IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

joo tänne kansTorstai 06.07.2006 16:08

Joo. Tässä sitä ollaan. Sopivat junat kohti Åboa lähtee kahen ja puolen, tai vaihtoehtoisesti kolmen ja puolen tunnin päästä. Nyt jännittää. On jotenkin hirvee tuska saada kaikki järjestelyt kuntoon - eli saada se lupa punkata kämpping-alueella, ja akuutimpana asiana tämä junapäätös. Ollako asemalla puolta tuntia ennen Ottoa ja Vesaa, ja odotella niitä siellä että en varmasti jää JOUKOSTA POISA, vai puolta tuntia myöhemmin, jolloin niitten pitäis oottaa mua - ja tekiskö ne sitä ees no tekis varmaan - mutta alkaa soittelemaan ja vaivaamaan moisen takia? Huhhuh. Hirviän rankkaa tää maailmanmatkaaminen, oon todennu. Ratkaisuja on vaan pakko tehä, näin elämässä.

DLASPDAWKTAEPGHS

Eilen käytiin hietaniemen kuuluisalla kirppiksellä. Kuuluisalla, no mitävittua. Semmone puolikkaan torin kokonen alue. Kattoin ensin että joo-o, muaha on koijattu. Mutta sitte ku meni sinne nii tuliki nii ilonen olo että tunsin itteni ihan.. katri helenaksi, joo. Siellä oli iha uskomattoman paljon kaikkea hykerryttävää niinku Radioheadin Ok Computer 4e, toinen toistaan ihanampia koruja halvalla ja ei nii halvalla, kivoja vaatteita jopa, semmosta. Pistin sitte rahani sinne vaa eipä haittaa! Oulu, nää oot PASKA kulttuurikaupunki ja vielä paskempi korukaupunki! Kirppiksistä puhumattakaan, huora!

Kuitenki. Soittelin siinä sitte Timjamille (internet-tuttavuuteni Helsingistä) ja sovittii että nähhään levykauppa Keltaisen Jäänsärkijän eessä. Kävin siinä sisällä ootellessa ja JUMALAVITI - hyllyissä iha reteesti retkotti nii Animal Collectivea, Khomaa, Fantômasia, ATD-I:ta, Mogwaita jne jne kaikkea mitä ei Oulusta löyä ei saatana opaskoirallakaan, paitsi joskus jos ajoissa ehtii nii ehkä äxästä. Ja siinä se. Vittu että heräs pieni katteus. Sitte Timjam käytti mua toisessaki levykaupassa ja sama homma. Ei mittää järkeä. Meillä joku musiikkikullas pistää valtaviin näyteikkunoihinsa vaa jottai juanesia ja indicaa, voi NAUSEA.

Sitte vähä olutta ja kiasma. Joo. Kivaa on ollu, aattelin että ois ollu kiva joskus asua kesä täällä. Kuka lähtis messiin, kämppikseksi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.