IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

Päivä oli niin vahva että unohdin kirjottaa reportaasin. Siispä se tulee tässä:

Aloitin päivän vahvasti käymällä duunissa, jonka jälkeen poimin Danin kotoaan ja suuntasimme meillepäin hakemaan bassoani. Koitimme hiukan hengata meillä ja matkalla studiolle kuluttaa aikaa käymällä kaupassa, mutta olimme silti perillä 15 minuuttia sovittua aikaisemmin. Tässä vaiheessa herätin studioisäntämme Panun taktisella puhelinsoitolla.

Panu oli viikonlopun aikana vähän koittanut miksailla yhtä kappaletta, jotta saisimme makua mitä tuleman pitää. Ja hyvältähän se kuulosti. Kuulosteltiin siinä aikamme, kunnes nälkä vei voiton. Sillä aikaa kun söimme, Jessekin kerkesi paikalle.

Äänitykset pistettiin käyntiin Jessen puuttuvalla liidillä, jossa ei maestrolla kauan nokka tuhissut. Sitten siirryimmekin alataajuuksien ihmeelliseen maailmaan: pääsin äänityskoppiin louhimaan bassoja. Kivuttomasti sujui nauhoitus, pääosin metodilla yks otto ja pientä korjailua perään. Bassot olivat valmiit noin kahden tunnin päästä. Dani käytti ajan hyödykseen pelaamalla Game Boylla Pokemonia ja polttamalla nahkansa.

Pidimme sitten hieman taukoa, heitimme paskaa (ai kuin niin muka?) läppää ja hajoilimme asianmukaisesti. Sitten kävi jälleen matka kohti äänityskoppia ja puuttuvan renkaan, eli laulujen, nauhoittelua. Päätimme aloittaa huudoilla ja ördillä ja Dani rohisikin varsin vakuuttavan brutaalisti puoltoista biisiä purkkiin. Myös allekirjoittanut pääsi äännähtämään muutaman tummasävyisen tavun nauhalle. Kliinilauluja kokeiltiin niin ikään nauhoittaa, mutta niissä Dani poltti hermonsa.

Päivän saldo oli kaikenkaikkiaan positiivinen: edistystä ilman että seuraavana päivänä huomataan kaiken kusevan. Ei meinaan tullu munaa. Saatikka pillua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.