IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

><Maanantai 28.11.2005 23:10

";this is the altar
the one that you let me die in";

die you all!

[Ei aihetta]Maanantai 28.11.2005 11:02

vittu kun leviää pää ja perse.

nukuin sitte kolme tuntia viime yönä, aamulla suurin vaivoin pakotin itteni sängystä ylös koska "ei oo ku pitkä kuvistunti tänään, pakko mennä kun tehdään sitä ryhmätyötä..nnnggh" .. Ja onko mun ryhmä täällä, EI!

Nyt istun täällä kun en jaksa lähtä kotiinkaan, atk-luokkaan ajattelin tulla Kingston Wallia kuuntelemaan, mutta jotkut jeejeemuijat kuuntelee ehkä paskinta suomiräppiä mitä oon ikinä kuullu.

Voisinpa rakentaa vetypommin tulostinmusteesta ja paperimassasta, ja räjäyttää koko koulun!

Joo! \o/

Funky Blue NoteTorstai 24.11.2005 23:29

Koeviikko, enpä oo paljoa jaksanu ressata. Tämä jakso näyttää tällä haavaa vähän tältä:

Matikka: 4
Englanti: Keskeytetty
Latina: Suoritettu
Psykologia: ? (opiskelun vois aloittaa)
Äidinkieli: 8 (tai 9? ehkä?)
Kuvis: 9

Mutta meiän koulu saa mun puolesta vaikka upota paskaan, ei kiinnosta! Mulla on muuten niin hyvä olo nyt että en anna koulun pilata sitä.

Mutta 2: Huomaan kyllä tän saman vanhan paskan kummittelevan nyt mun päässä, sen vittumaisen epävarmuuden, joka koettaa ahkerasti muistuttaa mua mun kykenemättömyydestä tähän onnelliseen tyytyväisyyteen. Antaisivat mun olla!

Näen ihan ääliöitä päiväunia nykyään, on ollu pakko kirjottaa ihan ylös niitä. Oon joka päivä unessa joko humalassa tai jossain tuntemattomassa aineessa... Esimerkiksi tänään oon pistäny pääni sekasin (tahattomasti) ..
a) portaista putoamalla,
b) pitkän putkitunnelin alas laskemalla,
c) näkemällä kirkon,
d) yhdellä siideripullolla.

Ehkä pitäis lopettaa nukkuminen kokonaan?

Mua vituttaa olla lukiossa kun siellä on kuitenkin niin vähän ihmisiä joita kiinnostaa nähä. Mua vituttaa että mulla tosiaan menee elämästä tuohon paskaan neljä vuotta, enkä saa ees opiskella vain niitä aineita mitä haluan. Miks vitussa mun pitää mennä piirtään aliskakikkeleitä ja dinosauruksia jonnekki kemiantunnille kun oon ollu aina ihan satavarma etten tuu koskaan jatkamaan sen opiskelua.

Yhtä isoa vittua koko elämä näemmä!

:>Tiistai 22.11.2005 03:24

mää niin paljon tykkään nähä teitä oi te.

hitto kun on ollut kiva päivä.

millonkoha mulla ois viimeksi ollu näin kiva päivä - tai ei, pikemminkin - millonkoha mulla ois viimeksi tullu näin arkisen kivasta päivästä näin kiva mieli.

sieltä se jostakin se vanha sosiaalis-elina pilkistää, aijaijai!

:>>

III'VEEE LOOOST MYYY WAYYYYYY!Sunnuntai 20.11.2005 01:59

just because, just because, just because
do you come here ohhh
shiver around, shiver around

CicatrizPerjantai 18.11.2005 21:07

Paskaa. En taida sitte lähtä mihinkään tänään, oon kotona ja oon niinku en oiskaan. Vihhaan ku on niin paljon kouluhommia, ei kiinnosta vitun vertaa tehä mittään niistä.

Ollu monta hyvää päivää tässä välissä, ja tarkotan siis tosi hyvää. Hyvää musiikkia ja hyvää oloa. Mutta nyt vituttaa sitte niittenki päivien eestä.

Tai ei ees vituta, mutta väsyttää ja kyllästyttää. Ärsyttää. Ei jaksais ajatella mitään. Onneksi voin pistää valot pois ja kuunnella vaan sängyllä Cicatrizia.Inside your head when you sleep all night long -
wait-- wait-- waiting..

We will take
the gates
of Heaven..

Maybe I'll have..... Maybe I'll have.....
Maybe I'll let you have one bite....

InvocationMaanantai 14.11.2005 01:56

Ja kerrankin tuntuu, että asiat on edes jotenkuten raiteillaan. Mun pään sisäiset asiat lähinnä.

Bobby McFerrin - Invocation, puhtaita tunteita ja hienoinen humalanjäänne eiliseltä.

On muuten tämä nuoruus, ihan helvetin hirveää ja ihanaa!

:<Keskiviikko 09.11.2005 23:06

MULLA ON NENÄSSÄ VITTU JOKU LEPRA!

ja tänään oli vielä koulukuvaus. oon joka kuvassa sivuttain.

nii ja hartaimmat kiitokset koko #alkulima:lle ku pilasitte mun luokkakuvan nauramalla mun poseerauksille siellä ovenpielessä!

ensimmäinen minä itseMaanantai 07.11.2005 16:06

Kävelinpä yksin ajatuksissani tuiran silloilla tuossa tunti sitten. Katselin hajamielisesti niitä vanhoja, pastellivärisiä kerrostaloja ja yhtäkkiä muistin millaista oli olla vauva. Ne tuntemukset, kuva maailmasta ja sen valkean tuntemattomasta olemuksesta siihen aikaan vaan aukesi yhtäkkiä, tosin en muista silloin aikaa olleen lainkaan!

Tietyissä mielentilassa oon huomannu, ja yrittäny selittääkin läsnäoleville miten pystyn kuvittelemaan pöydällä olevat esineet suuremmiksi mitä ne on, kuin jotain unista ja puhdasta taulua katsois, ja kerran tajusin että näen ja tunnen asioita samalla lailla kuin ihan ihan pienenä näkemissäni unissa.. Mutta ei ne olleet unta! Uskomatonta!

Tältäkö siis tuntuu löytää itsensä? En ikinä osaa selittää tästä kaikesta mitään niin että sen joku ymmärtäisi, mutta ymmärrän sentään itse taas enemmän kuin koskaan.

Miten oonkin voinu unohtaa miten kaunista kaikki on kun sitä katsoo lapsen näkökulmasta, miten paljon mystiikkaa maailmasta löytää! Voi miten ihanaa on päästä kosketuksiin sen ihan ensimmäisen itsensä kanssa, huomata jossain syvällä sen puhtaan ja valkeaa rakkautta hehkuvan lapsen!

Minä rakastan kreikkaa! Rakastan valkoisia pylväitä ja kylpylöitä, vaaleanpunaisia turbiineja ja utuisia silmiä, koruja otsalla, maalauksellisia kissaeläimiä ja kaikenmuotoisia lintuja! Helmenvalkoista hiekkaa ja suuria maljakoita, suuria sulkia ja pehmeitä tyynyjä taivaallisen kauniissa sängyissä! Rakastan harpusta ja huilusta lähteviä sointuja, unieni pastellisävyisiä pilviä ja elefantteja, itämaisia sulavia kissoja pitkine häntineen!

Muistan tuon kaiken!

Shine on meLauantai 29.10.2005 18:46

Kun tämä kerta on olemassa, miksen käyttäisi tätä, joo.

Hirveän kivaa on ollu pari viimeistä päivää, olin oikein antoisissa halloweenbileissä kavereilla, joita näen aivan liian vähän :> Jäin yöksi ja hengasin niitten kämpillä koko päivän ihan hamaan iltaan asti, ja yhtäkkiä löysinki itteni Graalista istumassa joidenkin kivojen kitarapoikien kanssa! Join muutaman paukun siellä täällä ja lähdin Anskulla käymään, jäinkin yöksi ja tsillailtiin kaakkurin pimeillä kujilla, huahoasde!

Miks mää pidän niin perkeleen huonosti huolta mun ihmissuhteista? Voi miten kauhean paljon sitä haluais että ympärillä ois enemmän läheisiä ystäviä ja kavereita, joiden seurassa viihtyy ja tapaamista odottaa! Ja, no, ei sillä, onhan niitä.

Meiän äiti sanoo että musta on tullu epävarmempi ku ennen, ja varautuneempi tutustumaan ihmisiin. Ömmm, suutuin sille ja en kertonu että tiiän sen jo.

Hirveesti taas pää kuhisee uusia ajatuksia, avautunu syysloman aikana useita uusia maailmoja.. Mietittiin eilen anskun kanssa miten vähän aikaa ollaan tunnettu, ja miten paljon tuntuu että on tätä aikaa ollu. Miten paljon sitä yleensäkki on muuttunu, niin ite ku kaikki ympärillä! Niinniin, sehän kuuluu murrosikään, aivan, tiiän, mutta miten musta tuntuu että mun murrosikä on siinä tapauksessa alkanu vasta vuos sitte? Tosin oon aika varmasti samanlainen vielä vanhana kääpänäkin.

Paljon on tullu mietittyä ihmisiä ympärillä, niin kaukaisempia ku läheisempiä. Tekis mieli välillä vetää ne kaukaiset (takaisin) lähelle ja ainakin osan läheisistä taas.. no.. ee-- Nojoo. Vittuako mää tähän alan kovin tämmöstä juttua kirjottaan :))