IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

AlkuPerjantai 23.09.2005 22:33

Hoksasin sitten tänään tällaisenkin ominaisuuden - irc-logi testiryhmään kuuluville. Äärimmäisen mielenkiintoista olisi saada tietää, miten minä tällaiseen olen tullut päätyneeksi. Olenko joskus puoliunessa heittänyt jonnekin rastin ruutuun vai onko mieleni pyyhkiytynyt tyhjäksi moisen tapahtuman kohdalla. Niin tai näin, ei minua millään tavalla häiritse. -.-

Ei sillä, pakko kritisoida jo heti alkuunsa tämän ominaisuuden nimeä - "IRC-logi". Voiko enää galleriairkkaajia harhaanjohtavampaa nimitystä olla, mitä ihmeen tekemistä irc-galleriassa olevalla blogilla on internet relay chatin tai vielä vähemmän logien kanssa?! Miksei vaikka Galleria-blogi tai ihan vaan G-blogi (mikä imho olisi muutenkin tempaisevampi)?

---

Yo-reality aka reaali sekä pitkän englannin kirjoitukset ovat nyt takana, siinä minun panokseni tämän syksyn osalta. Nyt vain tuloksia odottelemaan. Keväällä sitten jatketaan äidinkielen, ruotsin ja mahdollisesti pitkien saksan ja matikan kanssa.

Telkkarissa tänään Nick & Jessica (maailman vajokein pariskunta), Idols (ft. Suomen huonoimmat laulajawannabeet) sekä Big Brother, tai kuten poiccis sanoisi, Tutkielma Tylsyydestä. Ei siinä mitään, viihdyttäviä ohjelmia kaikki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.