IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Perjantai ei mittään...Lauantai 01.10.2005 02:57

Huomenna Star Wreck - In the Pirkinning! o/

Ostinpa sitten hajonneen repun tilalle Marimekon Olkalaukun (tykkään), mutta myöhemmin kotona repun vetoketjua räplätessäni (ajattelin et hei, ei se ainakaan enempää voi rikki mennä vaikka vähän sormeilisikin rajuin ottein) onnistuinkin korjaamaan sen :F. Noh, mikäs tässä tietysti.

Tekisipä mieli osallistua tuohon tiistaina järjestettävään mielenosoitukseen tekijänoikeuslain hylkäämiseksi, mutta eipä taida olla juuri nyt mahdollisuutta Helsinkiin asti matkustaa... Noh, jospa sitä tyytyisi sitten tekemään osansa kirjoittelemalla kansanedustajille, vaikka sen vaikutus hyvin mitätön olisikin.

Omat tietoni kertoisivat, että olen kolmessa eri testiryhmässä. Aika tuuri käynyt, jos satunnaisotoksella käy näinkin hyvin. Tosin tuo kakkosryhmän testattava juttu, joku mikä kuvanlisäyssovellus se nyt oli, ei kuulosta edes ajatuksena kovin houkuttelevalta ja lisäksi kännykkäni onneton kamera ottaa niin pikselimössöisiä kuvia, etten niitä mihinkään lisäisi vaikka maksettaisi. Tuosta tosin tulikin mieleen, pitäisikö jossain välissä kokeilla tuota kuvaviestin lähetystä irc-logiin (edelleen tuo kamala nimi!)... Hmm.

Ihanaa, että on viikonloppu - saa vain nukkua ja olla keskenään ^^. Tylsyys tietysti tahtoo vähän välillä uhata, olisi kiva olla jotain oikeaa tekemistä tässä nyt, mutta noh, mikäs tässä ollessa. Viikon päästä ehkä luultavasti Tampereelle :>. Sitä odotellessa ^^...

Älliä?Keskiviikko 28.09.2005 17:15

Whohoo, alustavat tulokset englannin ylppäreistä ovat tulleet - 277p. lupaili opettaja o/. Viime syksynä laudaturin raja no ollut 275, joten tsäänssejä on. Nyt vain jännäämään, nousevatko rajat ja onko YTL eri mieltä pisteistäni.

Aamu alkoi kotiväen herneilyllä - Keskisuomalaisen artikkeli irc-galleriaa koskien sai aikaan päivittelyjä. Katsoin fiksummaksi olla mainitsematta mitään omista liikkumisistani galtsussa, olisi pian syytöksiä ja epäilyjä sadellut itsensäpaljastelusta ("nokun lehdessäki just luki niin, kato vaikka!"), joten jätetään väliin.

Jäsenhakemus Effiin ollut jo muutamia päiviä vetämässä, saa nähdä milloin asia etenee.

Väsy, vaikka vietin vain 2h koulussa. Jospa se tästä torkkumalla. Onnistuin rikkomaan Reebokin repustani vetoketjun, mikä tietysti on harmi, mutta toisaalta antaisi nyt hyvän tekosyyn hankkia uuden, kivan olkalaukun tuon ylisuuren repun tilalle -.- Katsotaan.

ToteamusMaanantai 26.09.2005 21:02

Haluaisin todeta, että irc-logissa nimen lisäksi parantamisen varaa olisi logimerkintöjen uusien kommenttien ilmoittamisessa - siitä olisi kiva saada jokin ilmoitus johonkin. Nyt joutuu selailemaan kirjoittamansa merkinnät läpi ja katsomaan, olisiko siellä vastausta. (Ainakaan minä en mitään ilmoitusta uusista kommenteista ole huomannut.)

Todettakoon vielä, että galleriablogi ajatuksena ihan mukaisa - itse en Livejournalia niin omakseni kokenut, se oli jotenkin... "vaivalloinen". Sitä paitsi galleriassa tulee jumitettua enemmän -.-.


Mmmmmikä on tämä viestien venyminen toooonne asti
> -ilmiö uusimpien irc-logien listauksessa? O_O

EDIT: Lähinnä muuten ärsyttää tuo kalenteri tuossa punaisine, hyökkäävine palleroineen. Ainakin mahdollisuus piilottaa se olisi jees, tai jotain.

AikaansaamattomuusMaanantai 26.09.2005 01:45

Se tapahtui jälleen - herääminen päivään myöhään iltapäivällä muista aikomuksista huolimatta. Sitä se teettää kun ei ole enää stressiä mistään. Tokihan sitä aina olisi jotain, mitä pitäisi saada tehdyksi, mutta aina se aika juoksee johonkin...

Jej, irc-login kirjoittajista tehty lista o/ Mietinkin tuossa jo miten mahtaisi päästä selailemaan toisten logeilua - problem solved. Jatkan tosin edelleen henkistä kapinaani termiä "irc-logi" vastaan.

Jospa sitä tekisi sen yhden vaivaisen tehtävän tuohon yhteen kurssiin liittyen. Sitten voisin sanoa opiskelumotivaationi palanneen (not).

EDIT: Uusi kuva jälleen lisätty kuvakalleriaan. On ne ruskaisat pensaat kuin hehkuvat hiilenkekäleet -.-.

Syrjintä on syrjityn syytäLauantai 24.09.2005 21:46

Haluan jakaa kanssanne Ateismi-yhteisössä käydyn lyhyen vuoropuhelun syrjinnästä. Puhe kääntyi jossain vaiheessa Raamatun syrjivään olemukseen, jonka eräs uskovainen kielsi. Siitä seurasi seuraava dialogi:

<i>Idhren:</i> Uuden testamentin puolelta löytyy myös useampiakin kohtia, joissa kristittyjä kehoitetaan välttelemään pakanoiden seuraa. (Tit. 3:10-1, 2. Tess. 3:6, 2. Joh. 1:10-11, Room 16:17, 2. Tim. 3:5)
<i>Idhren: </i> ...toisin sanoen syrjimään niitä, jotka eivät ajattele samalla tavalla kuin kristitty.
<i>Njapis:</i> No onko se ongelma? Eikö Raamattu tuo sanoman, joka pitäisi kuulla ja ymmärtää, te itse teette itsestänne Raamatun vastaisia ei Raamattu teistä. ^^
<i>Njapis:</i> Eli se on teidän oma ongelmanne, älkää mussuttako, jos ette ymmärrä, yksinkertainen vastaus. ^^

Minusta tämä logiikka on varsin mielenkiintoinen - on siis syrjityn syy, että häntä syrjitään, on minun syyni, jos joku muu ei hyväksy tapaani ajatella, koulukiusatun syy, että häntä kiusataan? Mitäs tapahtui lähimmäisenrakkaudelle? Te muut uskovaiset, olkaa fiksumpia älkääkä koskaan sortuko tällaiseen ahdasmielisyyteen.

Nukkumista iltapäiväänLauantai 24.09.2005 19:23

On aina yhtä epämiellyttävä tunne herätä kahdelta iltapäivällä ja huomata, että puolet valoisasta ajasta on jo mennyt. Myös Inno on ehtinyt hurahtaa ohi ja kaiken lisäksi olet nauttinut täysin siemauksin pitkään ja hartaasti nukkumisesta. Lisäksi saat kotoa arvostelua osaksesi moisen selkärangattomuuden suorittamisesta. Kaikkea sitä.

Merkkipäivä: 2kk seurustelua poikkiksen kanssa.

Päivitystä: Uusi kuva lisätty kuva-arkistoon. <A href="Idhren&image_id=19601495</A>

AlkuPerjantai 23.09.2005 22:33

Hoksasin sitten tänään tällaisenkin ominaisuuden - irc-logi testiryhmään kuuluville. Äärimmäisen mielenkiintoista olisi saada tietää, miten minä tällaiseen olen tullut päätyneeksi. Olenko joskus puoliunessa heittänyt jonnekin rastin ruutuun vai onko mieleni pyyhkiytynyt tyhjäksi moisen tapahtuman kohdalla. Niin tai näin, ei minua millään tavalla häiritse. -.-

Ei sillä, pakko kritisoida jo heti alkuunsa tämän ominaisuuden nimeä - "IRC-logi". Voiko enää galleriairkkaajia harhaanjohtavampaa nimitystä olla, mitä ihmeen tekemistä irc-galleriassa olevalla blogilla on internet relay chatin tai vielä vähemmän logien kanssa?! Miksei vaikka Galleria-blogi tai ihan vaan G-blogi (mikä imho olisi muutenkin tempaisevampi)?

---

Yo-reality aka reaali sekä pitkän englannin kirjoitukset ovat nyt takana, siinä minun panokseni tämän syksyn osalta. Nyt vain tuloksia odottelemaan. Keväällä sitten jatketaan äidinkielen, ruotsin ja mahdollisesti pitkien saksan ja matikan kanssa.

Telkkarissa tänään Nick & Jessica (maailman vajokein pariskunta), Idols (ft. Suomen huonoimmat laulajawannabeet) sekä Big Brother, tai kuten poiccis sanoisi, Tutkielma Tylsyydestä. Ei siinä mitään, viihdyttäviä ohjelmia kaikki.
- Vanhemmat »