IRC-Galleria

AborttitarinastaSunnuntai 08.10.2006 17:52

Monien päiväkirjamerkinnöistä sekä useilta keskustelufoorumeilta löytyy koskettava tarina siitä, mitä lapsen päässä liikkuu tämän ensimmäisinä elinkuukausina sekä siinä vaiheessa, kun äiti tekee abortin. Lapsi esitetään täysin selkeästi ajattelevana, ymmärtävänä ja tuntuu olevan asioista yhtä hyvin selvillä kuin mekin kohdun tällä puolen.

Tällainen kognitiokyvyn liioittelu ei ole edes kirjoituksen pahin moka. Yksi pahimmista on kehityskulun suoranainen valehtelu. Lisäksi yhtäkään lasta ei Suomessa abortoida seitsenkuisena, normaaliraja menee 12 viikossa eikä erikoistapausten 22 viikkoa ole sekään seitsemää kuukautta. Toiseksi, haluaisinpa nähdä sen sikiön, joka kuukauden vanhana on jo parikymmentä senttiä pitkä - mahtaa olla tulossa aikamoinen jättivauva, kun jo tuossa vaiheessa on 200-kertainen normaalikokoon verrattaessa. Sitten siitä suorastaan yliluonnollisesta kognitiokyvystä. Vastasyntynytkään ei kykene vielä sen monimutkaisempiin ajattelutoimintoihin kuin mielihyvä-mielipaha ja sen perusteella joko itkemiseen tai hiljaa olemiseen, joten on aivan absurdia väittää, että se kuukauden ikäinen möykky kykenisi pohtimaan omia varpaitaan, äitinsä ääntä rakastamisesta puhumattakaan. Vasta 16 raskausviikon jälkeen lähes sikiön kaikki elimet ovat kehittyneet, hermosto ja aivot ovat edelleen kesken - vasta 17 viikon jälkeen sikiö kykenee tuntemaan esimerkiksi kipua.

Huvittavinta koko kirjoituksessa on kuitenkin se, että sillä näyttäisi olevan onnellinen loppu - lapsihan pääsee taivaaseen! Eikös sen pitänyt olla se paras mahdollinen paikka, jonne kovasti yritetään päästä. Nyt lapsen ei tarvitse elää maanpäällä ja taistella taivaspaikkansa eteen helvettiä peläten. Abortteja pitäisi täten tehdä enemmän, jotta voidaan varmistaa sielun taivaaseenpääsy.

Vakavasti puhuttuna tuo teksti on valheellinen ja tunteisiin vetoamalla äärimmäistä propagandaa aborttia vastaan (huolimatta lopun logiikkavammaisuudesta). Se on äärimmäisen vaarallinen, ellei lukija osaa tarkastella sitä kriittisesti ja huomaa näitä valheellisuuksia sekä motiiveja tarinan takana. Pahimmillaan raskaana oleva nuori ihminen, joka muuten tekisi abortin, muuttaakin mielensä ja pitää sen lapsensa 15-vuotiaana - täysin valheelliseen informaatioon perustuen.

Kaikki tämä mielessäpitäen tarkastellaan tekstiä vielä kerran.

"1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?"

Kolme viikkoa takana, monia edessäLauantai 23.09.2006 23:17

Pikapäivitys - kaikki on alkanut Tampereella yliopisto-opinnoissa ookoo. Ensimmäinen viikko oli painajaista kaiken ollessa uutta ja pelottavaa, ihmisten ollessa ventovieraita. En käynyt edes fuksiriennoissa väsymykseltäni ja angstiltani. Minua peloteltiin, etten tutustu kehenkään, ellen käy jossain. Höpönlöpön, sanoivat jotkut muut. En ole edelleenkään käynyt missään (ensi tiistaina fuksiaiset teemalla mediasirkus, silloin lienee jo pakko), mutta olen kuin olenkin tutustunut ihmisiin, saanut käytävillähengailukavereita ja saanut kontaktia myös tuttuun demittäjään. Jeah.

Työmäärä on kamala. It's not that olisi paljon kursseja, niitä on, mutta ainoastaan yksi kurssi työllistää aivan mielettömästi, muut on aika läpihuutojuttuja. Yhden kurssin saldoksi tulee kerääntymään puolituhatsivuisen opuksen lukeminen ja referoiminen n. 10 sivuun, verkkolukemistojen kahlaus, muutamakymmensivuisen verkkokirjan lukeminen ja arvioinnin kirjoittaminen sekä oppimispäiväkirjan pito. Aikaa lokakuun alkuun. Jaiks. "Työtähän tänne on tultukin tekemään". No eikä, kun hengaileen ja nauttiin akateemisesta vapaudesta lusmuta pitkin kampusta ja omaa sänkyä!

Omasta sängystä puheenollen, kämppää ei ole vieläkään (sija 2), mutta Antin nurkat ovat lämpimät. Onks mun pakko muuttaa? -.-

Tyhmä otsikkoTorstai 31.08.2006 18:38

Tylsää. Tylsää. Sanon sen vielä kerran. Tylsää.

Viikonloppuna siirtyminen poikkiksen nurkkiin tilapäismajoitukseen, kunnes pääsen sijalta 4 Toasin jonosta ja saan oman kämpän. Tähän asti on ollut aika tylsää vaan odotella kotona lähtemistä, kaveritkin lähteneet jo ympäri Suomea omiin opiskeluihinsa. Ei tääl voi mennä minnekään eikä käydä missään eikä olla kenenkään kanssa ;< Niinpä hömötän kotona, pelaan Enemy territorya, katon telkkaria (LOST jatkuu tänään!) ja kiroan tylsyyttäni. Tylsää.

Dissaan muuten vahvasti irc-gallerian päiväkirjojen ketjuittainleviäviä postauksia ja gallupeja sun muuta. Tulee mieleen lähinnä roskaposti, sillä niitä samoja ketjutopicceja mun sähköpostikin on täynnä. Btw.

Tylsää.

Yölliset kauhun- ja voitonhetketSunnuntai 13.08.2006 08:01

[04:44] Idhren: hui hitto
[04:44] Idhren: säikähdin
[04:44] Idhren: pelasin
[04:44] Idhren: sit yhtäkkiä sähkökatkos
[04:44] Idhren: pelkäsin et ukkonen tulee taas ja rikkoo taas multa modeemin :/
[04:45] Idhren: ja hyi vittu ku on iso hämähäkki mun lattialla :/
[04:45] Idhren: ja nyt ku käänsin päätäni hetkeks se katps
[04:45] Idhren: APUA
[04:45] Idhren: se tulee mua kohti¨
[04:45] Idhren: huh, nyt se käänty :S
[04:46] Idhren: trulee taas!
[04:46] Idhren: !
[04:46] Idhren: !!
[04:46] Idhren: !
[04:46] Idhren: haen imurin ja imuroin sen lukkientaivaaseen
[04:46] Idhren: kuin rambo
[04:46] Idhren: en suotta pelaa eeteetä
[04:56] Idhren: haha, surmasin sen
[04:56] Idhren: frägäsin

Ownage.

Takaisin luontoonKeskiviikko 09.08.2006 06:32

"Homoseksuaalisuus on luonnotonta."
"Ehkäisy on luonnotonta."
"Geenimuuntelu ei ole luonnollista."

Aina kun joku vetoaa missä tahansa asiassa luonnottomuuteen, uskallan väittää, ettei asiaa ole mietitty loppuun asti. Mietitäänpä seuraavien asioiden luonnetta luonnollisuuden kannalta:
-vessapaperi
-antibiootit, rokotukset, kipulääkitys, kemoterapia, astmalääkitys, insuliini ruiskuissa
-rakennukset
-koulutusjärjestelmä
-tietokoneet
-internet
-soittopelit
-öökköset
-kypsennetty ruoka
-kosmetiikka
-valokuvaus
-kirjoitusvälineet
-kirjoitustaito
-kyky ajatella hypoteettisesti eri vaihtoehtojen välillä
-hiusharjat
-kalenterit
-colajuomat
-rintaliivit
-teleskoopit
-autot
-avaruussukkulat
-lasinvalmistus
-keskustelupalstat
-pienoislentokoneet
-maanviljely
-sanakirjat
-suklaa
-pyörä
-taito tehdä tuli

Jos haluaisimme ihannoida luonnollisuutta, meidän tulisi hylätä nykyinen elämäntapamme, pukeutua karhuntaljaan (tämä sallittakoon, sillä paleltuisimme alastomina ja karvattomina) ja kirmata metsissä (siellä missä niitä vielä on) eläen n. 35-vuotiaiksi. Luonnollisuus tai luonnottomuus on äärimmäisen huono argumentti yhtään millekään ja sitä käyttävätkin lähinnä ne, joiden oma henkilökohtainen moraali näkee ongelman jossakin eikä kykene näkökantaansa muiden, kuin hyvin pinnallisesti järjellisin argumentein perustelemaan. Mikä ei sovi omaan päähän, sen on oltava väärin, sen on oltava luonnotonta.

Toisaalta kaikki, mitä teemme, on luonnon mahdollistamaa, ei ole meidän edes mahdollista tehdä asioita, joihin ei luonto anna tukeaan, emme voi matkustaa valoa nopeammin, emme voi morfata itseämme siiliksi ja siitä takaisin ihmiseksi, emme voi keksiä lääkettä, joka ei noudattaisi kemian ja biologian "lakeja", emme voi keksiä mitään, mihin aivojemme kapasiteetti ei yksinkertaisesti riittäisi.

Riippuen ihan miltä kantilta asiaa tarkastelee - luonnottomuus on joko äärimmäisen huono argumentti, sillä kaikki ympärillämme on periaatteessa "luonnotonta", toisaalta taas kaikki tekemämme ja kehittämämme on luonnon lakien mukaista, luonnon mahdollistamaa, siis luonnollista.
MÖÖÖH
by Idhren on Thu 23:14

Alive kerpele tuhosi mut :( Blogi mennyttä, profiili mennyttä, hienosti alkanut elämäntyö MENNYTTÄ!

Täällä kuitenkin ollaan. Ulkona saatiin ennen yhdeksää vähän seisoskella poikkiksen kaverin yrittäessä selviytyä sisältä ulos tuomaan tälle ranneketta. Hrrh. Ehdin jo haaveilla Star Wreck -hupparista, joku kun käveli sellainen päällään vastaan. Ei täällä sellasia kuitenkaan myyty :/ Pitääpä käydä itkemässä niiden ständillä et krlp, huppareita ja sassiin.

Sisäänpääsyn jälkeen oli taltutettava yllättämään päässyt nälkä. Tällä kertaa se tapahtui Hesen hampurilaisaterialla, kuten aina, pitää se joku linja Assyillakin pitää ;/ Sen jälkeen paikanhakua katsomosta, sitten läppis päälle, sisäänrekkaus ja haa, netti toimii. Sen jälkeen tulikin pari irkkikaveria jo morjestamaan ja ohimennessä bongas mut yks demittäjäpoikakin.

***

Paras peli ever :D
by Idhren on Thu 23:32

Kitarapeli. Takuulla :D No okei, Taatin reissiääntelypeli pääsee lähelle, mutta porukka oli fiiliksissä kitaroinnista :DMahtavaa, partyfiilis ^^ Edit: okei, Taatin pelikin sai fiilikset kattoon :D Tämmösiä lisää ^^

***

The next day
by Idhren on Fri 13:31

Nukuttu on hyvin yö oikeassa sängyssä peittoineen ja tyynyineen hiljaisessa paikassa - onks tää vähän partyhengen vastaista?

Vähän näyttää tyhjältä tää päivä, vasta viideltä illalla alkaa olemaan toimintaa Wreckki-seminaarin merkeissä ^^ Aamulla 7.30 Bad loopin konsertti, se on ehdoton must-see. Lumme *sydän*

***

Hrrh
by Idhren on Fri 15:46

Poikkis lähti kaverinsa kanssa seminaaria kuuntelemaan. Mä palelen. Aikasemmin oli jopa pahoinvoiva olo ja olin varma, että oksennan. Kummallista. Nenä edelleen tukossa poikkiksen äidin kissojen jäljiltä (?), mutta onhan myös mahdollista, että oon vaan tulossa kipeäks. Vähänkö olis leimiä tässä vaiheessa.

Istuskelen katsomossa toiseksi alimmalla rivillä. Joku teinitypy käveli pitkin reunaa ja vaati päästä ohitseni, vaikka alarivin kauttakin pääsisi kiertämään (siitä me kaikki muutkin väistetään), mutta ei. Noh, nousin ja väistin. Typyn matka tosin töppäsi parin penkin päässä oleviin pariin useampaan tyyppiin tavaroineen ja kannettavineen, typy joutui hyppimään ja näytti aika tyytymättömältä. Opetelkaa ihmiset kävelemään.

***

Pettymys
by Idhren on Fri 18:58

Jäistä olemusta, Anneli Jäätteenmäki -englantia, Torssonen nurkassa seisomassa ja jaarittelua - Sta Wreck -seminaari ei vastannut odotuksiani. Homma olisi ollut sujuvampaa ja letkeämpää, jos tyypit olisivat saaneet puhua suomeksi, tai ainakin siltä tuntui. Kollektiivinen skriptinkirjoitus oli joo ihan hauskaa, mutta siihen se sitten jääkin. Puhetta lyhyemmäksi tai ainakin enemmän vaihtelevuutta ja joidenkin esiintyjien osalta kannattaisi vaihtaa kouluesitelmämoodista astetta korkeammalle. Nyt kuitenkin puhutaan maailmalla mainetta niittäneestä elokuvasaagasta.

***

Miksi...
by Idhren on Fri 22:17

...ennen musakompoja pitää sammuttaa valot? Siis tyyliin näytöt? Ei sitä kai musiikkia silmillä kuunnella ja fiilistä tulee jo siitäkin, että areenan omia valoja on sammuteltu reunoilta. No, ei kovin moni näytä näyttöjään sammuttaneen lopulta.

***

Omppulassa
by Idhren on 05.08.2006 01:12:37

Niitä kävelee vastaan ahkerampaan kuin olin odottanut tai osannut edes kuvitella. Niitä on areenalla, niitä on käytävillä, niitä on ihmisten kainaloissa ja pöytien ääressä, ne esiintyvät yksittäin sekä pienissä rykelmissä. Omppukoneita eli Appleja on näkynyt suorastaan yllättävän monella assyttajalla, mutta toisaalta mä tuunkin landelta enkä ole tottunut tällaiseen klimppiintymiseen -.- Kiva kuitenkin huomata olevansa konevalintansa puolesta kuin kotona.

Wowi pyörii, kitarapeli pyörii, käyntteri pyörii. Mä haluan pelaamaan Enemy territorya, muutama ihminen sitäkin näytti pelaavan . Pitäis ettiä jostain pöydäntapasta tasoa, jottei hiiri pompi sylissä sekä virtaplugi, ettei sammahda pelisessiot. Ehkä sitä vielä ehtii.

***

Aww
by Idhren on Sat 01:58

Olo on chill. Retkotus penkillä, mukavasti lämmittävä näppis sylissä ja ylemmällä rivillä irkkikaverit soittaa Angelfallssia :) Sulkeutuu koko muun areenan häly ulkopuolelle ja rauhoittuu.

Kohta alkaa kompo. Hetki vielä harmoniaa.

***

Huitelua
by Idhren on 05.08.2006 13:30:49

Yöllä nukkumaan pariksi tunniksi, puoli kahdeksaksi takaisin areenalle kuuntelemaan Bad loopin livekonserttia (oli kyllä kiva fiilis siellä noin muuten) ja sen jälkeen takas nukkumaan. Meni kieltämättä vähän asioita ohi tuossa välissä kun oli niin jumalattoman väsynyt ;(

Poikkis haki SW-ständiltä Star Wreck dvd:n äidilleen, sai siihen vielä itse Torssosen nimmarin. Epistä, miksei se hankkinu nimmaria siihenki minkä hankki mulle joululahjaks :D

Pojat meni demojuryyn, varmaan kuluu niillä siihen reippaasti aikaa. Mä tässä sillä aikaa syön ja blogitan Hesen pöydästä, irkissa tyypit hiljaisia, varmaan nukkuvat. Kohta vois taas siirtyä areenan puolelle ruinaamaan niiltä virtaa.

***

Kiinniottamien
by Idhren on 06.08.2006 13:21:48

Mitäs kaikkea eilen lauantaina nyt tapahtuikaan... Okei,oli Bad loopin konsertti, sitten irkkasin Hesestä... Sitten löysin virtapistokkeen johon työnsin läppärini lataantumaan ja upin kuvia koneelle. Parit kompot siinä kateltiin kun pojat tuli jurysta.

Jossan vaiheessa käytiin taas poikkiksen äidin luona ruokkimassa itseämme ja lepäilemässä, sitten taas kompoja katsomaan.

Pirkin tervehdys oli loistava. Harmi, ettei siitä oikein saanut kunnolla kuvia katsomossa istuen. Edes Sherrypien puheesta valkokankaalla en tajunnut räpsiä, vaikka Sherrypie yksi suurimpia suosikkejani. Nooh... Kiva juttu, että Wreckki on noinkin isosti ollut nyt edustettuna, vaikka se tietysti ei kaikkien mieleen varmasti ole.

Yhden kompon jälkeen alkoi jostain kuulua vanhaa kunnon "Jos sul lysti on niin kätes yhteen lyö..." Oli kieltämättä aika hauskaa, että koko areena lähti tuohon mukaan, taputteli, tömisteli ja huusi tottakaita. Myöhemmin sain kuulla, että tempaus oli wanhaa tavaraa (itse asiassa kun nyt muistelen, jo vuonna 2003 Assyissa tuota taidettiin laulaa...) mutta mitäs sitten, se nauratti ja se on pääasia. Tänä aamuna herätessä sain kuulla toisenkin tempauksen tapahtuneen, ihmiset oli porukalla marssineet elefanttimarssia :D Se olis kyllä pitänyt nähdä, nyt ihmiset kuvia siitä nettiin ja sassiin!

Yöllinen Desert planetin keikka oli kyllä loistava. Kuka olisi osannut odottaa menevää, scifivaikutteista pimputusmusiikkia valkopaitaisilta, arskapäisiltä, viherkypäräisiltä (kyllä, viherkypäräisiltä) tyypeiltä. Niin messevää menoa oli, että vaihteeksi tul mullekin kuuma (oon niinkun palelllu melkein koko Assyjen ajan :(). Porukka tykkäs kans suuresti, taputtivat mukana, kiihtyvällä tahdilla tanssivat ja hyppivät kädet ilmassa ja hurrasivat ja taputtivat vielä kypärämiehet kertaalleen lavalle. Kuten joku yleisön joukosta huusi, "I want more!"

Miinusta siitä, että vaikka screenillä oli mainostettu, ettei Desert planetin kanssa yhtäaikaa ole kompoja, oli demokompo ehtinyt alkaa parikymmentä minuuttia ennenkuin Dp lopetti. Aika monia kuitenkin varmaan juuri demokompo kiinnosti. Älkää järjestäjät pettäkö lupauksianne!

Kaiken kaikkiaan päivä ja koko tapahtuma on ollut loistava. Tänään ei varmaan enää tule areenalle mentyä, joten kiitokset kaikille kanssapartyttajille ja toivottavasti nähdään ensi vuonna uudestaan.

Assyt, assyt, assyt!Tiistai 01.08.2006 04:10

Ne tulee, ne tulee! 3. -6. 8. 2006, 15. Assembly-tapahtuma ja I'm going. Lippu on ostettu (hee, irc-gallerian kautta sain viiden euron alennuksen), saatu ja läppissuojuskin ehti tulla hyvissä ajoin. Keskiviikkona lähtö Tampereelle, josta varmaan torstaina sitten poikkiksen kanssa Assemblyille. Ihan fiiliksissä kyllä jo tässä, reivejä, kompoja, Star Wreck -seminaareja ja tuttuja, oujea!

Pistettiin kimpassa myös paitatilausta menemään, tulen kuljeskelemaan ainakin osan ajasta Assyilla päällä paita, jossa lukee "Demittäjä". Katsotaan, tuleeko kukaan juttelemaan ;o (Saa muutkin tulla, jos tunnistaa ja asiaa on ;> Nähdään siellä!)

http://www.assembly.org

Seuraava askelKeskiviikko 26.07.2006 17:51

np: Can't say goodbye to yesterday (Metal gear solid 2)

Nyt se on virallista - Maria, yliopisto-opiskelija. Koko kevät jännitettiin, valintakoe tehtiin kuumeessa ja kämmenten hikoamista jatkui läpi kesän, vaan nyt se on loppu. Hyväksymiskirje tuli Tampereen yliopistolta, yhteiskuntatieteelliseltä tiedekunnalta tiedotusopin laitokselta. Olen raivannut tieni yli kuudensadan hakijan ja päälle 400 valintakokeeseen osallistuneen läpi neljänkymmenenkolmen onnellisen joukkoon, joka aloittaa opintonsa Vostokin johdatuksella tänä syksynä. Uskomatonta! Äidinkielenopettajani sanoin - WAU, MAKEETA! Vielä kun kämpän saisi (Toasilla jonossa Hervannan uusimpiin solukohteisiin, paras sijoitus tällä hetkellä 9.).

Seuraavaksi voimmekin alkaa tuskailla itsenäistymisen vaikeutta, koittavaa koti-ikävää ja "missä täällä siis olikaan vessat?" -harhailua uudella opinahjolla. Ensin edessä on kuitenkin vielä loppukesän viilein tapahtuma, nimittäin Assembly 2006 (jotain hyötyä galtsun vip-jäsenyydestä, sain 5 euron alennuksen sisäänpääsylipusta) ^^.

np: Michael Buble - Feeling good

Mömömö.Maanantai 03.07.2006 15:18

Tämän jutun tarkoitus on osata kirjoittaa silmät kiinni. Joten ÄLÄ HUIJJAA!! Sinun pitää kirjoittaa lauseet, mutta silmät kiinni! Mutta jos saat kaikki oikein sinä huijaat! :D Haasta sen jälkeen 3 kaveriasi.

1. Pöydällä on koff pullo: Pötdaäkkä on koff pullo
2. Mulla on pieni suu: Mulla on åieni suu
3. Syökö Gepardi Banaania?: Stökö fepardi banaania?
4. Elämä on laiffii: Elämä on laiffii
6. Blondeilla on aina hauskempaa: Blondeilla on aina hauskempaa
7. Ollaanko kameleita toisillemme?: Pllaanko kameleita toisillemme?

Omalla näppiksellä olisin varmaan saanut nuokin typot pois ;) Oon ultimate-nörtti ^^ Mutta koska en tunne kolmea ihmistä, jotka innostuisivat tällaisista ketjuhaasteista, jätän haastamiset väliin ;>
1. Kuka on Mia?
*Naapurin vanha täti, jonka kissa sattui kuolemaan SINUN takiasi.

2. Kuka on Marjut?
*Talonmies Pikkarainen, mutta näethän myös tilanteen koomisen puolen?

3. Kuka on Mervi?
*Se on kei!

4. Kuka on Antti?
*Se jonka tapaat viikonloppuna ja vietätte mukavan illan kahdestaan.
(Osuvaa!)

5. Kuka on Mika?
*Roskakuski Säkkivälineeltä.

6. Kuka on Matleena?
*Sydämesi valittu.
(!!!)

7. Kuka on Tuire?
*Lakaisuauton kuljettaja.

Ja lopuksi - mitä mieltä oraakkeli on minusta?
*Mä koko ajan pelkään että sä solvaat mua jotenkin tai alat kiusaamaan, onko sulla aavistusta mistä se vois johtua?
(x<)