IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

Töissä ruokatauolla jouduin väkisin kuulemaan kaksi aivan saatanan huonoa kappaletta, sillä ruokalassa soi radio. Kyseiset kappaleet olivat Asteen ja jonkun muun "Normipäivä" tjsp. sekä Uniikin "suurempaa" tjsp. Hyi vittu molempia!

Asteen kappaleessa vitutti lähinnä kaikki. Eli näin eriteltynä ensinnäkin Aste, toiseksikin "normipäivä" - melkein 20 vuotta vanha Kummeli-läppä (ja jos se on Kummelin aikaan ollu jo joku juttu, niin sitä suuremmalla syyllä) ja sit vittu AUTOTUNE. Autotune raiskaa mun korvani (ja niitä ei kuulkaas helposti raiskatakaan). Se tekee automaattisesti biisistä hirveetä paskaa, joten olkaa hyvä ja menkää vittuun.

Uniikin kappale oli vaan älyttömän tyhjäpäinen ja tyhjänpäivänen. Sen kertsiä kuunnellessa, "tää musiikki on mulle elämää suurempaa", teki mieli todeta, että vähäänpä tyydyt ja että ootahan ku kuulet jotain oikeesti hienoa musiikkia, joka herättää muitakin tunteita kuin halun tanssia (onko se tunne? minulta semmoinen puuttuu) ja vitutuksen (niissä, jotka eivät halua tanssia).

Nämä kappaleet peräperää kuultuani teki mieleni lanseerata semmonen radio-ohjelma, johon ihmiset sais soittaa toiveitansa, ja toiveet soitettuani haukkuisin ne paskaksi (koska epäilemättä ne olisivat kaikki ihan paskaa).

Vittu että mä vihaan nykymusiikkia sekä radiota ja etenkin näiden kahden yhdistelmää.

Menkää vittuun kaikki. Siis ihan kaikki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.