IRC-Galleria

Idhren omistaaMaanantai 28.11.2005 01:32

Keskustelusta demi.fi:ssä, jonka myös irkkiin pastesin ja kommenttia sitten sain:

Idhren: "Nyt kyllä tuli joiku aivohärö mulle, aloin miettiin kuukalan nickkiä englanniks, starfish (ei liity että on moonfish ja tajusin sen vasta äsken :<<). Sit tuli sellanen "heei, eikö stoi ole joku ihan oikea kala, niinkun joku virtahepo", kun tarkoitin sanoa merihevonen, vaikka ajattelin meritähteä :<" Chama omistaa -.-
LaFey: Starfish on meritähti.
LaFey: Se on hyvä eläin.
LaFey: Hyvin suunniteltu.
LaFey: Jos leikkaa sakaran irti, ja se sakara on tarpeeksi äkäinen, se kasvattaa itelleen uuden meritähden, ja se alkuperäinen kasvattaa uuden sakaran.

-.-
Niinhän se yö hurahti. Tai aamuyö, aloitin vasta joskus neljän tienoissa. Monta sivua tekstiä sain aikaiseksi.

Tiivistettynä? Yhtäkään sellaista esiaviollisesta seksistä pidättäytymistä puoltavaa väitettä en kohdannut, jonka perusteella jokaisen ihmisen maailmankatsomuksesta riippumatta tulisi ehdottomasti selibaattia ennen avioliittoa harrastaa, jos nyt ei uskonnollisia syitä tai joitain fyysisiä esteitä oteta lukuun. (Esim. ateistille tuskin nuo uskonnolliset syyt merkitsevät mitään.) Oikeassa elämässä ei ole sellaista tilannetta, jossa esiaviollinen seksi itsessään olisi paha. Usein noissa väitteissä tehdään siitä kuitenkin mörkö ja siirretään vastuu ihmiseltä itseltään pois ja syytetään mörköä siitä, etteivät asiat mene putkeen, vaikka oikeasti pitäisi katsoa peiliin. Esim. jos kaikki aika parisuhteessa menee seksiin, onko vika seksissä vai seksin harrastajissa ja mitä se avioliitto muuttaisi?

Seksi kuuluu niille, jotka sitä haluavat harrastaa, kunhan se tehdään vastuullisesti ja toisen ihmisarvoa kunnioittaen. Tärkeää on myös, että molemmat osapuolet tietävät missä mennään, harrastettiinpa seksiä sitten randomisti, seurustellessa, avoliittoillessa tai avioliittoillessa. Itse tosin suosin seurustelusuhderakkauseksiä, muut toki tehköön mitä haluavat - vaikka sitten odottaisivat avioliittoon tai peräti kuolisivat neitsyinä. Jokaisen oma valintahan se, se vain, että jos niitä JÄRKEVIÄ perusteluja yritetään hakea niin metsään kyllä mennään.

YlppärituloksistaPerjantai 18.11.2005 16:32

Nyt ne tulivat, viimein!

Reaali: E
*psyk. 5p., 5p., 5p., 5p., 4p. = 24p.
*usk. 4p. = 4p.
*fil. 4p. = 4p.
*fys. 3p. = 3p.

8/8 , 35p.

A-englanti: E
58+30+48+12+22+13+90/1 = 273p.

Reaali yllätti positiivisesti, odotin huonompaa. Kaverilla tosin yllätys oli vielä suurempi, sillä C:nä se lähti, mutta E:nä tuli takaisin ;>. Englantiin hieman petyin, kun alustavissa pisteitä oli 277 ja L tulossa. Nooh, ollaan tyytyväisiä näihin.

Lumi yllätti taasSunnuntai 30.10.2005 20:42

Mjahas, tuli takakesä ja lumet lähti pois -.- Noh, ei se vihreä ruoho tietysti HAITTAA millään muotoa... Ehdin vain jo varustautua talveen tuhlaamalla lämpöiseen neulepaitaan ja kaulahuiviin -.- Noh, kyllä se talvi tulee taas, ei huolta siitä. Valitettavasti ;<

Lumi ja Kathy yllättivätTorstai 27.10.2005 19:05

Huh, Kathy lähti BB-talosta - aika ylläri. Harmittaa, talon värikkäin tyyppi pakkas kamansa ja häippäs. Noh, ei voi mitään. Hurjan nopeasti on mennyt aika. Veikkaan Perttua voittajaksi, mutta myös joku tyyliin Terhi saattaa yllättää. Miksei Mikakin.

Lumi on maassa ja joululaulut soi päässä. Toivon joululahjaksi ainakin uutta hiirimattoa. Ja Trendi-lehden vuosikertaa. Ja joulusuklaalevyjä pari kappaletta, by Fazer, tietysti -.- "Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo..."

Uusi nimi!Tiistai 25.10.2005 19:01

Jes, hyvä ylläpito, hyvä! Irc-logi on vaihtunut Päiväkirjaksi - näin sen pitää ollakin! Ei enää virheellisiä viitauksia irkkiin eikä enempää teinien päänsekoittamista, suunta on ylöspäin.
Gallup

Laatija: Idhren
Vastaajia yhteensä: 14223

Menisitkö sekasaunaan (tytöt ja pojat saunomassa yhtä aikaa)?

Kyllä, sekasaunominen on täysin normaalia riippumatta keitä saunassa on.
8906 kpl, 63%

En, häpeän vartaloani.
1636 kpl, 12%

Kyllä, mutta vain esitelläkseni itseäni tai tiiraillakseni muita.
1113 kpl, 8%

Kyllä, mutta vain jos olen sinkku.
919 kpl, 6%

Kyllä, mutta vain jos saunojat ovat perhettäni.
661 kpl, 5%

En, en harrasta saunomista muutenkaan.
557 kpl, 4%

En, pelkään hyväksikäyttöä.
217 kpl, 2%

En, sekasaunominen ei ole normaalia riippumatta keitä saunassa on.
214 kpl, 2%

Yöllä ollaan pirteitäTorstai 20.10.2005 07:04

[03:56] Idhren: "Hahaha....repesin kun laitoin ihan randomisti jotain sanoja siihen nimihakuun. Sain selville että suomessa on 3 Kana-nimistä naista......jos olisi siskokset nimeltään Muna ja Kana....mutta kumpi olisikaan tullut ensin?? :DDD" Hienoa ;o
[04:00] Idhren: tai jos olis tyttö joka Kana ja sit sil ois pupu jonka nimi olis Muna. Sit vois aina sanoa et "kanan muna" ;<
[04:00] Idhren: Kanan kani-Muna.
[04:00] Idhren: kanimuna.
[04:00] Idhren: kaneilla ei varmaan oo isoa munaa.
[04:00] Idhren: Joo nyt loppu tämmönen häröily.

Lisätty matkaviestimestäKeskiviikko 19.10.2005 09:10

Ulkona pelottavan näköne sumu. Täyskuu ja sumu pihas, taivas kirkas ja kelmeä. Puunlatvat lehdist tyhjinä ku kauhuleffasta. Vihreät sävyt.Utuinen maisema.

Hiljaista.Sunnuntai 16.10.2005 06:32

Tylsää. Uni ei tule. Neljän tienoilla taitaisi South Park tulla Anal plussalta. (Vanhahko vitsi joo.)

Big Brotherissa alkaa seinät kaatuun ihmisten päälle ja tylsistyttään ja ahdistaan. Antaa vähän perspektiiviä siitä, mitä ihmisen psyykkeelle tapahtuu, kun hänet suljetaan pienelle aluelle, tekemisiä rajoitetaan ja eristys pelaa. Kuka vielä väittää, että vankilatuomiot eivät ole tarpeeksi kovia - yrittäkää itse hengailla muutama kuukausi tai muutama VUOSI pienessä kopperossa vähillä virikkeillä eristettynä maailmasta. BB-talossa tyypeillä on sentään viinaa ja suhteellisen vapaata meininki suuresta palkinnosta puhumattakaan.