IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

Blogi

« Uudemmat -

mää mietinKeskiviikko 12.11.2008 11:20

että pitäskö vaan alkaa kuunteleen taas mars voltaa

jotenki mää ikävöin niin paljon sitä ku fanitti nii paljo, tai tykkäs nii paljo, että osas jottai livetaltiointien puolituntisia improvisaatioita ulkoa keviästi aina usiamman kerralla..

ja meikä jakso tehä niitte keikkavideoista seksikkäitä animaatioita cedricistä, sitte laittelin niitä linkkejä otolle ja sitä häiritti ku cedricillä oli nii hyvä peppu.

oon muuten taas rapulassa, mutta siitä syytän vain ja ainoastaan meiän koulua. Vaikka oikeasti oon vielä siinä onnellisessa välitilassa ku on vähä päissään vielä ja luulee ettei oo rapula - tai mikä pahinta - ettei sitä tuukkaan. parin tunnin päästä meikä niin kärsii tästä hyvästä..


mutta nii sitä mars voltaa. en vaa tiiä uskallanko näi aamusta alkaa soittaa sitä, tiiä vaikka jussi alakaa vaimonhakkaajaksi sen jälkee

krapulaSunnuntai 09.11.2008 22:00

jussin pyllyvako
läskin tasajako


ymmärsin myös tänään mitä tarkoittaa krapulapanetus.

oikiasti hirviä rapula.

I DIDS IT!Keskiviikko 09.07.2008 04:54

"Sinut on valittu opiskelijaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulun kulttuurialan yksikön viestinnän koulutusohjelmaan. Tulet opiskelemaan kuvallisen viestinnän suuntautumisvaihtoehdossa 15 muun opiskelijan kanssa. Samalla aikaa aloittaa journalismin ja mediatuottamisen suuntautumisvaihtoehdot, joissa on yhteensä 29 opiskelijaa. Yhteensä uusia opiskelijoita on siis 45 henkilöä."

Ensisijaisesti hakeneet: 492
Kaikki hakeneet: 984
Valittuja: 34
Sijoituksesi hakujonossa: 1
Alin hyväksytty pistemäärä: 5
Omat pisteesi: 56.50 (/65)


O___________________________O

Hämmentävintä tässä on tuo sijoitus kaikkien hakijoiden joukossa. 1? En kai mää niin valtaisan hyvä voi olla? Vai onko kaikilla sisäänpäässeillä tuo ykkönen sijoituksena? Ei kai siinä olisi mitään järkeä? Mutta onko tässäkään?

Golly! Tätä täytyy juhlia!

PS. Ohessa yläasteella yh-opin vihkoon piirtämäni muijake, jonka kanssa jaan tällä hetkellä niinkutsutun olotilan "MIELISSÄÄÄÄÄÄÄÄN" !

EDIT :

Ystäväni Annemari Lahtinen soitti juuri ja kertoi että OLLAAN SAMASSA KOULUSSA WOOT! Ja parasta on että Annemarin sijoitus oli 2 - pistemäärä 56 eli ollaan oltu yhessä ylivoimaisen kuvallisia viestijiä siellä ja nyt ollaan ihan supermielissään! Melkeen ei malttais oottaa että koulu alkaa, mutta kieltämättä on aika päheetä kun saa olla lomalla vielä elokuun.

PPS: Konemetsä countdown: SE ON YLIHUOMENNA! :
) \o\ \o/ }o/

OLI HYVÄT JUHANNUSBOOLITSunnuntai 22.06.2008 12:01

JEE

[Ei aihetta]Lauantai 12.04.2008 14:37

Itehän löysin juuri Värttinästä itelleni uuden henk.koht. voimavaran. Jumankekka että on hyvää musiikkia tähän väliin. Takaisin juurille! Männikköihin ja soille käy tämän tytön kaipuu.

Mummo kertoi joskus eksyneensä hailuodon metsiin marjastaessaan. Oli joutunut viettämään yönsä mättäillä nukkuen. Vaikka pelkään pimeää ja yksinäisyyttä, jotenki salaa toivoisin että mulle kävis samalla tavalla.


Kun tulloo tuulinen ilma
huudan tuulta turvakseni
huudan tuulta turvakseni
viileää viimaa vierelleni

Niin tulloo tuulinen ilma
huudan tuulta turvakseni
mielen mustan muuttajaksi
synkän syämen sytyttäjäksi

Kanna kaihoista syäntä
syksyisen yön sylihin
Nyt on miula mielessäni
mennä tuulta tuntemahan
jok on tullu taivahasta
päältä pilvien puonnu

JUMALAUTAMaanantai 07.04.2008 20:02

VITTU MITEN VAIKIA PELI

HERMOT = TUHANNEN PÄREINÄ

SAATANA

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.08.2007 11:28

JA TERVEISET TEILLE KAIKILLE JOTKA PUDISTITTE PÄITÄNNE TAI NAUROITTE KU LUIN HARRY POTTERIN VIIMESTÄ HÄPEILEMÄTTÖMÄN JULKISESTI


SAIN SEN JUST LOPPUUN (klo 8:29, yön valvominen no big deal) MÄÄ MÄRISIN IHAN HOMOSTI JA AATTELIN ALOTTAA HUOMENNA ALUSTA KOKO KIRJAN JOS PSYYKE KESTÄÄ!

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.04.2007 16:17

meiä äiti äänesti aria 12 kertaa

vitun sossutTiistai 27.03.2007 12:16

ne ei maksa mulle laseja koska en nosta opintolainaa. reilu meininki gg _b

uiss uiss uissTiistai 20.03.2007 19:39

huomenna netti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


edit! se onki jo nyt toiminnassa!!!!!!!!!!!!!!! sääli että oon jussilla!!!!!!!!!!!!! mut ei se mittää

nähhää huomenna o/
« Uudemmat -