulikelpoisia, tai sitte ne on muuten vaan ärsyttäviä ja kaiken lisäksi vielä salaa nee-nee-chibijeejeeitä. jos joku teistä kaverit animesta tykkää nii informoikaa nii saatan jopa muuttaa käsitystäni tästä tällä hetkellä vallitsevasta .. yleiskuvasta.

ja no jos henkkoht synnit vois tunnustaa nii joku horroranime tai vastaava missä ei oo naisia kyllä menee, mutta siihen se jää.

ja sit pakko vielä mainita tää vitun j-rock ja -pop - en tiiä oonko se vaan minä vai miks tuntuu että niillä laulajilla on aina joku piikkipuskakarnevaali perseessä, kun niitten lauluääni, jos sitä siksi voi kutsua, heittelee niinku meidän edesmenneellä (r.i.p.) kuurolla kissalla kiima-aikaan?

VOI SEITAN SEITAN SSSEITAN!

mutta muuten mulla mennee aika hyvin :<>