IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

Blogi

- Vanhemmat »

Shine on meLauantai 29.10.2005 18:46

Kun tämä kerta on olemassa, miksen käyttäisi tätä, joo.

Hirveän kivaa on ollu pari viimeistä päivää, olin oikein antoisissa halloweenbileissä kavereilla, joita näen aivan liian vähän :> Jäin yöksi ja hengasin niitten kämpillä koko päivän ihan hamaan iltaan asti, ja yhtäkkiä löysinki itteni Graalista istumassa joidenkin kivojen kitarapoikien kanssa! Join muutaman paukun siellä täällä ja lähdin Anskulla käymään, jäinkin yöksi ja tsillailtiin kaakkurin pimeillä kujilla, huahoasde!

Miks mää pidän niin perkeleen huonosti huolta mun ihmissuhteista? Voi miten kauhean paljon sitä haluais että ympärillä ois enemmän läheisiä ystäviä ja kavereita, joiden seurassa viihtyy ja tapaamista odottaa! Ja, no, ei sillä, onhan niitä.

Meiän äiti sanoo että musta on tullu epävarmempi ku ennen, ja varautuneempi tutustumaan ihmisiin. Ömmm, suutuin sille ja en kertonu että tiiän sen jo.

Hirveesti taas pää kuhisee uusia ajatuksia, avautunu syysloman aikana useita uusia maailmoja.. Mietittiin eilen anskun kanssa miten vähän aikaa ollaan tunnettu, ja miten paljon tuntuu että on tätä aikaa ollu. Miten paljon sitä yleensäkki on muuttunu, niin ite ku kaikki ympärillä! Niinniin, sehän kuuluu murrosikään, aivan, tiiän, mutta miten musta tuntuu että mun murrosikä on siinä tapauksessa alkanu vasta vuos sitte? Tosin oon aika varmasti samanlainen vielä vanhana kääpänäkin.

Paljon on tullu mietittyä ihmisiä ympärillä, niin kaukaisempia ku läheisempiä. Tekis mieli välillä vetää ne kaukaiset (takaisin) lähelle ja ainakin osan läheisistä taas.. no.. ee-- Nojoo. Vittuako mää tähän alan kovin tämmöstä juttua kirjottaan :))

Hehee!Tiistai 25.10.2005 21:12

Jaa tännekki tullu päiväkirja :DD Livejournalia tarvi enää mihinkään! o/

Ok, no, mää oon .. öö, Rajakylässä, joo - täällä on ihan kivaa.

JES!
- Vanhemmat »